tabiki buyyecek , bi gun fazla dursa ona gore oranla yine buuyur : )) korkma patlama falan olmazbişey sorcam arkadaşlar
benm karnım baya büyüdü ama bana çoğu kişi diyorki son ayda daha çok büyüyecek bu doğrumu ya
nasıl bir hale bürüncem o zamn ben düşündükçe aklım almıyor zaten kocamanım
ben patlayacakmişm gibi hissedyrmtabiki buyyecek , bi gun fazla dursa ona gore oranla yine buuyur : )) korkma patlama falan olmaz
Çarşamba hastaydım gelmedim
Perşembe tatil olduğunu söylemiştim
Bugün de iğne olup öyle geldim
Evde net olmadığından yazamadım buraya
Vın alayım diyorum, izinde napıcam 4 ay netsiz
hamileyken kim patlamiski : ) )ben patlayacakmişm gibi hissedyrmdaha şimdiden 10 kilo aldım daha da alırım oyyy oyyy
Aynen benimki de dirseğini falan dayıyor sanki göbek deliğimden çıkacak çok komik :) Ama çok hoşuma gidiyor meleğimi hissetmek Allahım sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsin hepimizeIyi aksamlar canim iyiyiz cok sukur, benimde karnim ozellikle aksamlari sert oluyo carsamba gunu doktoruma soyledim normal dedi sende canini sikma, benim hatta sanki gobegim yirtilacakmis gibi oluyo sanki kizim ordan firlayacak anne diye
canım güle güle giysin bebiş.Eki Görüntüle 1359702 Bu cicilerde bizden:)
Ben şimdiden 16 -17 aldım inşallah 20 ile tamamlarımhamileyken kim patlamiski : ) )
ben su an uçuncuye hamileyim, ilk ikiisni 40 hafta bitince dogurdum, ilk kizimda 25 kg aldim, ikinci oglumda 15 aldim
su an da 13-14 aldim site, daha 1.5 ay var onumde
patlasa ikiz anneleri patlardi
umut fakirin ekmek kapisi ama bu gidisatla zor c anim daha 3 ayin var onunde, asil son aylar çok kilo aliniyor aslindaBen şimdiden 16 -17 aldım inşallah 20 ile tamamlarım
sen deneyimlisinhamileyken kim patlamiski : ) )
ben su an uçuncuye hamileyim, ilk ikiisni 40 hafta bitince dogurdum, ilk kizimda 25 kg aldim, ikinci oglumda 15 aldim
su an da 13-14 aldim site, daha 1.5 ay var onumde
patlasa ikiz anneleri patlardi
Ben daha oralara gelemedim :)Katı meyve sıkacağı alacak mısınız
Hem emziren anne için hemde bi 6 ay sonra bebek için ?
2 ay canım 3 değil :) Ama çok saol moral oldu bana :)umut fakirin ekmek kapisi ama bu gidisatla zor c anim daha 3 ayin var onunde, asil son aylar çok kilo aliniyor aslinda
valla bi 5 kiloyu daha gozden çikar bence : )sen deneyimlisinbenim önümde daha kaç kilo var peki kendimi psikolojk hazrlaym
10 kilo ya kaç kilo daha eklenir
şuanda ya çok yedim bilmiyorm kendimi feci gerilmiş hissedyrm oyyy sıkıntı bastı çok fena
heheh senin 2 yse benimki kaç ayki o zaman : )))))2 ay canım 3 değil :) Ama çok saol moral oldu bana :)
kızlar kandiliniz mübarek olsun. bol bol dua edelim birbirimize. doğum için bebeklerimizin ve kendi sağlığımız için.bize bebeklerimizi nasip eden Rabbimize şükredelim bu gece. olmayanlar için dua edelim. yaşadığımız güzellikleri başka anne adayları da yaşasın inşallah.
Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin.kızlar kandiliniz mübarek olsun. bol bol dua edelim birbirimize. doğum için bebeklerimizin ve kendi sağlığımız için.bize bebeklerimizi nasip eden Rabbimize şükredelim bu gece. olmayanlar için dua edelim. yaşadığımız güzellikleri başka anne adayları da yaşasın inşallah.
Bi 10 kiloda bwn aldım dahasıda gelir gibi ama hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum karnım çok aşırı büyümedi popom aldı sanki çoğu kiloyuben patlayacakmişm gibi hissedyrmdaha şimdiden 10 kilo aldım daha da alırım oyyy oyyy
o kadarsa sıkntı değilvalla bi 5 kiloyu daha gozden çikar bence : )
valla benm her biyerim büyüdü puffff.... taytlar bile sıkıyor artık beniBi 10 kiloda bwn aldım dahasıda gelir gibi ama hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum karnım çok aşırı büyümedi popom aldı sanki çoğu kiloyu
Canım sen zayıfmışsın Allah tan ben 87 ile hamile kaldım şimdi 97 yimvalla benm her biyerim büyüdü puffff.... taytlar bile sıkıyor artık beni
57 dim 67 oldum bende 70 leride görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?