2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınlarrr

HaYaTSIN canım başın sağolsun Allahım başka acı keder vermesin.
aminn saol canım

Boyun uzun o yuzden belli olmuyo. Bnde de tam tersi. Kollarm bacaklrm ince karnim davul gbi. Hamile oldgm o kadr belli ki. Boyum 1.60 . 11 kilo aldim suan 64 um
Doğumda o göbek hop diye gidince bişey kalmaz :)
seninde boyun var cnm ve çok karnın yok bu büyük skntıda yapmaz diye düşünyrm benm göbek öne düşecek sanki bel ağrısı yapıyo
Evet o zamanda bel ağrısı olur korse tarzı şeyler var ya hamileler için destekliyo öyle bişey mi kullansan
Evet cnm gayet net sen onları saç spreyi ile spreyleyip sakla bence.Zamanla uçuyor ultrason çıktıları.
saç spreyimi nasıl olaxak ki hiç duymadım gidermi ultrason resimlerimiz

kaç kilo aldın bide kakao yağı iyimi geliyomuşki tüylnme yapmadımı . ben 4 ay olcak lıerac kullanıyom
9 kilo aldım eşim 2 tane aktara sormuş.ben badem yağı diye duymuştum onu al demiştim. badem yağına tüylenme yapar en iyisi kakao yağı demişler. işte kullanıyorum 4. aydan beri. ama göğüslerimde oldu çatlaklar.gerçi göğsüme her zaman sürmüyodum ne yalan söyliim.çatlayacak gibi durmuyolardı.demek aldanmamak gerekiyomuşkarnım kaşınıyo hala çatlak görünmüyo hala ama çatlarsa yazarım ve çatlarsa demektir ki kakao yağı işe yaramıyo

Günaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf

hangi modelini aldın bende artışın ürünlerini çok beğendm kalpli modeli aldım :)
bende çok beğeniyorum artışın modellerini kalitesiniekleyemedim de şimdi canım resimlerini. pembe 3lü takım bi de ekoseli 3lü takım aldım. indirimi çok iyi geldi. bakalım gelince de beğenecek miyim

aynı zamanda dönmüş bebişlerimiz öyleyseaz kaldı tatile de. tatil olsun bol bol yazışırız burdan da, eksikleri de tamamlarız fikir alışverişinde bulunuruz falanal bence canım artıştan gerçekten bu kaliteye fiyatlar çok iyi.
benimde tenim beyaz ve kırmızı damar gibi çatlakları görünce göğsümde bi an dünyam başıma yıkıldı. eşim damardır diyo ama bilmem mi ben resmen çatlamış güzellerimumarım dedikleri gibi bebeğimi kucağıma alınca unuturum çatlak matlakları

Günaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
bendeee sola yatmaktan uyuştum artık. arada kaçamak yapıp sağa döneyim diyorum başlıyo karete yapmaya şebelek kızım

off şu çoklu alıntıyı bi ben mi beceremiyorumcevap yazacağım zaman bi sayfa benimkilerle doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…