2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler.. Bebişlerrrrr... Şimdi doktor kontrolünden geldik 27/1 . Kilomuz 1050 gr olmuşuz ... 3 hafta önce 50 ml ilk Şeker yüklemesinde biraz şeker çıkmıştı .. Kilo 72 di şimdi 69 e inmişim... Tabi bu 3 hafta dikkat ettim dikkat ettiğim noktada ekmek olarak tam buğday ( günde en fazla 2 dilim) yedim makarna pilav Börek vs yemedim ... Bu kadar kilo vermem şaşırttı kızım çok iyimiş eSniyordu:) annesi gibi :) bakalım yine açlık kan verdim 1 saat sonra kahvaltı yapıp yine tokluk verecem..

dün sonunda eksik kalan bütün malzemelerimizi aldım :) göğüs kalkanı,, göğüs peti,, göğüs ucu kremi,, burun aspiratörü,, priması,,tırnak makası,, boğulma önleyici yastık,, saç tarak fırçası artık eksik bişeyimiz kalmadı diye düşünüyorum :) zaten küvet seti kozmetiklerinide almıştım :) bu arada bütün kıyafetlerinide yıkadım dün sanki evcilik oynar gibi minnacık kıyafetleride asmak çok keyifliydi :)

ohh maşallah darısı basına bende 15 nden sonra yıkıcam ınsallah erken dıye daha yıkamadım

ne güzel darısı başımıza inşallah..

biraz geçse keşke ne yesem ki 3 öğün yiyorum ara öğün yok bende mahvoluyorum ya. doktor söyliyimde ilaçmı vericek ne yapacaksa artık

sanki tuz atmış gibi yanıyo benim yemek yedikten sonra yada yemeden normalde de midem de reflü var
talcid kullanıyordum devam edeyim mi dedim edebilirsin deyince başladım geçiriyor biraz
sende sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…