2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek arabamızı aldık sonunda. Bitmiyor bitmiyor bitmiyorrrr
Gözünüz aydın canım.Şuan karar vermekte en çok zorlandığımız şey.Çok çeşit var ne alacağımızı şaşırmış durumdayız.Çok detay var her birine göre değerlendirme yapınca seçmek zor oluyor hala bi a raba alamadık

millet bu reflüden nası kurtulunur.. süt yoğurt dışında bu yanmayı ne geçirir yada doktorunuz bi ilaç filan verdimi ölücem artık
Merhaba canım doktorum bana rennie verdi!Geçmiş olsun.

Canım benim bende ulus beye gittim.coraspirin bende kullanıyorum. Ben 12. Haftaya kadar ulus beyin dediği ilaçları kullandım. Şimdi burdaki doktor ne derse onu yapıyorum buradaki 30. Haftadan sonra bırak dedi coraspirin i benim 2 hafta var sonra ulus beye ulaşıp sorucam bakalım ne dicek. Ulu bey bahçeciyi bıraktı ama artık cepten ulaşıriz

ben ilk doğuma 9.5 kiloyla gitmiştim ondan şimdiki aldığım kilo çok geliyor gözüme ,onda bile bi kaç ay içinde tam olarak eski kiloma dönmüştüm aslında ne kadar az alsak o kadar iyi bebekler besleniyor zaten her türlü benim dr. sen kilo almasan dahi bebek senin depolarından yine beslenir diyordu ilk gebelikte ama vücut alıyor tabi bizim elimizde olan bişy yok...Bide ben emzirmeyle çok vermiyorum doğumda giden gidiyor, şişlikler ödem filanda gidince gerisi benim diyete kalmış :) hayırlısı artık bebişler doğsunda veririz inş. olmadı sıkı bi diyetle hallederim diyorum ...
Eksiklerim daha çok aslında benimde ya kıyafet battaniyeleri vs tamam da ıvır zıvır eksiğim var , doğumda lazım olacak kendim için alacaklarım var d.sonrası kapı süsü bebek şekeri bebek çikolatası filan alacağım daha bebek bezini bile alamadım 1 numara nereye baksam kalmamış oluyo yazdım artık eksikleri unutmayıp gördükçe alayım diye...Anakucağıda pahalı diye diğer aya bıraktım son ay tamamlıycam heralde eksikleri

Normal rendeyi dr onermiyorlar. Cam en sagliklisi birde normal rende cam rende kadar püre haline getirmez. Kullandığınızda aradaki farkı göreceksiniz
Cam rende nerelerde bulunur acaba ben bu güne kadar hiç denk gelmedim!

Aynen oyle
Pudra almiycam zararliymis diyorum hayir alcaz piaik olur diyo kari kilikli bi kocam var her seye karisiyor

Selam tatlı hamişler kandiliniz mübarek olsun :) Benim grip ve öksürük fena ağır halde devam ediyor.Geçen hafta çok yol yürüdüm çok ayakta kaldığımdan sanırım pıtırcığımın hareketleri minimaldi.Şimdi yine güçlü hareketler hissetmeye başlayınca çok mutlu oluyorum.Bu gün ve her gün sağlık dolu olsun kızlar en büyük huzur ve mutluluk...

evet canım ama en azından çektiğimize deydi allah inşallah kucağımıza almayıda nasip eder. bende 6ayda bıraktırdı kan sulandırıcı iğneyi transfer gününden beri kullandırıyordu doktorum. yapılan test ve detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışına bakarak bıraktırdılar. hala coraspirini kullanıyorum. aynen doktor ne dediyse o. hepimiz için hayırlısı

Aynen oyle

Pudra almiycam zararliymis diyorum hayir alcaz piaik olur diyo kari kilikli bi kocam var her seye karisiyor
Ayyyy güldürdün beni canım.Benim de eşim pek bilmiştir ama bazen haklı çıkan o oluyor yahu bi insan ütü bilmediği halde en iyi ütü masası hangisi bilebilir mi yahu 10yıl yalnız yaşamış bide alırken hayalimde ki ütü masası dedi ya ben koptum Ama gel gör ki ilk bebeğimiz olacak onunla ilgili hiç bir fikri yokken aldığım kıyafetlere fazla diyor beni benden alıyor bebeğide kendi gibi sanıyor bir günlük bir gecelik kıyafet doğunca bol bol alırmışız.İnan hamileliğim sürecinde bi de ona derdimi anlatmakla geçti zaman neyse ki bi hayli aşama kaydettik

Nerelerdesin canim sen merak ettik.kplay gelsin dikkat et işin biter bitmez kaç :)

sol canım doktora sordum mail olarak sanırım bu gün çalışmıyo yoksa hemen cevap yazardı. bakalım ne verecek bana.anladığım kadarı ile herkese ilaç verilmiş.
Ben süt içerek rahatladım hep hatta ballı süt önerdi buradan arkadaşlarda ama sütü hamilelikte içmeye başladım tatlı sütü içemeyeceğimi düşündüğümden sadesi bile iyi geldi.Yakınmalarımı da dr.a anlatınca bu şurubu verdi ama sıvı ilaç olunca hiç içesim gelmedi.Aldım duruyor bu aralar yanmalar geçmiş gibi ama ilacın varlığı beni rahatlatıyor :)

Trendyol dan aldığım lohusa gecelikleri geldi.38 beden almıştım gayet iyi normalde 36 giyiyordum dedikleri kaliplari büyük değil. Malida güzel. Kullanmak nasip olur inşallah

Eklentiler

• mavi-fiyonklu-hamile-pijama-takim-dagi-230x345.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 2015-01-02 15.54.36.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…