2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha kuşak bağlanırken herkes koptu hatta video ya almışlar
baba beni bırakma nolurrr diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştımm
hala da annemlere gidince keşke sen gitme deseler diye gözlerine bakıyorum

ben kınamda aglamadım dugunden sonra annemler gıderken de aglamadım bır tek evden cıkarken her ıcerı gıren gozu dolu dolu gırıyor.. ben başladım ağlamaya.. sonra bi yengem var dediki ağlayacaksan gitme, gideceksen ağlama makyajın mahvoldu sonra bıraz sustum ama evden cıkana kadar hem aglarım hem gıderım..

Ben o dramla cep telefonumu da ablamda unutmuşum
Sabah eşim dedi gel hem telefonu alalım hem annenleir görürsün
Yok dedim sen git al, ben gelmek istemiyorum ( gidersem daha fazla drama bağlardım bi de ilk gün filan çekindim )
Eşim gitmiş bi de annemlerde kahvaltısını yapmış telefonu almış gelmişti, kendi ailesine de uğrayabilirdi (yol üzeri) oralı bile olmadığından aklına gelmemiş mesela
Erkekler daha rahat böyle konularda

gerçekten çok zorr alıştığın şeyleri bırakıp gitmek

Ben kınada ne türküler ösylendi de ağlamamıştım
Kaynanamlaırn adetiymiş galiba, annemi çağırdılar yanıma kalabalıktan annemi bi gördüm kıpkırmızı ağız burun ağlıyo
Bi de kadına hakkını helal ediyo musun kızına demezler mi yıkıldı resmen, o öyle olunca bende ağladım
Ne saçma sanki ölüme gidiyorum helallik soruyolar kadın zaten ağlıyo bi susun dimi

evet bugün kv gelicek ben aradım söyledim eşime gidelim diye,(hafta sonu gitmemek için )
ona kalsa umrunda olmaz mesela
ama bizde de tam tersi oldu eşimin babası aradı ertesi gün saat 10 da
hadi kahvaltıya gelin diye
eşimde baba uyuyoruz daha dedi kapattıı

Ya benimde kınada falan hep gülesim geldi çünkü saçma geliyodu yapılanlar.ağlıcağımı hiiç düşünmezdim.ama babam düğünde takı takarken bana bir sarıldı,bir kokladı sonra titremeye başladı(of beni bitirdi.salya sümük ağladım zor ayırdılar bizi babamlasonrasındada tüm takı ağlamayla geçti.en alakasız tiplere bile sarılıp ağladım:))
Ama düğün çok kop koplu geçti:))çıkışta kimse ağlayamadı:))ben de temmuz sıcağının etkisi ve 15 cm topuk yüzünden atladım hemen arabaya:) belediye başkanı gibi el sallayarak gittim ordan:)))

Bi de biz kınada biz ağlıyoruz, demezler mi hadi damat gelsin gelini kucağına alıp götürsün ( bu da adetleir herhalde )
Eşimin kulağına dedim bu ne saçmalık ben kendim kalkarım, bi kucak eksikti bu salya sümük halde
Kalktım yerime geçtim

benimkide öyle ertesi gün balayına gidicez babamın arabasını almaya gitti bende bavul hazırlıyorum bi güzell kahvaltı etmıs cayda ıcmıs arabayıda almıs gelmıstı :)

sorma bide benim hani o yuksek yuksek tepelere sarkısı bozuk yuklenmıs habıre basa sarıyor 15 sanıyeden sonra onu bıle dınleyemedık aglayamadım kıı :)

Bende ablamların düğününde ağlamazken
Görümcem evlenip evden çıkarken ağladım
Ona değil aslında, insna yaşayınca kendini hatırlayıp ağlıyomuş
Ben bekarken anlamıyodum ablam evlense bana mısın demiyodum yakın ki yine görüşcez ne ağlıyosunuz diyip by yapıyodum :)

birde yeni evliyiz güyaa 3 yıl istemiyorduk bizz
birde isteseydik nasıl olurdu acaba:)
olsun öyle deme,olmaması çok zor.biz de 2 yıldan sonra olsun,doğumu 2010 a gelir yaşını kolay söyler hem diyorduk.olmadı.sonrasında 5 yıl uğraştık,çok zor ve yıpratıcı bir süreç geçirdik.Allah şimdi uygun görmüş.

sorma bide benim hani o yuksek yuksek tepelere sarkısı bozuk yuklenmıs habıre basa sarıyor 15 sanıyeden sonra onu bıle dınleyemedık aglayamadım kıı :)

bende şarkılara ağlamadım da
arkadaşımı gördüm yüzüm kapalı :)
vay be dedim neler yaşadık
ben şimdi nerdeyim başladım ağlamaya

bende kuzenlerim için aynı şeyi düşündüm
nasıl olsa hep yakınız niye üzlüyosunuz diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…