2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar ne sıkıcı bir gün geçmek bilmedi.1 Ocakları hiç sevmiyorum.

Doymak bilmyrm bn de. Yiyorum yiyorum ama sanki hala acim su aclik hissi hic gecmiyo sanki. Herseyi yiyesim var. Kilo alcm bu gidsle

Al bendende o kadar meyve yedim simdi ama yok oda kesmedi ne olacak halimiz bilmiyorum

bemi hamileyim senmi dıyorum son aylara girdim bende aşkım diyo yaa

Ayni ya uykusunu bir turlu alamiyo uyuyup duruyo, bende soyluyom hangimiz hamile ve halsiz diye

Herkese iyi akşamlar bugün hiç bakamadım buraya.Dün uykusuz bir gece geçirdim sonra sabaha kadar uyuyamayınca kalkıp yemeklerimi yaptım (sabahın 6 sında) eşimle kahvaltı yaptıktan sonra uyudum ama hep başım döndü 11 de zor uyandım yine başım dönüyordu tansiyonumu ölçtürmeye gittik 13/8 çıktı (bana göre yüksek) sonra bütün gün fenaydım akşam 12/6 ya düştü şimdide biraz başım ağırıyor. Bende durumlar böyle siz nasılsınız?

Çok geçmiş olsun şu sıralar tansiyon sorunlarımız olabilirmiş benim doktorumda düzenli olarak ölç tansiyonunu demişti ...

Selam kizlar yeni bir yildan
Ben cumartesinden beri hastayim grip olmusum tun kemiklerim kiriliyordu bugun daha iyiyim cok sukur.ama hala burnum tikali oksuruk devam
Tum hastalara sifa diliyorum
Su son haftalar cabucak gecer insallah
Geçmiş olsun canm.

millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…