2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bi yasa çıksa hamile olduğunu öğrendiği gibi kadınlara ücretli izin verilse şöyle 2 sene falan :)
Bebek biraz büyüyene kadar :)
Hayal mayal belki olur :)

Benim de şuana kadar tek aşerdiğim şey dondurmaydı onu da zar zor bulduk ama sonra şeker çıktı yiyemedim gönül rahatlığıyla :)

:) eşimde şansına bitane kalmıştı bişeyli dedi
bende attım buzluğa hepsini bitirmem mümkün değil bu havada..

Aslında bi yasa çıksa hamile olduğunu öğrendiği gibi kadınlara ücretli izin verilse şöyle 2 sene falan :)
Bebek biraz büyüyene kadar :)
Hayal mayal belki olur :)

ahhh ne kadar güzel olurr
duyduğu an bırakan arkadaşlarım da var
ama ben mecburum hem yeni evliyiz hem borçlar vs..

bu gece rüyamda göğsümden sut aktııgını gordum ped koyuyordum bembeyaz akıyordu gercek gıbıydı :)
Rüya tabirlerine göre, güzel ahlaklı dini veciplerini yerine getiren kişi imiş. Bir de zengin olmaya,mutluluğa,güzel ve rahat bir hayata kavuşmaya dalaletmiş.Hayır olsun arkadaşım.

tam işkence yapmışlar sana da yaa madem hiç bir program çalışmıyor ne diye tutarlar ki seni sende benim gibi 6 da çıkacaksan dayanalım biraz daha az kaldı

benim programlar çalışıyor ama hiçte bişey yapmadım ıvır zıvır şeylerle uğraştım ,, ama bunun yarınıda offf offfff

Hastaneden çıkış yaparken bazı yerler onsuz izin vermiyorlarmış bebeğin güvenliği açısından canım.Bi arastır senin doğum yapacağın hastanede ana kucağı gerekli mi die.Eşine de geçerli bi mazeretin olabilir bu :)

Trendyol dan aldığım lohusa gecelikleri geldi.38 beden almıştım gayet iyi normalde 36 giyiyordum dedikleri kaliplari büyük değil. Malida güzel. Kullanmak nasip olur inşallah
Cok guzel cnm gule gule giy bnm de ihtycm var bi gecelk bi pijama takmi almam gerek. Kaca almstn sen bunlri ?

kızlar iyi akşamlar iyi tatiller
pazartesi günü görüşmek dileğiyle..
kendinize ve bebişlere iyi bakın
yarın randevum var bakalım neler diyecek telefondan girer yazarım..

Masallh cnm saglkla dogarlr ins :) catlk bnm de gobegmn altnda var malesef lierac da kulanyrm ama cildm kuru sanrm ondn catliyrm ne yapsam da 11 kilo aldm bn de toplm

ne biliyim ya,şimdi biraz okudum da zararı olmayan bir muayenedir ve yapılması gereklidir diyor eğer normal doğum düşünülüyorsa.
ha belki bu bir strateji de olabilir,şimdi doktorlar sezeryana kaçtıkları için belki benimki de uygun değil deyip sezeryan yapalım diyecek.
korkmuyorum muayeneden,sadece doğumu tetikler mi diye endişeye kapıldım şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…