bu saate kadar tek bir iş yapmadım
muh programım da zaten açılmıyordu
tüm gün yemek yemeye ve kahve içmeye gelmişim
durumun böyle olduğunu bilenler de var dı ama gelme demediler
en azından yatar dinlenirdim ..
Benim de şuana kadar tek aşerdiğim şey dondurmaydı onu da zar zor bulduk ama sonra şeker çıktı yiyemedim gönül rahatlığıyla :)
Aslında bi yasa çıksa hamile olduğunu öğrendiği gibi kadınlara ücretli izin verilse şöyle 2 sene falan :)
Bebek biraz büyüyene kadar :)
Hayal mayal belki olur :)
Rüya tabirlerine göre, güzel ahlaklı dini veciplerini yerine getiren kişi imiş. Bir de zengin olmaya,mutluluğa,güzel ve rahat bir hayata kavuşmaya dalaletmiş.Hayır olsun arkadaşım.bu gece rüyamda göğsümden sut aktııgını gordum ped koyuyordum bembeyaz akıyordu gercek gıbıydı :)
bu saate kadar tek bir iş yapmadım
muh programım da zaten açılmıyordu
tüm gün yemek yemeye ve kahve içmeye gelmişim
durumun böyle olduğunu bilenler de var dı ama gelme demediler
en azından yatar dinlenirdim ..
hayır nette takılmak için gelmişim:)tam işkence yapmışlar sana da yaa madem hiç bir program çalışmıyor ne diye tutarlar ki senisende benim gibi 6 da çıkacaksan dayanalım biraz daha az kaldı
Hastaneden çıkış yaparken bazı yerler onsuz izin vermiyorlarmış bebeğin güvenliği açısından canım.Bi arastır senin doğum yapacağın hastanede ana kucağı gerekli mi die.Eşine de geçerli bi mazeretin olabilir bu :)Saol canim bi bakayim gerci esim travel almak istemiyor sadece arabayi alalim diye tutturdu beni deli edecek ana kucagina gerek yok kisa sure icin diyor sanki 3 5 cocuk buyuttu beyefendi ilk6 ay bi yere gitmezmisiz oysa ikimizin de ailesi sehir disinda yazin antalyaya giderken 7 saat kendi tutacak galiba bebegi offfff cok sinir oldum
benim programlar çalışıyor ama hiçte bişey yapmadım ıvır zıvır şeylerle uğraştım ,, ama bunun yarınıda offf offfff
Bende oradan hamiş eşofman altı ve bir iki şey daha aldım çok rahat gerçekten cnmBunu aldm lcw den. Markete pazara giderken giyck rahat biseyim yoktu. Bu ii geldi bana fiyati da uygun :) http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pantolon/2239576/448905
Eline emeğine sağlık canım.Güle güle giysin bebişin.
yarın yokum müdür de yok :)
zaten 10.30 randevum var yırttım..
Evet cnm yuzuaaa bu yüzümü ne tatlı :S yoksa yanlış mı algıladım
Cok guzel cnm gule gule giyTrendyol dan aldığım lohusa gecelikleri geldi.38 beden almıştım gayet iyi normalde 36 giyiyordum dedikleri kaliplari büyük değil. Malida güzel. Kullanmak nasip olur inşallah
oy oy yerim onuuuuEvet cnm yuzu
Masallh cnm saglkla dogarlr ins :) catlk bnm de gobegmn altnda var malesefMerhaba kızlar...
Doktora gittik bu sabah..raporumuzu aldık, 32+2 yiz bugün..ama maşallah cimcime 10 gün önden gidiyor.. 2 kilo 100 gr olmuş.doktor tombiş diyor ısrarla :)
Nst yede girdik,bir sıkıntı yok çok şükür.doğumu nasıl istiyorsun dedi,normal dedim.o zaman 2 hafta sonra gelince çatı muayenesi yapalım dedi
Bu arada tam göbeğimin en altından ilk çatlaklarım oluşmuş.12 kilo aldım şimdiden
ne biliyim ya,şimdi biraz okudum da zararı olmayan bir muayenedir ve yapılması gereklidir diyor eğer normal doğum düşünülüyorsa.gebelik eğitiminde ebelerimiz çatı muayenesi olmayın böyle birşeye gerek yok dediler..
son aşamada kontrol edilcek birşeymiş..
ama tabi ki benim doktorumda isterse olmaz der miyim bilmiyorum ama seninki de baya erkenmiş benim arkadaşımın doktoru 38 de muayene edecekti..
Tesekkr ederz. Ne kadr net cikms dimiAyy maaşallah karakalem resim çalışması gibi çıkmış cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?