- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
böyle giderse çocuklugumuza kadar inicezBugün de baya maziye yolculuk yaptık
AAAA :S hamile hamile ne istiolar senden düşüncesizleroooo canım görümcemle falan tartıştım da birkaç haftadır cnımı sıkıyorlar
Valla yaa:))çabucak geçti gün....Bugün de baya maziye yolculuk yaptık
ben de kına yakılırken ağlamam bekleniyor,yengeme kınayı değdir çek diyorum çünkü hiç sevmem,o arada gülme krizine girdik.kına yakıldı ben kafamı bir kaldırdım annemin yüzünü kıpkırmızı görünce bu sefer ağlama krizine girip anneme sarıldım.Ya benimde kınada falan hep gülesim geldi çünkü saçma geliyodu yapılanlar.ağlıcağımı hiiç düşünmezdim.ama babam düğünde takı takarken bana bir sarıldı,bir kokladı sonra titremeye başladı(of beni bitirdi.salya sümük ağladım zor ayırdılar bizi babamla sonrasındada tüm takı ağlamayla geçti.en alakasız tiplere bile sarılıp ağladım:))
Ama düğün çok kop koplu geçti:))çıkışta kimse ağlayamadı:))ben de temmuz sıcağının etkisi ve 15 cm topuk yüzünden atladım hemen arabaya:) belediye başkanı gibi el sallayarak gittim ordan:)))
sakin ol coşma demetttt :))kızlar iyiki varsınız yarın sabah gelişmeleri yazarım :)
iyi akşamlar herkese.
bir üniversiteli sözü mü bu?hiç duymadım,ondan eşimi de üniv.bulmadım demek ki :))Universitede 1 de bulma 4 e kalma derler.biz de ben 1. Sinifken esim 4. Sinifti. 5 yil ciktik 3 yildir evliyiz
bir üniversiteli sözü mü bu?hiç duymadım,ondan eşimi de üniv.bulmadım demek ki :))[/QUO
Ben de soze ragmen ayagimin tozuyla 1. Sinifta buldum:)bir üniversiteli sözü mü bu?hiç duymadım,ondan eşimi de üniv.bulmadım demek ki :))
EhheheHerkese iyi akşamlar
Yarın aynı saatte yeni bölümle karşınızdayız
Keyifli vakit geçiriyorsanız çağır bence 1 gün önceden yaparsın bazı şeyleri sana da değişiklik olur sende çalışmıyordun galiba benim gibi bende arkadaşlarım gelince çok mutlu oluyorum bide 2 kişi bişey olmaz benceeşimin arkadaşının hanımı 2 ay once dogum yapmıştı..
Gider geliriz zaten ailece en samımı oldugumuz cıft onlar.
Acaba yemege mi cagırsam içimden geldi :/
Ne dersiniz ?
Bence rahatsız olunan durumları sıcağı sıcağına belli etek gerekiyor yoksa geç oluyor güzel bir dille söyle bence.Ayyy brova herseyini hatirliyorsun.ama ben hala acik açık konusamadim sorun ciksin istemiyorum ama tak etti canima. Esim nedense cocuk ona gore baya küçük olduğundan çocuk gibi goruyor gerci benden de 6yas kucuk ama erkek sonucta. Annemler vardi bizde o bile şaşırdı sürekli geliyor anahtari bile var diye. Bende rahatsız oldugumu soyledim ama annem tam eski kafa kadinlardan aman kızım gitceniz zaten yakinda idare et dediacaba ben diyorum annemler yarın gidiyor onlar dedi diye bahane edip rahatsiz oldugumu acikca dile getirsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?