2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar...
Doktora gittik bu sabah..raporumuzu aldık, 32+2 yiz bugün..ama maşallah cimcime 10 gün önden gidiyor.. 2 kilo 100 gr olmuş.doktor tombiş diyor ısrarla :)
Nst yede girdik,bir sıkıntı yok çok şükür.doğumu nasıl istiyorsun dedi,normal dedim.o zaman 2 hafta sonra gelince çatı muayenesi yapalım dedi

Bu arada tam göbeğimin en altından ilk çatlaklarım oluşmuş.12 kilo aldım şimdiden

Geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaşırken hem eşinin durumu hem üzerine misafir gerçekten zor.Ben artık misafir istemiyorum elimde değil ikramdı yada yatılıysa onları gezdir felan eni artık aşıyor

sen daha iyi bilirsin ama çok erken değil mi çatı muayenesi için?en erken 38. hafta olması normal hatta ona bile gerek yokta...!

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.Elinden geldiğince olumsuzları aklına getirip düşünmemeye çalış herşeye rağmen hayat devam ediyor bebeğini düşün sadece annesi o da etkileniyor.Üzülüp hasta olmayın!

bende zaten süt içiyorum ama anlık bir rahatlama sonra yine aynıyım. bi bakalım doktor ilaç verecekmi acaba

sen daha iyi bilirsin ama çok erken değil mi çatı muayenesi için?en erken 38. hafta olması normal hatta ona bile gerek yokta...!
erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.

Iste kucaginda tasirmis bebegi dogunca gorucem ben ille kndi istegi olsun istiyo sonunda yanlis kararsa sucu bana atiyor sen fikrini soylemedin diye gecen bebek arabasi aldik modeli o buldu kraft dino disarda gormus biri arabaya koyarken cok pratikti falan dedi. Aldik hic begenmedik geri gonderdik simdi chicco alicaz

erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.
gebelik eğitiminde ebelerimiz çatı muayenesi olmayın böyle birşeye gerek yok dediler..
son aşamada kontrol edilcek birşeymiş..
ama tabi ki benim doktorumda isterse olmaz der miyim bilmiyorum ama seninki de baya erkenmiş benim arkadaşımın doktoru 38 de muayene edecekti..

Kandil ziyaretine gidemeyecek kadar hastaymışım onu anladım..
Kahvaltı yaptıgımdan berı yatıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…