2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geç döllenme olmasın ben usg de 5 haftalık çıktı da bugün.iki hafta sonra gidicem.

öyle oldu :) senin dediğin gibi düşündüğü için ondan istemedi muhtemelen doktorum.sen nasılsın bu arada çok takip edemiyorum yazılanları

iyiyiz biz .cuma dr.a gidecektik ama dr.umuz yurt dışına çıkmış seçim sonuna kaldı bizim randevu bebişde inşallah iyice büyümüş olur ozamana.cumartesi ailemin yanına gidiyorum 2 hafta evimde olamıycam bende.

Canim bende aynen sen gibiyim SAT 6 haziran bhcg 4770 cikti 2 gün önce Dr kese görünmez diye diretti 6 ağustosa randevu verdi başka Dr a gecicem dayanamıyorum keseyi gormezsem ölecemm (

Senin de mi geç döllenme canım.ben keseyi gördüm ama salla uyumlu değilim.

hiç belli olmaz,çabuçak gelişir düzelir inşallah.sen çok da kötü düşünmemeye çalış

aynı doktora mı gidiyorsun canım? çok ilginç gerçekten.inşallah onun dediği gibi değildir.

benim de satımı 8 gün ileri attı doktor.sata göre değil demek ki gelişimi.yumurtlamamda sıkıntı vardı bildiği için geç döllenme kabul etti sanırım.sıkıntı yapma kendine.

benim de aynısı oldu canım.dediğin gibi regly dönemine denk geldiği için de olabilir ben de öyle düşündüm.

Ekmek gordum mu midem kalkiyo bu nasil bisi ya :) bi suru yemek yaptim hicbisi yok sofrada ekmegi farkedince kotu oluyorum bende 1 ay oldu lokma ekmek yemedim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim de bilakis ekmek yiyesim geliyr doymuyorum bayağı kilo alcam sanırım ekmekle.şimdi bile arasına peynir koyup yedim.

ben gittim geldim sıra sende :))
kocaman olduğunda görmüş olcaksın kısmetse.

Kızlar herkese hayırlı kandiller..size bişey sormak istiyorum..Bugün tüp bebek tedavisindeki hamileliği min 6.haftası ce doktora gittim kalp atisi için..ve doktor kalp atışını duyamadi..1 hafta önceye göre kese büyümüş içinde birtakım hücreleri oluşmuş fakat kalp sesi yok dedi ve cok umutsuz konuştu. ta düşer yada vücut onu eritir dedi böyle bişey olabilir mi çok morelimi bozdu..herkese tşkler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

farklı bir doktora gittim bu sefer,geçen hafta gittiğimde haftası küçük diye büyük ultrasonda yolk sakı görmüşlerdi,bugün gittiğim dr bir hafta geçmesine rağmen göremedi

bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.

canım ben geçen yıl ağustosta normal doğum yaptım acıbademde 2750 idi görümcem ümitte aynı zamanda normal doğum yaptı 600tl ödedi :) bu fiyatlar artmıştır ve daha da artar marta kadar :)

merhaba araniza yeni katildim bu hafta kan tahlili yaptirdim ve sonuc 984.3 pozitif cikti doktor muhtemelen 5 haftalik hamilesin dedi ama ulturasonda gorunme diye bakmadi bile hic arkadaslar siz degeriniz kacken ulturosonda gorddunuz yada kac haftalikti gordugunuzde bilgilendirrseniz sevinirim ilk cocucgum olucagi icin bu konuda cok tecrubesizim

Merhaba cnm ben suan tam sekiz haftalik hamileyim ve son adet tarihim 29 mayisti 8 haziranda doktora gittim 6 +5 oldugunu soyledi ve kalp atisini dinledim bebegimi gordum :) benim ucuncu bebegim olacak 14 sene sonra 37 yasinda tekrar yasiyorum hamilelik sanki ilkmis gibi geliyor 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptım Allah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.

Cok gecmis olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim ya cok gecmis olsun rabbim insallah gonlune gore verir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok teşekkür ederim kızlar, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…