Kandil ziyaretine gidemeyecek kadar hastaymışım onu anladım..
Kahvaltı yaptıgımdan berı yatıyorum..
bende ppersembeyı beklıyorum 4 gozle...çok heyecanlıyım yarın oğluşumu görücemm :)
gecmıs olsun cnmKandil ziyaretine gidemeyecek kadar hastaymışım onu anladım..
Kahvaltı yaptıgımdan berı yatıyorum..
canım ne oldu sana böyle yaa
nazarlara mı geldin ne yaptın
dikkat et kendine..
gecmıs olsun cnm
bende ppersembeyı beklıyorum 4 gozle...
Ben de bilmiyorum canım ya.. Hasta yatmak çok gücüme gidiyor aslında ama kolumu kaldıracak halim yok..
Öyle yatıyorum..
36 veya 38 de yapmıstı benım doktorum ılk hamılelıkte.stres yapılacak kadar zor degıl kızlar.anlık gelıp gecıyor.evet benim doktorum da dedi sancı geldiğinde çatı muayenesi yapılıcak diye. zaten çok can yakan bişeymiş boşuna strese girme sancın varken anlamazsın o muayeneyi demişti. normal doğuramıcaksan sezeryana alırlar
nazarlara geldin sen becerikli becerikli dedik :)
oku kendine birde meyve içecekleri topikleri falan yap
güzelce limonlu çorba iç
ben öyle olduğum zamanlar bunları yapıyorum.
belki doktorla veya kişiyle alakalı değişiyordur benim arkadaşımda çok rahatsız olduğunu anlatmıştı36 veya 38 de yapmıstı benım doktorum ılk hamılelıkte.stres yapılacak kadar zor degıl kızlar.anlık gelıp gecıyor.
Dün bi kg portakal yedim herhalde :)
Hazırda çorbam vardı kocam anasıgilden gelse de verse..
Aman sen dikkat et kendine bi de çalışıyosun hastalanma
İnsanların laflarından çok etkilenmem ama geçen dogum yapan bi arkadaş bu çatı muayenesinden bahsetmişti.
Çok acıtıyorlarmış
ediyorum canım halsizlik başladı mı yataklık yapıyor benide
geçen akşam kar yağarken ben dondurma yedim
hasta olmaktan da tırsıyorum :)
olabılır canım..doktorumun elı hafıftı.ama bunlar saglık ıcın gereklı olan seyler.belki doktorla veya kişiyle alakalı değişiyordur benim arkadaşımda çok rahatsız olduğunu anlatmıştı
Aferin sana :)
Hastalanmasan iyidir :)
kesinlikle katılıyorum ama alttan muayene işlemi beni oldum olası geriyor zaten doğum öncesi çatı muayenesi yapılırsa takmam kafama ama belli tarihte yapalım derse kasılırım iyiceolabılır canım..doktorumun elı hafıftı.ama bunlar saglık ıcın gereklı olan seyler.
ınsan duydukca kafasında da buyutuyor..ıyı dusunursek ıyı seyler olur dıye yaklasmalıyız bence..
bikaç gece sayıklamışım bişeyli:)
eşimde almış gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?