- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
allahım rende de alıcaz dimi
ben birde banyo yaptırırken basına takmak ıcın banyo sapkası alıcam kızlar bebek morarıyor ya bırden suratına su gıdınce nefessız kalıyorlar cok korkuyorum e beebek de baktım ama bulamadım
http://urun.gittigidiyor.com/ses-go...wwodKLgABQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 buna benzer
ben hamileliğimi öğrendiğimde almıştım cam rendesini ,, çok uygun bişey zaten cnm
sanırım her yerde bulabilirim dimi
bende e bebekde bulamadım dun ıkı magazasında da piyasadakı magazalara bakıcam.çok güzel bişeymiş bu :) hiç hello babyde falanda görmedim ben bundan ...
Oluyor canım ama ben çok kullanmadım fileyi.meyve fileside olurmu ?
Züccaciye lerde var canım ben 15 liraya almıştım. Italyan malıymışsanırım her yerde bulabilirim dimi
Züccaciye lerde var canım ben 15 liraya almıştım. Italyan malıymış
Daha erken 6 aydan sonra kullanılıyorsağol cnm bakıyım bende bari.
Cam rendesi ne ya anlmdm bnZüccaciye lerde var canım ben 15 liraya almıştım. Italyan malıymış
Daha erken 6 aydan sonra kullanılıyor
Kızlar şimdide kapıları boyuyolar birikmiş işlerimi bitirp çıkmayı düşünüyorum yarın da gelmem
Geçmiş olsun canım bu gün nasıl daha iyi misin?Belki yılbası gecesi düzenin bozulduğu için yorgunlukla dengen depişmiştir.Herkese iyi akşamlar bugün hiç bakamadım buraya.Dün uykusuz bir gece geçirdim sonra sabaha kadar uyuyamayınca kalkıp yemeklerimi yaptım (sabahın 6 sında) eşimle kahvaltı yaptıktan sonra uyudum ama hep başım döndü 11 de zor uyandım yine başım dönüyordu tansiyonumu ölçtürmeye gittik 13/8 çıktı (bana göre yüksek) sonra bütün gün fenaydım akşam 12/6 ya düştü şimdide biraz başım ağırıyor. Bende durumlar böyle siz nasılsınız?
Bebek 6. Ayına girince ek gıdaya başlıyorsun. Yoğurt ve cam rendeden geçmiş meyve püresi. Meyveyi rendrliyorsunCam rendesi ne ya anlmdm bn
Norml rende kullnsak nolur. Farki ne ?Bebek 6. Ayına girince ek gıdaya başlıyorsun. Yoğurt ve cam rendeden geçmiş meyve püresi. Meyveyi rendrliyorsun
ohhhh çekirgeee ne güzel işş
git dinlen bari..
Normal rendeyi dr onermiyorlar. Cam en sagliklisi birde normal rende cam rende kadar püre haline getirmez. Kullandığınızda aradaki farkı göreceksinizNorml rende kullnsak nolur. Farki ne ?
Iyi tatiller canım boya kokusu zararlı kaç ordan hemenGörsen ama inşaatçı gibiyim
Siyah giymiştim gri oldum
Hem tadilat var hemde boya
İğrenç kokuyo
Yıl sonu diye evraklarda birikmiş, onlar olmasa hiç gelmezdim
Bitirip kaçıyım
Herkese iyi tatiller, iyi kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?