- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Doymak bilmyrm bn de. Yiyorum yiyorum ama sanki hala acimYemek yedim ama canim baska biseylerde yemek istiyo sorun su ki ne istedigimi bende bilmiyorumne olacak bu halimiz
bemi hamileyim senmi dıyorum son aylara girdim bende aşkım diyo yaaAyni seyleri yasiyoruz, gec kalkmamiza ragmen simdi yine uyuyor
Doymak bilmyrm bn de. Yiyorum yiyorum ama sanki hala acimsu aclik hissi hic gecmiyo sanki. Herseyi yiyesim var. Kilo alcm bu gidsle
bemi hamileyim senmi dıyorum son aylara girdim bende aşkım diyo yaa
benimki aşeriyo seninkide aşeriyomu :)Al bendende o kadar meyve yedim simdi ama yok oda kesmedine olacak halimiz bilmiyorum
Ayni ya uykusunu bir turlu alamiyo uyuyup duruyo, bende soyluyom hangimiz hamile ve halsiz diye
Tek değilsin canım ne yazık ki bana da var iş offfffOffff yarın yine iş var
Çok geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar bugün hiç bakamadım buraya.Dün uykusuz bir gece geçirdim sonra sabaha kadar uyuyamayınca kalkıp yemeklerimi yaptım (sabahın 6 sında) eşimle kahvaltı yaptıktan sonra uyudum ama hep başım döndü 11 de zor uyandım yine başım dönüyordu tansiyonumu ölçtürmeye gittik 13/8 çıktı (bana göre yüksek) sonra bütün gün fenaydım akşam 12/6 ya düştü şimdide biraz başım ağırıyor. Bende durumlar böyle siz nasılsınız?
Bende 45 e almıştım baya pahalılanmış.Ben de bundan istiyordum ama fiyati ne ara bu kadar uçmuş 45 filandi bu set en son kampanya takip etmek gerek sanırım
Saol canm evet acilde ki doktorda bana öyle dedi son dönem tansiyon yükselir vücut alışmaya çalışıyor normal dedi ,artık bol bol dinlemek gerek.Çok geçmiş olsunşu sıralar tansiyon sorunlarımız olabilirmiş benim doktorumda düzenli olarak ölç tansiyonunu demişti ...
İkinci bebişi olanlar şanslı bizimki çeyiz gibi sıfırdan ,ödemesi gıcık ama alması çok zevkli :) Allah kullanmayı nasip eder inşallah.kızımdan var canım..almıycam.
cok kullanmadım zaten.
Geçmiş olsun canm.Selam kizlar yeni bir yildan
Ben cumartesinden beri hastayim grip olmusum tun kemiklerim kiriliyordu bugun daha iyiyim cok sukur.ama hala burnum tikali oksuruk devam
Tum hastalara sifa diliyorum
Su son haftalar cabucak gecer insallah
benimki aşeriyo seninkide aşeriyomu :)
güle güle kullanın cnm, aynen bitmiyo eksikler tam bitti derken bişeyleri almadığımızı farkediyoruz aa oda alıncaktı oluyoruz hep :)Bebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
Bi eksik daha alindi iste ne guzelBebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?