2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evde olmakta güzel ama hava guzel olacak.dısarda yagmur var yoksa pazara gıdecektım esımle.
kısın hamilelik zor...
Bende çıkacaktım fakat temizlik sırasında çocuğu kv bıraktım. Havada soğuk olduğu için çocukla da dışarı çıkmak istemedim. Yaz hamileliği yaşayanlar daha zor olduğunu söylüyorlar.

Selam kizlar yeni bir yildan
Ben cumartesinden beri hastayim grip olmusum tun kemiklerim kiriliyordu bugun daha iyiyim cok sukur.ama hala burnum tikali oksuruk devam
Tum hastalara sifa diliyorum
Su son haftalar cabucak gecer insallah

ne bileyim kızımı kasımın 3.de dogurdum gezıyordum.ıyıydı yanı boyle hep evde takılıyosun bıde karkıs oldu.cok soguk.
benım kımsem yok gorev ıcabı .bırakabılsem gıyınır cıkardım ama.yaza tayın ıstıycez bakalım belkı gıderız

Selam kizlar yeni bir yildan
Ben cumartesinden beri hastayim grip olmusum tun kemiklerim kiriliyordu bugun daha iyiyim cok sukur.ama hala burnum tikali oksuruk devam
Tum hastalara sifa diliyorum
Su son haftalar cabucak gecer insallah
gecmıs olsunnnn.

grip olmasam çıkacaktım dışarı ama daha kötü olmaktan korkuyorum ondan çıkamıyorum eve hapsoldum..

Oğlum ateşlendi dünden beri,tatil günlerinde bu çocuklar neden hasta olur ki? meltemsmh çok geçmişolsun bol sıvı almaya çalış....

Offf çok sıkıcı bigün yaaa eşimde dışarı çıktı tv de bişey yok yarın yine iş var

Küçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
uni babyi yorumlarda bayagı övmüşler bende alıcam ama galıba cantayla degılde ayrı ayrı bu cantalardan ismeyırum cunku :) ayrı ayrı e bebek te uygun oluyor ama set halıyle hello baby de 50 tl dı galıba :)

Kizl
bende de oluyo. özellikle yemeklerden sonra. çok fazla yememem gerekiyomuş. doktoruma söyledim.midenin yeri küçüldüğü için çok yersen rahatsız eder dedi. az az ve sık sık ye dedi.normalmiş ama canım
Aynisi bende de oluyor midemin sol yanında bi yer kipirdatmiyor orası acidiginda ne yapsam olmuyor

Yemek yedim ama canim baska biseylerde yemek istiyo sorun su ki ne istedigimi bende bilmiyorum ne olacak bu halimiz

uni babyi yorumlarda bayagı övmüşler bende alıcam ama galıba cantayla degılde ayrı ayrı bu cantalardan ismeyırum cunku :) ayrı ayrı e bebek te uygun oluyor ama set halıyle hello baby de 50 tl dı galıba :)
Unibabyi ayri almayi dusunuyorsaniz rosemann da fiyatlar uygundu haberiniz olsun.Zaten bebek yagi ve pudra kullanmamak gerekiyormus pisik icinde asitsiz zeytinyagi kullanmak lazimmis bu durumda set almaya gerek kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…