- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ben pazarda denk gelip almıştım :)Cam rende nerelerde bulunur acaba ben bu güne kadar hiç denk gelmedim!
aaa bu yüzümü ne tatlı :S yoksa yanlış mı algıladımBu da ervanin 32 haftlk resmi :) Eki Görüntüle 1359303 Eki Görüntüle 1359306
Geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaşırken hem eşinin durumu hem üzerine misafir gerçekten zor.Ben artık misafir istemiyorum elimde değil ikramdı yada yatılıysa onları gezdir felan eni artık aşıyorHerkese hayirli aksamlar buaralar pek ugrayamiyorum buralara takip edemiyorum simdi az cok okudum yazdiklarinizi herkese yareim etsin Rabbim git gide agirlastik ,
Ben cok yorgunum
İdrar yolu iltihabida mahvetti beni
Esimde ameliyat oldu soylemistim inunlada ilgilenmek zorundayim.
Gunduz aksam gelen giden
Gecede agrilardan uyuyamiyorum tabi yorgunluk olunca.
Fazla vakit te kalmadi herkesin herseyi hazir ben daha baslayamadimji suara disarida cikamiyirum.Allah im hepimize yardim etsin..
Merhaba kızlar...
Doktora gittik bu sabah..raporumuzu aldık, 32+2 yiz bugün..ama maşallah cimcime 10 gün önden gidiyor.. 2 kilo 100 gr olmuş.doktor tombiş diyor ısrarla :)
Nst yede girdik,bir sıkıntı yok çok şükür.doğumu nasıl istiyorsun dedi,normal dedim.o zaman 2 hafta sonra gelince çatı muayenesi yapalım dedi
Bu arada tam göbeğimin en altından ilk çatlaklarım oluşmuş.12 kilo aldım şimdiden
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.Elinden geldiğince olumsuzları aklına getirip düşünmemeye çalış herşeye rağmen hayat devam ediyor bebeğini düşün sadece annesi o da etkileniyor.Üzülüp hasta olmayın!2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
bende zaten süt içiyorum ama anlık bir rahatlama sonra yine aynıyım. bi bakalım doktor ilaç verecekmi acabaBen süt içerek rahatladım hep hatta ballı süt önerdi buradan arkadaşlarda ama sütü hamilelikte içmeye başladım tatlı sütü içemeyeceğimi düşündüğümden sadesi bile iyi geldi.Yakınmalarımı da dr.a anlatınca bu şurubu verdi ama sıvı ilaç olunca hiç içesim gelmedi.Aldım duruyor bu aralar yanmalar geçmiş gibi ama ilacın varlığı beni rahatlatıyor :)
Ayy maaşallah karakalem resim çalışması gibi çıkmış cnmBu da ervanin 32 haftlk resmi :) Eki Görüntüle 1359303 Eki Görüntüle 1359306
bende zaten süt içiyorum ama anlık bir rahatlama sonra yine aynıyım. bi bakalım doktor ilaç verecekmi acaba[/QU
Bence kesin verecektir.Hem rahatlatır.Geçmiş olsun canım.
32.hafta bitiminde rapor yazılacak calışabilir raporuda 37.haftanın sonuna kadar diye biliyorumDr. Beni 32. Hafta bitiminde çagırdı rapor verecegi için bu ay randevuyu kendi ayarladı
erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.sen daha iyi bilirsin ama çok erken değil mi çatı muayenesi için?en erken 38. hafta olması normal hatta ona bile gerek yokta...!
İlk önce cam rende ile rendeleniyor canım meyveler çünkü metal vitaminini alıyor.Ben sonrasında da molinex aldım.Gayet memnunumKatı meyve sıkacağı alacak mısınız
Hem emziren anne için hemde bi 6 ay sonra bebek için ?
Iste kucaginda tasirmis bebegi dogunca gorucem ben ille kndi istegi olsun istiyo sonunda yanlis kararsa sucu bana atiyor sen fikrini soylemedin diye gecen bebek arabasi aldik modeli o buldu kraft dino disarda gormus biri arabaya koyarken cok pratikti falan dedi. Aldik hic begenmedik geri gonderdik simdi chicco alicazAyyyy güldürdün beni canım.Benim de eşim pek bilmiştir ama bazen haklı çıkan o oluyor yahu bi insan ütü bilmediği halde en iyi ütü masası hangisi bilebilir mi yahu 10yıl yalnız yaşamış bide alırken hayalimde ki ütü masası dedi ya ben koptumAma gel gör ki ilk bebeğimiz olacak onunla ilgili hiç bir fikri yokken aldığım kıyafetlere fazla diyor beni benden alıyor bebeğide kendi gibi sanıyor bir günlük bir gecelik kıyafet doğunca bol bol alırmışız.İnan hamileliğim sürecinde bi de ona derdimi anlatmakla geçti zaman neyse ki bi hayli aşama kaydettik
gebelik eğitiminde ebelerimiz çatı muayenesi olmayın böyle birşeye gerek yok dediler..erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?