2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
Valla öyle canım bitmiyo. şimdi ateşölçerde sıra ama çok kararsızım çok para vermek istemiyorum ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum off offgüle güle kullanın cnm, aynen bitmiyo eksikler tam bitti derken bişeyleri almadığımızı farkediyoruz aa oda alıncaktı oluyoruz hep :)
teşekkür ederiz canımmBi eksik daha alindi iste ne guzelgule gule kullan
sağol canım teşekkür ederiz. Chicco lite wayplus travel sistem aldık 580 tl ye kampanya varmışş. Aaaaa bak bi eksik daha çıktı işte benimde almam kaça aldın. Güle güle kullansıgüzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişinizhangi marka aldınız? bende az önce sevi bebe bakım seti aldım. ebebek'te tükenmişti. trendyol kampanyasından aldım
Allah rahmet eylesin canım allah geride kalanlara sabır versinnn. İnşallah herşey güzel olur.2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
Chicco neden aldınız acaba biz e bebekte 800 görmüştük karar veremedik bi turluValla öyle canım bitmiyo. şimdi ateşölçerde sıra ama çok kararsızım çok para vermek istemiyorum ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum off off
teşekkür ederiz canımm
sağol canım teşekkür ederiz. Chicco lite wayplus travel sistem aldık 580 tl ye kampanya varmışş. Aaaaa bak bi eksik daha çıktı işte benimde almam kaça aldın. Güle güle kullansı
Nerden aldınız dicektimValla öyle canım bitmiyo. şimdi ateşölçerde sıra ama çok kararsızım çok para vermek istemiyorum ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum off off
teşekkür ederiz canımm
sağol canım teşekkür ederiz. Chicco lite wayplus travel sistem aldık 580 tl ye kampanya varmışş. Aaaaa bak bi eksik daha çıktı işte benimde almam kaça aldın. Güle güle kullansı
42.90 dı sanırım canım. trendyolda bebek ve anneler için kampanyasından aldımGuzelmis. Bnm de boyle biseye ihtycm var. Ne kadra aldn ?
çok iyi almışsınızz. intten mi aldınız? bakım seti 42.90dı yanlış hatırlamıyosam. ne zamandır bekliyodum ebebek'e tekrar gelmesini. trendyolda görünce hemen aldım.Valla öyle canım bitmiyo. şimdi ateşölçerde sıra ama çok kararsızım çok para vermek istemiyorum ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum off off
teşekkür ederiz canımm
2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
bende 9 kilo aldım ama problem etmiyorum walla. bebişimin sağlığı iyi olsun da kilolar benim olsun. hem veririz ilk aylarda alışma sürecinde, emzirme döneminde..şu takvimi indirmiştim ben. ona göre de bakıyorum aldığım kilo normal.benim doktorum 14 yeter senin için dedi. 14ten fazla almazsan verirsin çok kısa zamanda aldıklarını dedi. 5 kilo alma hakkım daha varselam kızlar nasılsınız...Kilo durumunuz ne alemde ben 9 kilo almışım bugün tartıldımson iki ay kaç alırız acaba inş. çok almam da d.sonrası vermesi kolay olur...Bizim de ufak tefek eksikler anakucağı bebek şekeri vs duruyor gelecek ay onları da alırsam tamamlarım sanırım eksikleri kıyafet vs tamam sayılır şimdilik, bu ay eksideyiz nerdeyse çok açıldık diğer aya bıraktım artık son kalan eksikleri onlarıda gelecek ay tamamlıycam inş. mecburen ...
Basin sagolsun.umarim yilin bundan sonrasi icin daha iyi gecer senin icin..2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
Rabbim sabrini bol versin ve hep gül arkadaşım insBasin sagolsun.umarim yilin bundan sonrasi icin daha iyi gecer senin icin..
Herkese günaydınnn. ankarada özelcanbebe var ordan aldık. Tesadüfen bi uğrayalım dedik kampanya yapmışlar bizde çok şaşırdık ve kaçırmadık aldıkChicco neden aldınız acaba biz e bebekte 800 görmüştük karar veremedik bi turlu
çok iyi almışsınızz. intten mi aldınız? bakım seti 42.90dı yanlış hatırlamıyosam. ne zamandır bekliyodum ebebek'e tekrar gelmesini. trendyolda görünce hemen aldım.
5.5 kg aldim canim ben ilk uc ayi tamamladim sanırım ama evde aljnacak yapilacak seyler var bebek gelmeden.onlara baslayacagiz artik tadilat vs.selam kızlar nasılsınız...Kilo durumunuz ne alemde ben 9 kilo almışım bugün tartıldımson iki ay kaç alırız acaba inş. çok almam da d.sonrası vermesi kolay olur...Bizim de ufak tefek eksikler anakucağı bebek şekeri vs duruyor gelecek ay onları da alırsam tamamlarım sanırım eksikleri kıyafet vs tamam sayılır şimdilik, bu ay eksideyiz nerdeyse çok açıldık diğer aya bıraktım artık son kalan eksikleri onlarıda gelecek ay tamamlıycam inş. mecburen ...
:) oo benim triplerim fenadır canım
ama bu akşam nedense içimden geliyor
koca göbeğimle bişeyler giyiniyim yapıyım dedim
bir dahada zor görür zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?