- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
inşallah düzelir canım,denilecek bişi bulamıyor insangeçmedi cnm hala atım yavaş bayramdan sonra bebeğimin kalp atımı düzelmezse kürtaj olmak zorundayım. ..😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ilk çocuğumu epidural normal doğum yaptım. bu defA 2. sezeryan istiyorum inşallah.
slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim ultrason icin dr keseyi gordu ama bebegi goremedi turkiyede kurtaj olucam galiba kendiliginden dusmezse kurtajla alinacak beni listeden silebilirsin fatmaipek
hepinize stressiz saglikli bi hamilelik diliyorum dilerim herkes saglikla kucagina alir bebisini Rabbim ogluma hayirli ve uzun omur nasip etsin ALLAHA EMANET OLUN ANNELER VE KUZULARI
öyle oldu :) senin dediğin gibi düşündüğü için ondan istemedi muhtemelen doktorum.sen nasılsın bu arada çok takip edemiyorum yazılanları
Canim bende aynen sen gibiyim SAT 6 haziran bhcg 4770 cikti 2 gün önce Dr kese görünmez diye diretti6 ağustosa randevu verdi başka Dr a gecicem dayanamıyorum keseyi gormezsem ölecemm (
hiç belli olmaz,çabuçak gelişir düzelir inşallah.sen çok da kötü düşünmemeye çalışArkadaşlar bugün doktora gittim ve bu doktorlar gerçekten çok acımasızgebeliğim sat a göre ilerlemiyodu zaten 2 hafta geriden geliyorum ama doktor bebek canlanmamış olabilir dedi normalde 0.500 cm yi geçti mi kalbi atarmış benim bebeğim 0.651 cm haftaya tekrar gel bakalım ama muhtemelen bebek canlanmamış dedi bayram üstü ben güzel haber beklerken yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem... haftaya kaldı umudum dua edin herkes güzel haberler duyar inşallah benim için çok kötü bi bayram olacak....
aynı doktora mı gidiyorsun canım? çok ilginç gerçekten.inşallah onun dediği gibi değildir.bugün doktora gittim,lekelenmem devam ediyordu bekleyemedim daha fazla,kese haftaya uyumlu 20 mm dedi ,düşük riskin var dedi,haftaya gelmemi söyledi,yolk sakı bile görememiş,halbuki kese 10 mm iken yolk sakı görünmüştü,bir hafta sonra nasıl görünmez,bi güzel de tersledi başkasını bilemem ben görmedim diye,moralim sıfır boş gebelik mi acaba
benim de satımı 8 gün ileri attı doktor.sata göre değil demek ki gelişimi.yumurtlamamda sıkıntı vardı bildiği için geç döllenme kabul etti sanırım.sıkıntı yapma kendine.Doktordan geliyorum.kesem 5 haftalık ölçüldü.ama ben bugün sata göre 7 haftalık oldum.sat 4 hazırandı.doktor sat16 haziran dedi.ben bişey anlamadım.bilen var mı kızlar.kalp atışına 6 ağustosta çağırdı.ıyly seninde pazartesi 4 hafta mı çıktı nasıl ya senle aramızda 3 4 gün vardı.yumurtlama geç olmuş falan dedi doktor.kalp atışı gördün mü sen.
benim de aynısı oldu canım.dediğin gibi regly dönemine denk geldiği için de olabilir ben de öyle düşündüm.Kızlar kahve akıntı nasıl oluyor benim normal akıntı sıvımın içinde kahve akıntı gördüm ama çok az bilmiyorm normal de regl olcak olsam bugünlere denk gelirdi acaba onla mı alakalı yoksa bebeğe mi bişi oluyor anlayamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de bilakis ekmek yiyesim geliyr doymuyorumEkmek gordum mu midem kalkiyo bu nasil bisi ya :) bi suru yemek yaptim hicbisi yok sofrada ekmegi farkedince kotu oluyorum bende 1 ay oldu lokma ekmek yemedim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben gittim geldim sıra sende :))iyiyiz biz .cuma dr.a gidecektik ama dr.umuz yurt dışına çıkmış seçim sonuna kaldı bizim randevu bebişde inşallah iyice büyümüş olur ozamana.cumartesi ailemin yanına gidiyorum 2 hafta evimde olamıycam bende.
benim ilk çocuğumu epidural normal doğum yaptım. bu defA 2. sezeryan istiyorum inşallah.
hiç belli olmaz,çabuçak gelişir düzelir inşallah.sen çok da kötü düşünmemeye çalış
aynı doktora mı gidiyorsun canım? çok ilginç gerçekten.inşallah onun dediği gibi değildir.
benim de satımı 8 gün ileri attı doktor.sata göre değil demek ki gelişimi.yumurtlamamda sıkıntı vardı bildiği için geç döllenme kabul etti sanırım.sıkıntı yapma kendine.
benim de aynısı oldu canım.dediğin gibi regly dönemine denk geldiği için de olabilir ben de öyle düşündüm.
benim de bilakis ekmek yiyesim geliyr doymuyorumbayağı kilo alcam sanırım ekmekle.şimdi bile arasına peynir koyup yedim.
ben gittim geldim sıra sende :))
kocaman olduğunda görmüş olcaksın kısmetse.
bende ıstıyorum canım kadır gecesı ve arıfe gunu ıcın ama bendede mıde yanamsı var ve asırı terleme var ve cok susuyorum ramazanın ılk gunlerı cok rahat tutuyordum halbukı =S banada herkes 6 haftadan sorna bulantı baslıo dıo ama ıns baslamaz benımkı ya :S Allah yardımcın olsun canım senınde
Canım ne yaptın gittin mi doktoruna ne dedi merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.
Senin de mi geç döllenme canım.ben keseyi gördüm ama salla uyumlu değilim.
merhaba araniza yeni katildim bu hafta kan tahlili yaptirdim ve sonuc 984.3 pozitif cikti doktor muhtemelen 5 haftalik hamilesin dedi ama ulturasonda gorunme diye bakmadi bile hic arkadaslar siz degeriniz kacken ulturosonda gorddunuz yada kac haftalikti gordugunuzde bilgilendirrseniz sevinirim ilk cocucgum olucagi icin bu konuda cok tecrubesizim
Cok gecmis olsun.Arkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
Arkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?