- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ayy tamm sevndm bak buna L faln bakiydm iyiki sormusm sanabende 1.60 ve 67 kiloyum hatta pijamanın altını denememiştim emin olayım diye denedim az önce gayet bol
çok rahat s olur
ben çevremden hiç gecelik giyen duymadm açıkçası ama dikiş için pansumanıda kendmz yapıyorz diye biliyorum.bende hastanede gecelik giyemem gibi ama dikiş flan olunca rahat oluyomuş.
bu da çok tatlıı :))) ama sabhlıklı olunca fiyat 2 katına çıkıyor maalesef bu yüzden ben hırka tarzı bişey alacağm. hem düşünyrmda sabahlık niye gerekiyorki hastanede ? zaten çok sıcak oluyr hastaneler ve yataktan çıkılmıyor..Bnm de bu hosuma gitti ama biraz pahali geld. Sabahlksz bisey alcm sanrmhttp://www.artis.com.tr/p-5035-Lohusa-Sabahlik-Pijama-Takim-%E2%80%93-600.html
Bnce de sabahlk gereksz. Onu alcagma bi takim daha alirm. Hirka giyerim gerekrse kapalym bn debu da çok tatlıı :))) ama sabhlıklı olunca fiyat 2 katına çıkıyor maalesef bu yüzden ben hırka tarzı bişey alacağm. hem düşünyrmda sabahlık niye gerekiyorki hastanede ? zaten çok sıcak oluyr hastaneler ve yataktan çıkılmıyor..
ben hastane için değilde ev için pijama üstüne uzun ince bi hırka istyrm o da kapalı oldğm için erkeklern yanında pijamayla gezemem diye
yok s beden bile bol sakın öyle bi hata yapmaAyy tamm sevndm bak buna L faln bakiydm iyiki sormusm sana
ewet canım bende örtmenimevde olmak harikaa ya bi de hafta başında rapor aldım hastaydım diye, sonra eskişehirde kar tatili de oldu yaklaşık 1 haftadır evdeyim doyamadım walla şu kalan 3 haftayı da tamamlayıp doyuncana evde dinlenmek, bebişimle ilgili hayaller kurmak, kocişime güzel yemekler, pastalar yapmak istiyorum sen mi sezaryen istiyosun bebiş mi dönmedi? ben normal istiyodum kızım da dönmüş zaten geçen hafta gittiğimizde doktorum söyledi bende netten alıyorum işte beğendiğim şeyler oldukça. geçen gün artış'ın sitesinde indirim vardı.2 takım aldım. daha gelmedi heyecanla bekliyorum sende bak istersen vardı hala dün baktığımda
kızlaaaaaarrrrrrrr
bu zamana kadar çatlamadım diye seviniyodum. 4.aydan beri saf kakao yağını eritip sürüyodum her duştan çıktığımda. ama sanırımm ben çatlıyorumm
bu akşam baktım göğüslerimin altında kırmızılı morlu çizgiler oluşmuş
akşamdan beri de karnım kaşınıyookarnım da çatlicak bu gidişle kiloyu problem etmiyorum ama çatlak olmasa keşke of yaaa napcammm
hayır ama erken de gelebilir değil mi? her ihtimal mevcut :)sezeryan mi olacaksin ? NIYE buraya ayziyorsun o zaman : ))))
gayet kullanışlı gözüküyor canım.Bende buna benzer dolap yaptırdım bebeğimizin odasına
Çok güzel canım!kızlar kuzuma bundan yaptırıcam hatta verdim siparişini :) İdil Liva yazıcak ama mobilyaları beyaz olduğu için birbirini kapatmasın diye harfler pembe ortada ki kelebek beyaz olucak ... sizce nasıl ??
yine uykusuz bir gece oofff oooofff!
ne olacak böyle ya sinir oldum iyice.. 2den beri yatakta dönüp duruyorum kafayi yemek üzereyimYalniz degilsin :)
güzel haberlerle dönersin insallah canim..Günaydın kızlar 10 buçuk ta randevu var dua ein bebisim sağlıklı olsun ve kilosu gayet iyi olsun.Rabbim herkesin bebisine sağlık sıhhat versin.
Evet cnm gayet net sen onları saç spreyi ile spreyleyip sakla bence.Zamanla uçuyor ultrason çıktıları.Tesekkr ederz. Ne kadr net cikms dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?