2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim mekanini cennet etsin ins ,sizlerede bol sabir versin dilerim cok daha guzel gunlr bekliyirdur ssenii

güle güle kullanın cnm, aynen bitmiyo eksikler tam bitti derken bişeyleri almadığımızı farkediyoruz aa oda alıncaktı oluyoruz hep :)
Valla öyle canım bitmiyo. şimdi ateşölçerde sıra ama çok kararsızım çok para vermek istemiyorum ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum off off
Bi eksik daha alindi iste ne guzel gule gule kullan
teşekkür ederiz canımm
güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz hangi marka aldınız? bende az önce sevi bebe bakım seti aldım. ebebek'te tükenmişti. trendyol kampanyasından aldım
sağol canım teşekkür ederiz. Chicco lite wayplus travel sistem aldık 580 tl ye kampanya varmışş. Aaaaa bak bi eksik daha çıktı işte benimde almam kaça aldın. Güle güle kullansı

Allah rahmet eylesin canım allah geride kalanlara sabır versinnn. İnşallah herşey güzel olur.

Chicco neden aldınız acaba biz e bebekte 800 görmüştük karar veremedik bi turlu

Nerden aldınız dicektim

çok iyi almışsınızz. intten mi aldınız? bakım seti 42.90dı yanlış hatırlamıyosam. ne zamandır bekliyodum ebebek'e tekrar gelmesini. trendyolda görünce hemen aldım.

Basin saolsun canim Ranbim hepimize hayirli omurler versin, diyecek baskabir sey yok sanirim

bende 9 kilo aldım ama problem etmiyorum walla. bebişimin sağlığı iyi olsun da kilolar benim olsun. hem veririz ilk aylarda alışma sürecinde, emzirme döneminde..şu takvimi indirmiştim ben. ona göre de bakıyorum aldığım kilo normal.benim doktorum 14 yeter senin için dedi. 14ten fazla almazsan verirsin çok kısa zamanda aldıklarını dedi. 5 kilo alma hakkım daha var62'yle başladım 71'im şimdi. doktora göre max 7680'e kadar da alsam çok takmamaya alıştırıyorum şimdiden kendimisende çok almamışsın bundan sonra da dikkat edersek çok almayız bence
benim eksiklerim daha çook varpark yatak, uyku seti, nevresim,yorgan,battaniye,oto koltuğu,ana dizi......daha bi sürü şimdilik aklıma gelenler bunlarsen tamamlamışsın nerdeyse.çok rahat halledersin bence kalanları

Eklentiler

• kilo takip.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 90
Basin sagolsun.umarim yilin bundan sonrasi icin daha iyi gecer senin icin..

Kilo demeyin la duygulanıyorum

Ne de güzel bi fiziğim vardı.
Şimdi 15 kilo aldım ve 72 oldum! Ühüüüü

Chicco neden aldınız acaba biz e bebekte 800 görmüştük karar veremedik bi turlu
Herkese günaydınnn. ankarada özelcanbebe var ordan aldık. Tesadüfen bi uğrayalım dedik kampanya yapmışlar bizde çok şaşırdık ve kaçırmadık aldık
çok iyi almışsınızz. intten mi aldınız? bakım seti 42.90dı yanlış hatırlamıyosam. ne zamandır bekliyodum ebebek'e tekrar gelmesini. trendyolda görünce hemen aldım.

5.5 kg aldim canim ben ilk uc ayi tamamladim sanırım ama evde aljnacak yapilacak seyler var bebek gelmeden.onlara baslayacagiz artik tadilat vs.

herkese gunaydin arkadaşlar
çalışan annelerimiz bol bol dinleniyor galiba buyuk kayiplar var aramizda :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…