2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzelmiş :)

erken mi geç mi bir fikrim yok açıkçası.
Ama sorgulayamam da adamı daha erken değil mi diye,bir bildiği vardır herhalde.

tabiki sana kalmış bişey ben sadece gebe eğitimine katıldığım için öğrendiğim bilgiyi aktarayım dedim
ebe hanım çatı muayenesinin en erken 38.haftada yapılması gerektiğini söylemişti ayrıca çatı darlığının normal doğuma engel olmadığını bu sebeple yapılmasının zorunlu olmadığınıda eklemişti çatının dar olp olmadığı doğum süreci başlayınca belli olur bebek kafasıyla pelvik kemiğinin ciddi bir uyumsuzluğu olursa bebeğin başı aşağı inemez demişti

Geçmiş olsun canım bu gün nasıl daha iyi misin?Belki yılbası gecesi düzenin bozulduğu için yorgunlukla dengen depişmiştir..
Sağol canım bugün daha iyiyim ama karnım çok sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan çok şükür hareket ediyor gitmedim doktora zaten haftaya randevum var

Herkese iyi akşamlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama yine karnım sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan göbek deliğimin oralarda dirsek yada dizleri var zaten haftaya randevum var.Benim gibi sertlik hisseden var mı?

Iyi aksamlar canim iyiyiz cok sukur, benimde karnim ozellikle aksamlari sert oluyo carsamba gunu doktoruma soyledim normal dedi sende canini sikma, benim hatta sanki gobegim yirtilacakmis gibi oluyo sanki kizim ordan firlayacak anne diye

evet var karnım sürekli yamuk :)

Bende coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr coraspini doğuma 1 hafta kala kesceksin iğneyi doğuma kadar olcaksın dedi

yaaa çok iyiymiş ilk hamilelğindeki kilonbenim ilk olduğu için bilemiyorum tabidediğin gibi bebişler bi doğsun da sonrasında rahatlıkla diyet de yaparızbenimde 3 haftam kaldı.sonrasında evdeyim.o zaman hallederim diye düşünüyorum eksikleri. zaten artık dışarıya çıkamıyorum. çıkınca çok gezemiyorum çabuk yoruluyorum.bi de sadece avm'ye gidebiliyoruz. başka yerde wc bulunmuyo kolay kolay.malum gittiğim yerde 1saat dolmadan wc arıyorumint alışverişi delisiyim Allahtaneksikleri intten de alırım artık

Geçmiş olsun canım son zamanlara yaklaşırken hem eşinin durumu hem üzerine misafir gerçekten zor.Ben artık misafir istemiyorum elimde değil ikramdı yada yatılıysa onları gezdir felan eni artık aşıyor

saol canim grcekten zor oluyor,git gide agirlastik haliyle :s

Benim karnim pazartesiden beri sert cok ,saniyorum ki yorgunluktan benimki ,pazartesi kontrolum var benimde bakalim

Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim

Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz
Bencede al çok sıkılırsın insan alışınca olmuyor

bişey sorcam arkadaşlar

benm karnım baya büyüdü ama bana çoğu kişi diyorki son ayda daha çok büyüyecek bu doğrumu ya
nasıl bir hale bürüncem o zamn ben düşündükçe aklım almıyor zaten kocamanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…