Gözünüz aydın canım.Şuan karar vermekte en çok zorlandığımız şey.Çok çeşit var ne alacağımızı şaşırmış durumdayız.Çok detay var her birine göre değerlendirme yapınca seçmek zor oluyor hala bi a raba alamadıkBebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
Merhaba canım doktorum bana rennie verdi!Geçmiş olsun.millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Canım benim bende ulus beye gittim.coraspirin bende kullanıyorum. Ben 12. Haftaya kadar ulus beyin dediği ilaçları kullandım. Şimdi burdaki doktor ne derse onu yapıyorum buradaki 30. Haftadan sonra bırak dedi coraspirin i benim 2 hafta var sonra ulus beye ulaşıp sorucam bakalım ne dicek. Ulu bey bahçeciyi bıraktı ama artık cepten ulaşırizUmutta yapildi benim tedavim canim, doktorum Ulun beydi. Yurtdisindan gittim tedavimi yaptim geri dondum ama 12. Haftaya kadar telefonla Ulun beyin asistanini arayip ilaclari sordum. Ozaman dediler coraspini 35 e kadar devam et diye. Takibi baska doktorlar yapti zaten onlar da karsi cikmadilar bu plana. Ne yapalim doktorlara guvenmek lazim bu konuda, insallah saglikli bir sekilde aliriz bebekleri kucagimiza. Tup olunca gebelik stresini, heyecanini ilk adet gununden beri yasadik, cok sukur bu haftalara gelmek nasip oldu insallah saglikla dogurmak da nasip olur...
Tesekkrler :) bn de alirm o zamnNormal rendeyi dr onermiyorlar. Cam en sagliklisi birde normal rende cam rende kadar püre haline getirmez. Kullandığınızda aradaki farkı göreceksiniz
bende 9 kilo aldım ama problem etmiyorum walla. bebişimin sağlığı iyi olsun da kilolar benim olsun. hem veririz ilk aylarda alışma sürecinde, emzirme döneminde..şu takvimi indirmiştim ben. ona göre de bakıyorum aldığım kilo normal.benim doktorum 14 yeter senin için dedi. 14ten fazla almazsan verirsin çok kısa zamanda aldıklarını dedi. 5 kilo alma hakkım daha var62'yle başladım 71'im şimdi. doktora göre max 76 80'e kadar da alsam çok takmamaya alıştırıyorum şimdiden kendimi sende çok almamışsın bundan sonra da dikkat edersek çok almayız bence
benim eksiklerim daha çook varpark yatak, uyku seti, nevresim,yorgan,battaniye,oto koltuğu,ana dizi......daha bi sürü şimdilik aklıma gelenler bunlar sen tamamlamışsın nerdeyse.çok rahat halledersin bence kalanları
Cam rende nerelerde bulunur acaba ben bu güne kadar hiç denk gelmedim!Normal rendeyi dr onermiyorlar. Cam en sagliklisi birde normal rende cam rende kadar püre haline getirmez. Kullandığınızda aradaki farkı göreceksiniz
Ben züccaciye den aldım. Büyük marketlerde pazarlarda da vardır. En iyisi züccaciye den almakCam rende nerelerde bulunur acaba ben bu güne kadar hiç denk gelmedim!
Pudra almiycam zararliymis diyorum hayir alcaz piaik olur diyo kari kilikli bi kocam var her seye karisiyorAnladım canımm eşler böyle yavaş yavaş alıştırıyosunn. Küçücük bebeği aşıya,hastaneye giderken lazım oluyo illaki uzun yol için düşünmemek lazım. Tabi herşeye karışmasalar iyi bide uzunn uzun laf anlatmak zorunda kalıyosun
Sağol canım belkide algıda seçicilik diyelim bi bakınayım bakalım onu da listeme ekleyeyimBen züccaciye den aldım. Büyük marketlerde pazarlarda da vardır. En iyisi züccaciye den almak
evet canım ama en azından çektiğimize deydi allah inşallah kucağımıza almayıda nasip eder. bende 6ayda bıraktırdı kan sulandırıcı iğneyi transfer gününden beri kullandırıyordu doktorum. yapılan test ve detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışına bakarak bıraktırdılar. hala coraspirini kullanıyorum. aynen doktor ne dediyse o. hepimiz için hayırlısıUmutta yapildi benim tedavim canim, doktorum Ulun beydi. Yurtdisindan gittim tedavimi yaptim geri dondum ama 12. Haftaya kadar telefonla Ulun beyin asistanini arayip ilaclari sordum. Ozaman dediler coraspini 35 e kadar devam et diye. Takibi baska doktorlar yapti zaten onlar da karsi cikmadilar bu plana. Ne yapalim doktorlara guvenmek lazim bu konuda, insallah saglikli bir sekilde aliriz bebekleri kucagimiza. Tup olunca gebelik stresini, heyecanini ilk adet gununden beri yasadik, cok sukur bu haftalara gelmek nasip oldu insallah saglikla dogurmak da nasip olur...
sol canım doktora sordum mail olarak sanırım bu gün çalışmıyo yoksa hemen cevap yazardı. bakalım ne verecek bana.anladığım kadarı ile herkese ilaç verilmiş.Merhaba canım doktorum bana rennie verdi!Geçmiş olsun.
Ayyyy güldürdün beni canım.Benim de eşim pek bilmiştir ama bazen haklı çıkan o oluyor yahu bi insan ütü bilmediği halde en iyi ütü masası hangisi bilebilir mi yahu 10yıl yalnız yaşamış bide alırken hayalimde ki ütü masası dedi ya ben koptumAynen oyle
Pudra almiycam zararliymis diyorum hayir alcaz piaik olur diyo kari kilikli bi kocam var her seye karisiyor
Cam rende nerelerde bulunur acaba ben bu güne kadar hiç denk gelmedim![/QUOTE
Her bebe magazasinda var ayrica kipa vb. Marketlerin bebek bolumleeinde de var canim az once kipada da gordum
Nerelerdesin canim sen merak ettik.kplay gelsin dikkat et işin biter bitmez kaç :)Görsen ama inşaatçı gibiyim
Siyah giymiştim gri oldum
Hem tadilat var hemde boya
İğrenç kokuyo
Yıl sonu diye evraklarda birikmiş, onlar olmasa hiç gelmezdim
Bitirip kaçıyım
Herkese iyi tatiller, iyi kandiller
Ben süt içerek rahatladım hep hatta ballı süt önerdi buradan arkadaşlarda ama sütü hamilelikte içmeye başladım tatlı sütü içemeyeceğimi düşündüğümden sadesi bile iyi geldi.Yakınmalarımı da dr.a anlatınca bu şurubu verdi ama sıvı ilaç olunca hiç içesim gelmedi.Aldım duruyor bu aralar yanmalar geçmiş gibi ama ilacın varlığı beni rahatlatıyor :)sol canım doktora sordum mail olarak sanırım bu gün çalışmıyo yoksa hemen cevap yazardı. bakalım ne verecek bana.anladığım kadarı ile herkese ilaç verilmiş.
Trendyol dan aldığım lohusa gecelikleri geldi.38 beden almıştım gayet iyi normalde 36 giyiyordum dedikleri kaliplari büyük değil. Malida güzel. Kullanmak nasip olur inşallah
benim drda kendi ayaraladı 32. haftam 13 ocağa denk geliyormuş o gün gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?