2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar arkadaslar herkese hayirli kandiller.. rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.. benim bugün misafirim vardi sabahtan beri yeni oturabildim temizlikti hamur isiydi tatliydi fena yoruldum rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun bu arada..
İşte son halimle ben
canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun dedenin.. umarim yeni yil yinede güzel gecer.. fotoda güzel cikmis bu arada masallah

Saol canım hayırlı kandillerin olsun

benimde aynı canım son 3 hafta diye seviniyorum örtmensin sanırım bende öyle :) evde olmak çok rahat gerçekten, şu 4 günlük tatil bile bana çok iyi geldi süper dinlenmiş hissediyorum kendimi çalışırken çok yoruluyor insan helede hamileyken ...Bende bi kısmını netten hallettim halada öyle yapıyorum gördükçe uygun güzel bişyler varsa alıyorum hemen 2 ay bile kalmadı sayılır bebişlerin gelmesine şubat sonu demişti dr. benimkine sezeryan olacağı için son haftası kucağıma alırım inş. az kaldı 2 ay sonrasında artık uykusuz gecelerimizi, bebişlerin gaz sancılarını konuşuruz burda

Amin canım amin ne güzel dua etmisin

174 canım gören kilo almışım sanıyo ya göbeğim hiç hamile göbeği değil sinir oluyorum bazen burdada yemk yiyip göbeğimi öne iterek çektirdim resmi benim tüm kiloyu popişim aldı
Boyun uzun o yuzden belli olmuyo. Bnde de tam tersi. Kollarm bacaklrm ince karnim davul gbi. Hamile oldgm o kadr belli ki. Boyum 1.60 . 11 kilo aldim suan 64 um

Bende hep öyle düşünüyorum sezaryenle 20 şubattan sonra olsa 39. haftada acısız ,sızısız sağlıkla inşallah

benim ilk doğumumda 38. haftada yaptı hatta eve gelince zorlamadan kan gelmişti erken gibi geldi ama drun vardır bi bildiği belki önden gidiyor diye öyle yapmıştır
Evet ben de önden Gittiği için demiştir diye düşündüm :)

Sertlik oluyor bende de.hemşire arkadaşım bugün, kasılma olduğunda da sertlik hissedersin dedi ama bilemiyorum.nstde de kasılma yoktu.

selam hanimlar nasilsiniz .. ben subat sonuyum mart ada atlayabilirim hersey olbailir : )))
Ben de Şubat sonuyum ama benIm Şubat Ortası hatta başı bile olabilir

ewet canım bende örtmenimevde olmak harikaa ya bi de hafta başında rapor aldım hastaydım diye, sonra eskişehirde kar tatili de olduyaklaşık 1 haftadır evdeyim doyamadım walla şu kalan 3 haftayı da tamamlayıp doyuncana evde dinlenmek, bebişimle ilgili hayaller kurmak, kocişime güzel yemekler, pastalar yapmak istiyorumsen mi sezaryen istiyosun bebiş mi dönmedi? ben normal istiyodum kızım da dönmüş zaten geçen hafta gittiğimizde doktorum söyledibende netten alıyorum işte beğendiğim şeyler oldukça. geçen gün artış'ın sitesinde indirim vardı.2 takım aldım. daha gelmedi heyecanla bekliyorum sende bak istersen vardı hala dün baktığımda

kızlaaaaaarrrrrrrr
bu zamana kadar çatlamadım diye seviniyodum. 4.aydan beri saf kakao yağını eritip sürüyodum her duştan çıktığımda. ama sanırımm ben çatlıyorumm
bu akşam baktım göğüslerimin altında kırmızılı morlu çizgiler oluşmuş
akşamdan beri de karnım kaşınıyookarnım da çatlicak bu gidişlekiloyu problem etmiyorum ama çatlak olmasa keşke of yaaa napcammm

Bnm gobegmn altnda var. Ilk fark ettgmde cok uzuldm hatta gozumden yaslr akti simdi alistm galiba takmiyrm pek. Aynaya bakmk istemyrm ama suan lierac kullanyrm. Gobegmn altnda cogalms catlklr baska bi yermde yok simdlk

sezeryan mi olacaksin ? NIYE buraya ayziyorsun o zaman : ))))

Sikintidan yine orguye basladim..
İyice anneme benzedim ben ya bo$ duramiyorum.
Bugun yemek ve cay islerini e$im yapti.. Ben oturdugum yerden kalkamiyorum..
Canim cok skiliyor..

Bnm gobegmn altnda var. Ilk fark ettgmde cok uzuldm hatta gozumden yaslr akti simdi alistm galiba takmiyrm pek. Aynaya bakmk istemyrm ama suan lierac kullanyrm. Gobegmn altnda cogalms catlklr baska bi yermde yok simdlk
bende zor tuttum kendimi.kocam da teselli vermeye çalıştı ama nafileartık alışmaya çalışmam lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…