2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz hangi marka aldınız? bende az önce sevi bebe bakım seti aldım. ebebek'te tükenmişti. trendyol kampanyasından aldım

Eklentiler

• Adsız.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 87
millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Canım geçmiyo ben sürekli rennie içiyorum çift yastıkla yatıyorum geç saatte bişey yemiyorum bide sakız çiğnemek ve ayva azaltıyo biraz

kızlar bu akşam sinemaya gittim, her yüksek seste okkalı bir tekme yedim :)
bi de yakın zamanda hobbit'i izlemeye gidicem, yüksek sesin bi zararı olmuyodur heralde diye düşünüyorum :)

millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Ayy cok fena bisey o bazen bnde de oluyo. Napcagmi bilemyrm. Dr a sor istrsen vardr bi cozumu herhlde. Sakiz , soguk sut ii gelio diye duymustm

Kizimin hareketleri artik canimi cok yakiyor.
O kadar sert vuruyor ki irkiliyorum bazen bagirdigim bile oluyor. Gece de sagima soluma yattigimda tekmeliyor. Nasil yatacagimi bilemiyorum..

Kizimin hareketleri artik canimi cok yakiyor.
O kadar sert vuruyor ki irkiliyorum bazen bagirdigim bile oluyor. Gece de sagima soluma yattigimda tekmeliyor. Nasil yatacagimi bilemiyorum..
Bnmki de karnmin seklni degstryo. Esim bile fark etti bugn. Bi tarafa toplaniyo. Karnim yasyamuk oluyo

selam kızlar nasılsınız...Kilo durumunuz ne alemde ben 9 kilo almışım bugün tartıldım son iki ay kaç alırız acaba inş. çok almam da d.sonrası vermesi kolay olur...Bizim de ufak tefek eksikler anakucağı bebek şekeri vs duruyor gelecek ay onları da alırsam tamamlarım sanırım eksikleri kıyafet vs tamam sayılır şimdilik, bu ay eksideyiz nerdeyse çok açıldık diğer aya bıraktım artık son kalan eksikleri onlarıda gelecek ay tamamlıycam inş. mecburen ...

Herkese hayirli aksamlar buaralar pek ugrayamiyorum buralara takip edemiyorum simdi az cok okudum yazdiklarinizi herkese yareim etsin Rabbim git gide agirlastik ,
Ben cok yorgunum
İdrar yolu iltihabida mahvetti beni
Esimde ameliyat oldu soylemistim inunlada ilgilenmek zorundayim.
Gunduz aksam gelen giden
Gecede agrilardan uyuyamiyorum tabi yorgunluk olunca.
Fazla vakit te kalmadi herkesin herseyi hazir ben daha baslayamadim ji suara disarida cikamiyirum.Allah im hepimize yardim etsin..

11 kilo aldim bn. Istahim cok acik bu aralr insllh cok kilo almayz

2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım

Amin cnm allh senin de yardmcn olsn. Esine ve sana da acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…