2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm dr um hic cati muayenesnden bahsetmio. Dogum seklni bile sormdi hatta. Akisina birakio sanrm

Masallh cnm saglkla dogarlr ins :) catlk bnm de gobegmn altnda var malesef lierac da kulanyrm ama cildm kuru sanrm ondn catliyrm ne yapsam da 11 kilo aldm bn de toplm
amin canım maşallah kuzucuklarımıza :)
ben de yağ kullanıyorum.şimdi daha sık sık yapıcam.mutlaka olacak demek ki ama az olsun bari

Saol canım zaten onu düşünüp üzüntülerimi azaltıyorum

Hak
haklisin canim, takip eden doktorun dedigini yapmak uygun olur yoksa git ulun bey takip etsin der dimi. Pihtilasma sorunun yoksa problem olmaz, benim miniklerimin kalbi durdugu icin tedbirli olup daha ilerleyen haftalara kadar kullan demislerdir

erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.
benim ilk doğumumda 38. haftada yaptı hatta eve gelince zorlamadan kan gelmişti erken gibi geldi ama drun vardır bi bildiği belki önden gidiyor diye öyle yapmıştır

Evet dedğn gibi de olablr.. doğuma uygun değilsinde diyebilir.. ama bu gerçekte olabilir o zamnda boşuna doğum sancısı çekmemiş olursun.. doğumu tetiklemesi için zarı patlatması gerekir böyle birşeye de dikkat ederler heralde diye düşünüyorum ama olası durumda da aslında erken yapmamaları daha iyi olur diye düşünüyorum..

Bnm dr um hic cati muayenesnden bahsetmio. Dogum seklni bile sormdi hatta. Akisina birakio sanrm

bende artık devlete gidiyorum özeli bıraktım doktor hiç bişey söylemedi belki bu hafta gidişmde söyler..
bende hiç sorma gereği duymuyorum bende akışındayım

Aslında bi yasa çıksa hamile olduğunu öğrendiği gibi kadınlara ücretli izin verilse şöyle 2 sene falan :)
Bebek biraz büyüyene kadar :)
Hayal mayal belki olur :)
Bizim burada kadinlar 7 aya kadar calisiyorlar sonra bebegin 2 yasina kadar ucretli izine haklari var canim. Son senede aldigi maas kucukse asgari ucret veriliyor arti her ay sut parasi, ya da anne yuksek maasa calistiysa bir yasina kadar %85 ini veriyorlar. Her ailenin 3 cocugu olsun diyen biri de yok, yinede tesvikler cok. Sonra bizim ulkeye geri diyorlar :)

şartlar ne güzelmiş nerde yaşıyorsunki cnm sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…