babası yaptı ben de yardım ettim :)sen mi yaptın ellerine sağlık öyleyse çok tatlı olmuş
kaç kilo aldın bide kakao yağı iyimi geliyomuşki tüylnme yapmadımı . ben 4 ay olcak lıerac kullanıyombende zor tuttum kendimi.kocam da teselli vermeye çalıştı ama nafileartık alışmaya çalışmam lazım galiba
Gecms olsun meltem. Dinlen iste azcik da kocan sana hizmet etsin :)Sikintidan yine orguye basladim..
İyice anneme benzedim ben ya bo$ duramiyorum.
Bugun yemek ve cay islerini e$im yapti.. Ben oturdugum yerden kalkamiyorum..
Canim cok skiliyor..
seninde boyun var cnm ve çok karnın yok bu büyük skntıda yapmaz diye düşünyrm benm göbek öne düşecek sanki bel ağrısı yapıyoCanım sen zayıfmışsın Allah tan ben 87 ile hamile kaldım şimdi 97 yim
Baktim artisa dedign gbi guzel seyler var. Fiytlri da uygun. Bn de ordn alcm galiba. Bi gecelik bi pijama takimina ihtycm var :)ewet canım bende örtmenimevde olmak harikaa ya bi de hafta başında rapor aldım hastaydım diye, sonra eskişehirde kar tatili de oldu yaklaşık 1 haftadır evdeyim doyamadım walla şu kalan 3 haftayı da tamamlayıp doyuncana evde dinlenmek, bebişimle ilgili hayaller kurmak, kocişime güzel yemekler, pastalar yapmak istiyorum sen mi sezaryen istiyosun bebiş mi dönmedi? ben normal istiyodum kızım da dönmüş zaten geçen hafta gittiğimizde doktorum söyledi bende netten alıyorum işte beğendiğim şeyler oldukça. geçen gün artış'ın sitesinde indirim vardı.2 takım aldım. daha gelmedi heyecanla bekliyorum sende bak istersen vardı hala dün baktığımda
hangi modelini aldın bende artışın ürünlerini çok beğendm kalpli modeli aldım :)ewet canım bende örtmenimevde olmak harikaa ya bi de hafta başında rapor aldım hastaydım diye, sonra eskişehirde kar tatili de oldu yaklaşık 1 haftadır evdeyim doyamadım walla şu kalan 3 haftayı da tamamlayıp doyuncana evde dinlenmek, bebişimle ilgili hayaller kurmak, kocişime güzel yemekler, pastalar yapmak istiyorum sen mi sezaryen istiyosun bebiş mi dönmedi? ben normal istiyodum kızım da dönmüş zaten geçen hafta gittiğimizde doktorum söyledi bende netten alıyorum işte beğendiğim şeyler oldukça. geçen gün artış'ın sitesinde indirim vardı.2 takım aldım. daha gelmedi heyecanla bekliyorum sende bak istersen vardı hala dün baktığımda
gecelik aldm ama sabahlıklı değil.. benm gördğm sabahlıklar çok kalın o yüzden ince bi hırkada alablrm.kızlar doğum için sabahlıklı gecelik aldınzmı .
Bn de cok begendmhangi modelini aldın bende artışın ürünlerini çok beğendm kalpli modeli aldım :)
bunu aldım ben ama mağazadan denedim hatta s beden oldu bana..Bn de cok begendmindrm hemn bitmez insllh. Seninki hangsi ?
gecelik aldm ama sabahlıklı değil.. benm gördğm sabahlıklar çok kalın o yüzden ince bi hırkada alablrm.[/bende pijama aldım ama gecelikli sabahlık alma konusunda kararsız kaldım yaa
bende pijama aldım ama gecelikli sabahlık alma konusunda kararsız kaldım yaagecelik aldm ama sabahlıklı değil.. benm gördğm sabahlıklar çok kalın o yüzden ince bi hırkada alablrm.
sadece pijamamı bu. sabahlığı varmı nerden aldınbunu aldım ben ama mağazadan denedim hatta s beden oldu bana..
Cok guzel gule gule giy :) bna hangi beden olurki 1,60 boyum 64 kiloyumbunu aldım ben ama mağazadan denedim hatta s beden oldu bana..
bende hastanede gecelik giyemem gibi ama dikiş flan olunca rahat oluyomuş.elifsudenur
ben geceliği evde giyerim diye aldım kısa gecelik zaten benm için hastanede uygun olmaz. bir tanede pijama aldım yukarıda paylaştım hatta fotosunu bi tane daha yedek almayı düşünüyorum..
maalesef bu modelde sabahlık yoktu ben mağazadan aldım ama artışın sitesinden bakablrsnsadece pijamamı bu. sabahlığı varmı nerden aldın
bende 1.60 ve 67 kiloyum hatta pijamanın altını denememiştim emin olayım diye denedim az önce gayet bolCok guzel gule gule giy :) bna hangi beden olurki 1,60 boyum 64 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?