yani haklısın tercih meselesi bende bebeği düşünerek sıkarsam daha sevimli gelebilir makine :) şu an mutfağımın dip köşelerinde bir yerlerde duruyordur :)
Seninkinde direk elma atıp sonuç alınıyo mu
Memnun musun marka soracaktım bende
Cok hizli buyuyolr artk. Seninki de iki kilo olmstr belki demaşallah kuzuyaaa..
ben 28+5 de gittim 1540 gr 40 cm idi.
şimdi 33+1 de gidicem cok ozledım cok merak edıyorum
Canım bebek için cam rende var oğlum da onu kullandım. Ben hiç sadece meyve suyu şeklinde vermedim. Pure halinde verdim. Katı gıdalara alıştı sonra hiç zorlanmadim. Evde var katı meyve sıkacağı hiç kullanmıyorum. Kullandıktan sonra temizlenmesi ayrı dertKatı meyve sıkacağı alacak mısınız
Hem emziren anne için hemde bi 6 ay sonra bebek için ?
Ben internetten baby jem almistim 5 tl ye ama sadece file kopuklu falan degil cok kullanilmaz diye duaunuyom acikcasi sadece onlem olarak Allah korusun elimden kaydirirsam falan diye ben zaten tek basima yikayamamya 75 lik kuvetlere oluyormus o begendım fıleler ama senın bana verdıgın olcu 90*50
Bende de aynısı var . Bende kullanmıyorumevet sonuç alınıyor da dediğim gibi ben üşengeçliğime çok kullanmadım :) hatta resmini buldum atayım sana philipsin zaten ...
Canım bebek için cam rende var oğlum da onu kullandım. Ben hiç sadece meyve suyu şeklinde vermedim. Pure halinde verdim. Katı gıdalara alıştı sonra hiç zorlanmadim. Evde var katı meyve sıkacağı hiç kullanmıyorum. Kullandıktan sonra temizlenmesi ayrı dert
ben de onu düşünüyorum,hacışakirin sıvısı varmıydı bebek için ben daha ne bişey aldım ne yıkadımmmBen hacı şakir toz granülle yıkadım
Bende de aynısı var . Bende kullanmıyorum
amın canıım hepımız ınsallah bakıcaz bakalım kücük dana ne kadar olmus baya sertlestı vurmaları ama :)Cok hizli buyuyolr artk. Seninki de iki kilo olmstr belki derabbim hayrlsyla kucagmza almk nsip etsin.
doktorum benı tam 32+1 de çağırdı rapor icin. oda salıya ve 33.haftanın basına denk gelıyor
Dr. Beni 32. Hafta bitiminde çagırdı rapor verecegi için bu ay randevuyu kendi ayarladı
31 +4 te gittim calisablr raporu verdi dr. Bide bnmki 1 hafta onden gidiyms bu gidsle subat sonuna dogru olck galiba
ben de onu düşünüyorum,hacışakirin sıvısı varmıydı bebek için ben daha ne bişey aldım ne yıkadımmm
Herşeyi robot blender gibi şeylerden geçirerek yiyen bebekler sonra katı gıdaları yutmakta zorlanıyorlar. Cam hem sağlıklıkullanmayan tek ben değilmişim :) bende cam rende aldım ,, abimin kızınada 6 aydan sonra elmaydı şeftaliydi o rendeden geçirip veriyorlardı :)
onlar cok gergın oluyorlar kopuklu fılede daha rahat oluyor.. artık kuvet gelsinde oyle alcaz ne yapalımBen internetten baby jem almistim 5 tl ye ama sadece file kopuklu falan degil cok kullanilmaz diye duaunuyom acikcasi sadece onlem olarak Allah korusun elimden kaydirirsam falan diye ben zaten tek basima yikayamam
çirkin maşallah nazar değmesin çok çirkin annesiBu da ervanin 32 haftlk resmi :) Eki Görüntüle 1359303 Eki Görüntüle 1359306
Bn file almdm. Zaten yanlz yikayamam. Esimle ya da annmle yikarz. Gerek yok simdlkonlar cok gergın oluyorlar kopuklu fılede daha rahat oluyor.. artık kuvet gelsinde oyle alcaz ne yapalım
:) babasna benzio tombisçirkin maşallah nazar değmesin çok çirkin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?