- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebiş inşallah.Bebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişinizBebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
Canım geçmiyo ben sürekli rennie içiyorum çift yastıkla yatıyorum geç saatte bişey yemiyorum bide sakız çiğnemek ve ayva azaltıyo birazmillet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
GAVISCON cok ıyı gelıyor cnmmillet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
32 haftadan sonra sese gore tepkıler verebılır dyordu ..ne guzellllllllkızlar bu akşam sinemaya gittim, her yüksek seste okkalı bir tekme yedim :)
bi de yakın zamanda hobbit'i izlemeye gidicem, yüksek sesin bi zararı olmuyodur heralde diye düşünüyorum :)
Ayy cok fena bisey omillet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Guzelmis. Bnm de boyle biseye ihtycm var. Ne kadra aldn ?güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişinizhangi marka aldınız? bende az önce sevi bebe bakım seti aldım. ebebek'te tükenmişti. trendyol kampanyasından aldım
Bnmki de karnmin seklni degstryo. Esim bile fark etti bugn. Bi tarafa toplaniyo. Karnim yasyamuk oluyoKizimin hareketleri artik canimi cok yakiyor.
O kadar sert vuruyor ki irkiliyorum bazen bagirdigim bile oluyor. Gece de sagima soluma yattigimda tekmeliyor. Nasil yatacagimi bilemiyorum..
32 haftadan sonra sese gore tepkıler verebılır dyordu ..ne guzellllllll
oyle canım...benim ki erken başlamış o zaman :)
Bnmki de karnmin seklni degstryo. Esim bile fark etti bugn. Bi tarafa toplaniyo. Karnim yasyamuk oluyo
11 kilo aldim bn. Istahim cok acik bu aralr insllh cok kilo almayzselam kızlar nasılsınız...Kilo durumunuz ne alemde ben 9 kilo almışım bugün tartıldımson iki ay kaç alırız acaba inş. çok almam da d.sonrası vermesi kolay olur...Bizim de ufak tefek eksikler anakucağı bebek şekeri vs duruyor gelecek ay onları da alırsam tamamlarım sanırım eksikleri kıyafet vs tamam sayılır şimdilik, bu ay eksideyiz nerdeyse çok açıldık diğer aya bıraktım artık son kalan eksikleri onlarıda gelecek ay tamamlıycam inş. mecburen ...
Amin cnm allh senin de yardmcn olsn. Esine ve sana da acil sifalarHerkese hayirli aksamlar buaralar pek ugrayamiyorum buralara takip edemiyorum simdi az cok okudum yazdiklarinizi herkese yareim etsin Rabbim git gide agirlastik ,
Ben cok yorgunum
İdrar yolu iltihabida mahvetti beni
Esimde ameliyat oldu soylemistim inunlada ilgilenmek zorundayim.
Gunduz aksam gelen giden
Gecede agrilardan uyuyamiyorum tabi yorgunluk olunca.
Fazla vakit te kalmadi herkesin herseyi hazir ben daha baslayamadimji suara disarida cikamiyirum.Allah im hepimize yardim etsin..
Amin cnm allh senin de yardmcn olsn. Esine ve sana da acil sifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?