O kadr gostermiysn cnm boyun kac ?İşte son halimle ben
174 canım gören kilo almışım sanıyo ya göbeğim hiç hamile göbeği değil sinir oluyorum bazen burdada yemk yiyip göbeğimi öne iterek çektirdim resmi benim tüm kiloyu popişim aldıO kadr gostermiysn cnm boyun kac ?
2014 benim için çokta ii geçmemişti 4 yıl sonra zorluklarla kavuştuğum bebeğimi kaybetmiş aynı hafta kayınpederim yoğun bakıma alınmış ve haftasına vefat etmişti bir ay sonra eşimin kardeşi 26 haftalık doğum yaptı herşey üst üste geldi ve çok yıpratıcıydı tek güzel olan tekrardan hamile olduğumu öğrenmekti dün akşm dedim 2014 kötü geçti 2015 daha güzel geçer inşAllah ve daha ilk günü öğrendim ki dedem vefat etmiş ve ben bu halde gidemedim annemin kıymetlimin yanında olamadım
canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun dedenin.. umarim yeni yil yinede güzel gecer.. fotoda güzel cikmis bu arada masallahİşte son halimle ben
Saol canım hayırlı kandillerin olsuniyi aksamlar arkadaslar herkese hayirli kandiller.. rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.. benim bugün misafirim vardi sabahtan beri yeni oturabildim temizlikti hamur isiydi tatliydi fena yoruldumrahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun bu arada..
canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun dedenin.. umarim yeni yil yinede güzel gecer.. fotoda güzel cikmis bu arada masallah
yaaa çok iyiymiş ilk hamilelğindeki kilonbenim ilk olduğu için bilemiyorum tabi dediğin gibi bebişler bi doğsun da sonrasında rahatlıkla diyet de yaparız benimde 3 haftam kaldı.sonrasında evdeyim.o zaman hallederim diye düşünüyorum eksikleri. zaten artık dışarıya çıkamıyorum. çıkınca çok gezemiyorum çabuk yoruluyorum.bi de sadece avm'ye gidebiliyoruz. başka yerde wc bulunmuyo kolay kolay.malum gittiğim yerde 1saat dolmadan wc arıyorum int alışverişi delisiyim Allahtan eksikleri intten de alırım artık
Amin canım amin ne güzel dua etmisinkızlar kandiliniz mübarek olsun. bol bol dua edelim birbirimize. doğum için bebeklerimizin ve kendi sağlığımız için.bize bebeklerimizi nasip eden Rabbimize şükredelim bu gece. olmayanlar için dua edelim. yaşadığımız güzellikleri başka anne adayları da yaşasın inşallah.
normalde alinir 7-8 de sen bugune kadar çok almamisin zaten onu goz onunde bulundurarak 5 dedimo kadarsa sıkntı değilben 7-8 kioyuda çıkardm gözden
Boyun uzun o yuzden belli olmuyo. Bnde de tam tersi. Kollarm bacaklrm ince karnim davul gbi. Hamile oldgm o kadr belli ki. Boyum 1.60 . 11 kilo aldim suan 64 um174 canım gören kilo almışım sanıyo ya göbeğim hiç hamile göbeği değil sinir oluyorum bazen burdada yemk yiyip göbeğimi öne iterek çektirdim resmi benim tüm kiloyu popişim aldı
Bende hep öyle düşünüyorum sezaryenle 20 şubattan sonra olsa 39. haftada acısız ,sızısız sağlıkla inşallahbenimde aynı canım son 3 hafta diye seviniyorum örtmensin sanırım bende öyle :) evde olmak çok rahat gerçekten, şu 4 günlük tatil bile bana çok iyi geldi süper dinlenmiş hissediyorum kendimi çalışırken çok yoruluyor insan helede hamileyken ...Bende bi kısmını netten hallettim halada öyle yapıyorum gördükçe uygun güzel bişyler varsa alıyorum hemen2 ay bile kalmadı sayılır bebişlerin gelmesine şubat sonu demişti dr. benimkine sezeryan olacağı için son haftası kucağıma alırım inş. az kaldı 2 ay sonrasında artık uykusuz gecelerimizi, bebişlerin gaz sancılarını konuşuruz burda
Evet ben de önden Gittiği için demiştir diye düşündüm :)benim ilk doğumumda 38. haftada yaptı hatta eve gelince zorlamadan kan gelmişti erken gibi geldi ama drun vardır bi bildiği belki önden gidiyor diye öyle yapmıştır
Sertlik oluyor bende de.hemşire arkadaşım bugün, kasılma olduğunda da sertlik hissedersin dedi ama bilemiyorum.nstde de kasılma yoktu.Herkese iyi akşamlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama yine karnım sert sanırım bebeğin duruş pozisyonundan göbek deliğimin oralarda dirsek yada dizleri var zaten haftaya randevum var.Benim gibi sertlik hisseden var mı?
Ben de Şubat sonuyum ama benIm Şubat Ortası hatta başı bile olabilirselam hanimlar nasilsiniz .. ben subat sonuyum mart ada atlayabilirim hersey olbailir : )))
ewet canım bende örtmenimbenimde aynı canım son 3 hafta diye seviniyorum örtmensin sanırım bende öyle :) evde olmak çok rahat gerçekten, şu 4 günlük tatil bile bana çok iyi geldi süper dinlenmiş hissediyorum kendimi çalışırken çok yoruluyor insan helede hamileyken ...Bende bi kısmını netten hallettim halada öyle yapıyorum gördükçe uygun güzel bişyler varsa alıyorum hemen2 ay bile kalmadı sayılır bebişlerin gelmesine şubat sonu demişti dr. benimkine sezeryan olacağı için son haftası kucağıma alırım inş. az kaldı 2 ay sonrasında artık uykusuz gecelerimizi, bebişlerin gaz sancılarını konuşuruz burda
Bnm gobegmn altnda var. Ilk fark ettgmde cok uzuldm hatta gozumden yaslr aktikızlaaaaaarrrrrrrr
bu zamana kadar çatlamadım diye seviniyodum. 4.aydan beri saf kakao yağını eritip sürüyodum her duştan çıktığımda. ama sanırımm ben çatlıyorumm
bu akşam baktım göğüslerimin altında kırmızılı morlu çizgiler oluşmuş
akşamdan beri de karnım kaşınıyookarnım da çatlicak bu gidişle kiloyu problem etmiyorum ama çatlak olmasa keşke of yaaa napcammm
sezeryan mi olacaksin ? NIYE buraya ayziyorsun o zaman : ))))Evet ben de önden Gittiği için demiştir diye düşündüm :)
Sertlik oluyor bende de.hemşire arkadaşım bugün, kasılma olduğunda da sertlik hissedersin dedi ama bilemiyorum.nstde de kasılma yoktu.
Ben de Şubat sonuyum ama benIm Şubat Ortası hatta başı bile olabilir
bende zor tuttum kendimi.kocam da teselli vermeye çalıştı ama nafileBnm gobegmn altnda var. Ilk fark ettgmde cok uzuldm hatta gozumden yaslr aktisimdi alistm galiba takmiyrm pek. Aynaya bakmk istemyrm ama suan lierac kullanyrm. Gobegmn altnda cogalms catlklr baska bi yermde yok simdlk
sen mi yaptın ellerine sağlık öyleyse çok tatlı olmuşEki Görüntüle 1359893 kapı süsümüz hazııır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?