Bizim burada kadinlar 7 aya kadar calisiyorlar sonra bebegin 2 yasina kadar ucretli izine haklari var canim. Son senede aldigi maas kucukse asgari ucret veriliyor arti her ay sut parasi, ya da anne yuksek maasa calistiysa bir yasina kadar %85 ini veriyorlar. Her ailenin 3 cocugu olsun diyen biri de yok, yinede tesvikler cok. Sonra bizim ulkeye geri diyorlar :)
Bilmiyorum ki 16 ocakta 32+6 oluyor calisabilir raporu alicam o gunaynı günmüş tarihlerimiz bende hesapladım 13 yada 14 oluyor senin geç değilmi
Benimkide öyle çagırdı zaten yanlışmı açıkladım.32.hafta bitiminde rapor yazılacak calışabilir raporuda 37.haftanın sonuna kadar diye biliyorum
erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.
Sağol canım bugün daha iyiyim ama karnım çok sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan çok şükür hareket ediyor gitmedim doktora zaten haftaya randevum varGeçmiş olsun canım bu gün nasıl daha iyi misin?Belki yılbası gecesi düzenin bozulduğu için yorgunlukla dengen depişmiştir..
Herkese iyi akşamlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama yine karnım sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan göbek deliğimin oralarda dirsek yada dizleri var zaten haftaya randevum var.Benim gibi sertlik hisseden var mı?
evet var karnım sürekli yamuk :)Herkese iyi akşamlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama yine karnım sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan göbek deliğimin oralarda dirsek yada dizleri var zaten haftaya randevum var.Benim gibi sertlik hisseden var mı?
Bende coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr coraspini doğuma 1 hafta kala kesceksin iğneyi doğuma kadar olcaksın dedigünaydın,aynı ilaçları kullanıyoruz.coraspini ne zaman keseceksin,iki ayrı doktora gidiyorum biri artık kes dedi, diğeri 34 . haftaya kadar devam et dedi ,kafam karıştı,son aylarda kullanımı kalp hastalığına sebep oluyormuş
ben ilk doğuma 9.5 kiloyla gitmiştim ondan şimdiki aldığım kilo çok geliyor gözüme ,onda bile bi kaç ay içinde tam olarak eski kiloma dönmüştüm aslında ne kadar az alsak o kadar iyi bebekler besleniyor zaten her türlü benim dr. sen kilo almasan dahi bebek senin depolarından yine beslenir diyordu ilk gebelikte ama vücut alıyor tabi bizim elimizde olan bişy yok...Bide ben emzirmeyle çok vermiyorum doğumda giden gidiyor, şişlikler ödem filanda gidince gerisi benim diyete kalmış :) hayırlısı artık bebişler doğsunda veririz inş. olmadı sıkı bi diyetle hallederim diyorum ...
Eksiklerim daha çok aslında benimde yakıyafet battaniyeleri vs tamam da ıvır zıvır eksiğim var , doğumda lazım olacak kendim için alacaklarım var d.sonrası kapı süsü bebek şekeri bebek çikolatası filan alacağım daha bebek bezini bile alamadım 1 numara nereye baksam kalmamış oluyo yazdım artık eksikleri unutmayıp gördükçe alayım diye...Anakucağıda pahalı diye diğer aya bıraktım son ay tamamlıycam heralde eksikleri
Geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaşırken hem eşinin durumu hem üzerine misafir gerçekten zor.Ben artık misafir istemiyorum elimde değil ikramdı yada yatılıysa onları gezdir felan eni artık aşıyor
Herkese iyi akşamlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama yine karnım sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan göbek deliğimin oralarda dirsek yada dizleri var zaten haftaya randevum var.Benim gibi sertlik hisseden var mı?
Ayy nasıl gitcen 40 gün sonra ?benimki 40 günden sonra gel diyooo
Bencede al çok sıkılırsın insan alışınca olmuyorÇarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim
Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?