- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Yok herzmnki gittgm usg ama bilmyrm dr bi anda bak yuzu boyleyms dedimerveteacher canım değişik bir usg mi bu yahu :) çok belirgin çıkmış maşallah. Gözleri açık sanki cimcimenin.
Bnm dr um hic cati muayenesnden bahsetmio. Dogum seklni bile sormdi hatta. Akisina birakio sanrmgebelik eğitiminde ebelerimiz çatı muayenesi olmayın böyle birşeye gerek yok dediler..
son aşamada kontrol edilcek birşeymiş..
ama tabi ki benim doktorumda isterse olmaz der miyim bilmiyorum ama seninki de baya erkenmiş benim arkadaşımın doktoru 38 de muayene edecekti..
Ee gitme madem hastasn sonctaKandil ziyaretine gidemeyecek kadar hastaymışım onu anladım..
Kahvaltı yaptıgımdan berı yatıyorum..
amin canım maşallah kuzucuklarımıza :)Masallh cnm saglkla dogarlr ins :) catlk bnm de gobegmn altnda var maleseflierac da kulanyrm ama cildm kuru sanrm ondn catliyrm ne yapsam da 11 kilo aldm bn de toplm
Saol canım zaten onu düşünüp üzüntülerimi azaltıyorumBaşın sağolsun canım mekanı cennet olsun.Elinden geldiğince olumsuzları aklına getirip düşünmemeye çalış herşeye rağmen hayat devam ediyor bebeğini düşün sadece annesi o da etkileniyor.Üzülüp hasta olmayın!
senin kızçenin çok belli kime benziyor bakalım :)Yok herzmnki gittgm usg ama bilmyrm dr bi anda bak yuzu boyleyms dedibn cok sasrdm gorunce. Masallh cok net cikms yuzu
benimki de ilk defa bugün bahsetti ve doğumu nasıl istiyorsun diye sordu :)Bnm dr um hic cati muayenesnden bahsetmio. Dogum seklni bile sormdi hatta. Akisina birakio sanrm
aynı günmüş tarihlerimiz bende hesapladım 13 yada 14 oluyor senin geç değilmiBen de 16 ocakta gidecem
Sagolasin insllh cnm cumlemzn :)oy oy yerim onuuuusağlıklı doğsun inşallah çok güzel
Bebe yagi ve lierac kullanyrm bn de. Gobegmn ustnde , goguslrmde olmasn bari :)amin canım maşallah kuzucuklarımıza :)
ben de yağ kullanıyorum.şimdi daha sık sık yapıcam.mutlaka olacak demek ki ama az olsun bari
Babasna benzio bide gorumceme :) bnle pek alaksi yok sanki. Tombis seysenin kızçenin çok belli kime benziyor bakalım :)
benimki de ilk defa bugün bahsetti ve doğumu nasıl istiyorsun diye sordu :)
haklisin canim, takip eden doktorun dedigini yapmak uygun olur yoksa git ulun bey takip etsin der dimi. Pihtilasma sorunun yoksa problem olmaz, benim miniklerimin kalbi durdugu icin tedbirli olup daha ilerleyen haftalara kadar kullan demislerdirCanım benim bende ulus beye gittim.coraspirin bende kullanıyorum. Ben 12. Haftaya kadar ulus beyin dediği ilaçları kullandım. Şimdi burdaki doktor ne derse onu yapıyorum buradaki 30. Haftadan sonra bırak dedi coraspirin i benim 2 hafta var sonra ulus beye ulaşıp sorucam bakalım ne dicek. Ulu bey bahçeciyi bıraktı ama artık cepten ulaşıriz
benim ilk doğumumda 38. haftada yaptı hatta eve gelince zorlamadan kan gelmişti erken gibi geldi ama drun vardır bi bildiği belki önden gidiyor diye öyle yapmıştırerken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.
ne biliyim ya,şimdi biraz okudum da zararı olmayan bir muayenedir ve yapılması gereklidir diyor eğer normal doğum düşünülüyorsa.
ha belki bu bir strateji de olabilir,şimdi doktorlar sezeryana kaçtıkları için belki benimki de uygun değil deyip sezeryan yapalım diyecek.
korkmuyorum muayeneden,sadece doğumu tetikler mi diye endişeye kapıldım şimdi bak
Bnm dr um hic cati muayenesnden bahsetmio. Dogum seklni bile sormdi hatta. Akisina birakio sanrm
Amin cnm insllh :)kızlar mevlid kandilimiz hayırlara vesile olsun Allah sağlıklı bebişleri hayırlı doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Bizim burada kadinlar 7 aya kadar calisiyorlar sonra bebegin 2 yasina kadar ucretli izine haklari var canim. Son senede aldigi maas kucukse asgari ucret veriliyor arti her ay sut parasi, ya da anne yuksek maasa calistiysa bir yasina kadar %85 ini veriyorlar. Her ailenin 3 cocugu olsun diyen biri de yok, yinede tesvikler cok. Sonra bizim ulkeye geri diyorlar :)Aslında bi yasa çıksa hamile olduğunu öğrendiği gibi kadınlara ücretli izin verilse şöyle 2 sene falan :)
Bebek biraz büyüyene kadar :)
Hayal mayal belki olur :)
şartlar ne güzelmiş nerde yaşıyorsunki cnm sen ?Bizim burada kadinlar 7 aya kadar calisiyorlar sonra bebegin 2 yasina kadar ucretli izine haklari var canim. Son senede aldigi maas kucukse asgari ucret veriliyor arti her ay sut parasi, ya da anne yuksek maasa calistiysa bir yasina kadar %85 ini veriyorlar. Her ailenin 3 cocugu olsun diyen biri de yok, yinede tesvikler cok. Sonra bizim ulkeye geri diyorlar :)
Romanyaliyim canim :)şartlar ne güzelmiş nerde yaşıyorsunki cnm sen ?
Canım 60 liraya geldi tanesi %50 indirim vardı.Cok guzel cnm gule gule giybnm de ihtycm var bi gecelk bi pijama takmi almam gerek. Kaca almstn sen bunlri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?