2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kına yakılırken ağlamam bekleniyor,yengeme kınayı değdir çek diyorum çünkü hiç sevmem,o arada gülme krizine girdik.kına yakıldı ben kafamı bir kaldırdım annemin yüzünü kıpkırmızı görünce bu sefer ağlama krizine girip anneme sarıldım.
düğünde de en çok hoplayan zıplayan ben,gece veda ederken,babam ağladığını göstermemek için uzaklaştığını görünce başladım ağlamaya,sonra yakalayıp öptüm, beni arabaya zor gönderdiler.bizde de adettir düğünden sonra tüm sülale kızın evine aileye hem hayırlı olsuna hem de teselliye giderler.evin yakınından arabayla geçerken,ben tabi hala ağlıyorum,bugün herkes orada olacak ben yokum diye daha çok zırlayınca eşim de gidelim istersen dedi,gidersem dönmem geri deyince şöföre direk eve abi dedi korkudan.:))

süpersiniz kızlar... seviyorum sizi... okumakta eğlenceliydi... birgün bizde anlatırız inşallah ... işyerinde pek fazla katılamıyoruz sohbetlere ama okuyabiliyoruz...

hepinize iyi akşamlar...

eşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Gider geliriz zaten ailece en samımı oldugumuz cıft onlar.
Acaba yemege mi cagırsam içimden geldi :/
Ne dersiniz ?
Keyifli vakit geçiriyorsanız çağır bence 1 gün önceden yaparsın bazı şeyleri sana da değişiklik olur sende çalışmıyordun galiba benim gibi bende arkadaşlarım gelince çok mutlu oluyorum bide 2 kişi bişey olmaz bence

Bence rahatsız olunan durumları sıcağı sıcağına belli etek gerekiyor yoksa geç oluyor güzel bir dille söyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…