neler yaptın bakalım ? :)
ohh cnm ellerıne saglık masallah sana:) valla biraz kendime çeki düzen verdim elbise makyaj saçlar falan
güzelde bi masa hazırladım şaşırdı
neden zahmet ettin nasıl yetiştin bu kadar şeye dedi
ben herşeyi geçtim kendime güvenim geldi eski elbiseme girebildim
ohh cnm ellerıne saglık masallah sana
yok canım kalır kalır inşallah :):) son olucak sanırım seneye bebişten makyaj bile yapmaya zaman kalmıycak gibi..
ohh maşallah darısı basına bende 15 nden sonra yıkıcam ınsallah erken dıye daha yıkamadımdün sonunda eksik kalan bütün malzemelerimizi aldım :) göğüs kalkanı,, göğüs peti,, göğüs ucu kremi,, burun aspiratörü,, priması,,tırnak makası,, boğulma önleyici yastık,, saç tarak fırçası artık eksik bişeyimiz kalmadı diye düşünüyorum :) zaten küvet seti kozmetiklerinide almıştım :) bu arada bütün kıyafetlerinide yıkadım dün sanki evcilik oynar gibi minnacık kıyafetleride asmak çok keyifliydi :)
dün sonunda eksik kalan bütün malzemelerimizi aldım :) göğüs kalkanı,, göğüs peti,, göğüs ucu kremi,, burun aspiratörü,, priması,,tırnak makası,, boğulma önleyici yastık,, saç tarak fırçası artık eksik bişeyimiz kalmadı diye düşünüyorum :) zaten küvet seti kozmetiklerinide almıştım :) bu arada bütün kıyafetlerinide yıkadım dün sanki evcilik oynar gibi minnacık kıyafetleride asmak çok keyifliydi :)
offff sabah sabah başladı yine mide yanmalarımm ..
yastığıda denedim yok olmuyo... artık bişi yemeye korkuyorumCanım geçmiyo ben sürekli rennie içiyorum çift yastıkla yatıyorum geç saatte bişey yemiyorum bide sakız çiğnemek ve ayva azaltıyo biraz
sabretmekten başka çaremiz yok kuzularımızı kucağımıza almamıza az kaldı :) direnelim hepimiz ağrılara :)
bi doktora söyliyimde banada yazssın ölcem artıkGAVISCON cok ıyı gelıyor cnm
yastığıda denedim yok olmuyo... artık bişi yemeye korkuyorum
talcid kullanıyorum canım yoksa durulucak gibi değill
biraz geçse keşke ne yesem ki 3 öğün yiyorum ara öğün yok bende mahvoluyorum ya. doktor söyliyimde ilaçmı vericek ne yapacaksa artıkaynı durumdayız seninlefelaket midem yanıyoo..
geçmiş olsun cnmbir an önce geçer inşşşş :)
biraz geçse keşke ne yesem ki 3 öğün yiyorum ara öğün yok bende mahvoluyorum ya. doktor söyliyimde ilaçmı vericek ne yapacaksa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?