ahh arkadasım ınsallah hayır olsun.. ağzına sağlıkRüya tabirlerine göre, güzel ahlaklı dini veciplerini yerine getiren kişi imiş. Bir de zengin olmaya,mutluluğa,güzel ve rahat bir hayata kavuşmaya dalaletmiş.Hayır olsun arkadaşım.
aminn saol canımHaYaTSIN canım başın sağolsun Allahım başka acı keder vermesin.
Doğumda o göbek hop diye gidince bişey kalmaz :)Boyun uzun o yuzden belli olmuyo. Bnde de tam tersi. Kollarm bacaklrm ince karnim davul gbi. Hamile oldgm o kadr belli ki. Boyum 1.60 . 11 kilo aldim suan 64 um
Evet o zamanda bel ağrısı olur korse tarzı şeyler var ya hamileler için destekliyo öyle bişey mi kullansanseninde boyun var cnm ve çok karnın yok bu büyük skntıda yapmaz diye düşünyrm benm göbek öne düşecek sanki bel ağrısı yapıyo
saç spreyimi nasıl olaxak ki hiç duymadım gidermi ultrason resimlerimizEvet cnm gayet net sen onları saç spreyi ile spreyleyip sakla bence.Zamanla uçuyor ultrason çıktıları.
Bendeee her görmeye gittiğimde içim pır pırr güzel haberlerle dönersin inşllhGünaydın kızlar yoldayım şuan bebişimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım:)
9 kilo aldımkaç kilo aldın bide kakao yağı iyimi geliyomuşki tüylnme yapmadımı . ben 4 ay olcak lıerac kullanıyom
bende çok beğeniyorum artışın modellerini kalitesinihangi modelini aldın bende artışın ürünlerini çok beğendm kalpli modeli aldım :)
aynı zamanda dönmüş bebişlerimiz öyleyseben ilkinde sezeryan istemiştim canım ondan 2. de sezeryan olacak normalden tırsıyorum biraz dabenim bebişte 28. haftadan beri başaşağı poziyondaymış aynen bende öyle düşünüyorum, bi an önce tatil olsada bol bol dinlensem diyorum evde olmak çok rahat gerçekten..Artışa baktım şimdi çok güzel takımlar var çokda uygun outlet bölümü ben 2 kırmızı lohusa pijama takımı aldım 2. yi çok beğenmedim aslında netten aldım diye geride göndermedim bunları görünce bi tane daha alasım geldi bi tanede beyaz alayım burdan olmazsa fiyatlar çok uygun geldi bana normal lohusa takımı fiyatlarından sonra
benimde göğüslerde hiç çatlak yokken çok fena çatladı bu haftaiç kısımları bi sürü çatlak olmuş yeni farkettim zaten çok kaşınıyordu belliydi çatlıyacağı ama kremliyorum diye bu kadarına ihtimal vermiyordum bi baktım baya çatlak olmuş hamilelik geçince çok kötü duruyolar hakikaten bide geçirme yoluda yok bu meretleri , kırmızı kırmızı kötü duruyor benim tende beyaz çok belli oluyor çok canım sıkıldı benimde...
ayy çokk heyecanlıGünaydın kızlar yoldayım şuan bebişimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım:)
hayırlı haberler inşallahGünaydın kızlar yoldayım şuan bebişimi görmeye gidiyorum çok heyecanlıyım:)
bendeee sola yatmaktan uyuştum artık. arada kaçamak yapıp sağa döneyim diyorum başlıyo karete yapmaya şebelek kızımGünaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?