2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki buyyecek , bi gun fazla dursa ona gore oranla yine buuyur : )) korkma patlama falan olmaz

kızlar kandiliniz mübarek olsun. bol bol dua edelim birbirimize. doğum için bebeklerimizin ve kendi sağlığımız için.bize bebeklerimizi nasip eden Rabbimize şükredelim bu gece. olmayanlar için dua edelim. yaşadığımız güzellikleri başka anne adayları da yaşasın inşallah.

Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim

Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz

Gecmis olsunn, grip mi ?
Ay cek 34. Hafta diyor takviminde cik kaldi ya , ne heyecanliii

ben patlayacakmişm gibi hissedyrm daha şimdiden 10 kilo aldım daha da alırım oyyy oyyy
hamileyken kim patlamiski : ) )
ben su an uçuncuye hamileyim, ilk ikiisni 40 hafta bitince dogurdum, ilk kizimda 25 kg aldim, ikinci oglumda 15 aldim
su an da 13-14 aldim site, daha 1.5 ay var onumde
patlasa ikiz anneleri patlardi

Iyi aksamlar canim iyiyiz cok sukur, benimde karnim ozellikle aksamlari sert oluyo carsamba gunu doktoruma soyledim normal dedi sende canini sikma, benim hatta sanki gobegim yirtilacakmis gibi oluyo sanki kizim ordan firlayacak anne diye
Aynen benimki de dirseğini falan dayıyor sanki göbek deliğimden çıkacak çok komik :) Ama çok hoşuma gidiyor meleğimi hissetmek Allahım sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsin hepimize

ben su an uçuncuye hamileyim, ilk ikiisni 40 hafta bitince dogurdum, ilk kizimda 25 kg aldim, ikinci oglumda 15 aldim
Ben şimdiden 16 -17 aldım inşallah 20 ile tamamlarım

sen deneyimlisin benim önümde daha kaç kilo var peki kendimi psikolojk hazrlaym
10 kilo ya kaç kilo daha eklenir
şuanda ya çok yedim bilmiyorm kendimi feci gerilmiş hissedyrm oyyy sıkıntı bastı çok fena

sen deneyimlisin benim önümde daha kaç kilo var peki kendimi psikolojk hazrlaym
10 kilo ya kaç kilo daha eklenir
şuanda ya çok yedim bilmiyorm kendimi feci gerilmiş hissedyrm oyyy sıkıntı bastı çok fena
valla bi 5 kiloyu daha gozden çikar bence : )

2 ay canım 3 değil :) Ama çok saol moral oldu bana :)
heheh senin 2 yse benimki kaç ayki o zaman : )))))
ay annelrini degisturince otomatikman 1 ay ekledim galiba ben : ))
iyi bari çok kalmmais azcuk az ye dermisim : ))))
saak saakaa , emzirince biraz dikkatedersen hepsi gider adliklarinin olmadi diyet yaparsin yeterki bebisler saglikli olsun

AMIN... dualarimizda olalim insallah

Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

ben patlayacakmişm gibi hissedyrm daha şimdiden 10 kilo aldım daha da alırım oyyy oyyy
Bi 10 kiloda bwn aldım dahasıda gelir gibi ama hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum karnım çok aşırı büyümedi popom aldı sanki çoğu kiloyu

Bi 10 kiloda bwn aldım dahasıda gelir gibi ama hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum karnım çok aşırı büyümedi popom aldı sanki çoğu kiloyu
valla benm her biyerim büyüdü puffff.... taytlar bile sıkıyor artık beni
57 dim 67 oldum bende 70 leride görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…