2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm de bu hosuma gitti ama biraz pahali geld. Sabahlksz bisey alcm sanrmhttp://www.artis.com.tr/p-5035-Lohusa-Sabahlik-Pijama-Takim-%E2%80%93-600.html
bu da çok tatlıı :))) ama sabhlıklı olunca fiyat 2 katına çıkıyor maalesef bu yüzden ben hırka tarzı bişey alacağm. hem düşünyrmda sabahlık niye gerekiyorki hastanede ? zaten çok sıcak oluyr hastaneler ve yataktan çıkılmıyor..
ben hastane için değilde ev için pijama üstüne uzun ince bi hırka istyrm o da kapalı oldğm için erkeklern yanında pijamayla gezemem diye

Bnce de sabahlk gereksz. Onu alcagma bi takim daha alirm. Hirka giyerim gerekrse kapalym bn de

Ayy tamm sevndm bak buna L faln bakiydm iyiki sormusm sana
yok s beden bile bol sakın öyle bi hata yapma
bende hatta şaşırdm bana mağaza görevlisi s verince lohusa pijaması oldğu için kalıpları büyük oluyormuş.
bence gecelikte de s olur aynı marka sonuçta

ben ilkinde sezeryan istemiştim canım ondan 2. de sezeryan olacak normalden tırsıyorum biraz da benim bebişte 28. haftadan beri başaşağı poziyondaymış aynen bende öyle düşünüyorum, bi an önce tatil olsada bol bol dinlensem diyorum evde olmak çok rahat gerçekten..Artışa baktım şimdi çok güzel takımlar var çokda uygun outlet bölümü ben 2 kırmızı lohusa pijama takımı aldım 2. yi çok beğenmedim aslında netten aldım diye geride göndermedim bunları görünce bi tane daha alasım geldi bi tanede beyaz alayım burdan olmazsa fiyatlar çok uygun geldi bana normal lohusa takımı fiyatlarından sonra

benimde göğüslerde hiç çatlak yokken çok fena çatladı bu hafta iç kısımları bi sürü çatlak olmuş yeni farkettim zaten çok kaşınıyordu belliydi çatlıyacağı ama kremliyorum diye bu kadarına ihtimal vermiyordum bi baktım baya çatlak olmuş hamilelik geçince çok kötü duruyolar hakikaten bide geçirme yoluda yok bu meretleri , kırmızı kırmızı kötü duruyor benim tende beyaz çok belli oluyor çok canım sıkıldı benimde...

Müthiş bi yorgunlukla sızıp gecenin olmadık saatinde bi insan niye uyanır.Arkadaşlar benimde uykum kaçtı.Allahtan burası varda forumda dolanıyorum.Burası benim dilimden konuşanlarla buluştuğum bi cafe gibi iyi geliyor bana :)

Kivrandigim ve sonunda uykumun kactigi bir gece..
Bu karin agrilari beni mahvetti.. Bir de reflu belasi yuzunden uyuyamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…