Gayet iyi 120 nin altında olmalıtokluk sekerı cnm
evde olmakta güzel ama hava guzel olacak.dısarda yagmur var yoksa pazara gıdecektım esımle.Gayet iyi 120 nin altında olmalı
Bende çıkacaktım fakat temizlik sırasında çocuğu kv bıraktım. Havada soğuk olduğu için çocukla da dışarı çıkmak istemedim. Yaz hamileliği yaşayanlar daha zor olduğunu söylüyorlar.evde olmakta güzel ama hava guzel olacak.dısarda yagmur var yoksa pazara gıdecektım esımle.
kısın hamilelik zor...
gecmıs olsunnnn.Selam kizlar yeni bir yildan
Ben cumartesinden beri hastayim grip olmusum tun kemiklerim kiriliyordu bugun daha iyiyim cok sukur.ama hala burnum tikali oksuruk devam
Tum hastalara sifa diliyorum
Su son haftalar cabucak gecer insallah
cok sıkıldım ya eşim evde olduğu günlerin 3te 2sini uyuyarak geçiriyorrrrrr
Ayni seyleri yasiyoruz, gec kalkmamiza ragmen simdi yine uyuyor
Bence beşik kullanışsız olur ana kucağıda sanki uyuma pozisyonu pek rahat değil gibi ben http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830 bunu düşünüyorum.[/QUOTE]nmt 38614426 .!.:
aynen oyle yaa linki buraya koydugumda 44 küsürdü yukselmıs ama hello baby de 50 tl :)Ben de bundan istiyordum ama fiyati ne ara bu kadar uçmuş 45 filandi bu set en son kampanya takip etmek gerek sanırım
uni babyi yorumlarda bayagı övmüşler bende alıcam ama galıba cantayla degılde ayrı ayrı bu cantalardan ismeyırum cunku :) ayrı ayrı e bebek te uygun oluyor ama set halıyle hello baby de 50 tl dı galıba :)Küçük bi çanta ürünler kaliteli ama ben niveanin kini aldım acaba bunuda mi alsam diyorum
Aynisi bende de oluyor midemin sol yanında bi yer kipirdatmiyor orası acidiginda ne yapsam olmuyorbende de oluyo. özellikle yemeklerden sonra. çok fazla yememem gerekiyomuş. doktoruma söyledim.midenin yeri küçüldüğü için çok yersen rahatsız eder dedi. az az ve sık sık ye dedi.normalmiş ama canım
Unibabyi ayri almayi dusunuyorsaniz rosemann da fiyatlar uygundu haberiniz olsun.Zaten bebek yagi ve pudra kullanmamak gerekiyormus pisik icinde asitsiz zeytinyagi kullanmak lazimmis bu durumda set almaya gerek kalmiyoruni babyi yorumlarda bayagı övmüşler bende alıcam ama galıba cantayla degılde ayrı ayrı bu cantalardan ismeyırum cunku :) ayrı ayrı e bebek te uygun oluyor ama set halıyle hello baby de 50 tl dı galıba :)
Oğlum ateşlendi dünden beri,tatil günlerinde bu çocuklar neden hasta olur ki?meltemsmh çok geçmişolsun bol sıvı almaya çalış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?