2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
Gunaydin canim. Ben sagima soluma iki yastik koyuyorum, cogunlukla sola yatiyorum, ya sag bacagimi onumdeki yastiga atiyorum sol kalcama agirlik azaliyor ya da arkamdaki yastiga sirtimi yasliyorum sirtustu ve yan arasi bir pozisyon oluyor. Uyuyamayan annelere insallah yararli olur, yan yatista gobek yana sarktigi icin rahatsiz olabilirsiniz ama yastik koyarsaniz altina daha rahat oluyor.

ne olacak böyle ya sinir oldum iyice.. 2den beri yatakta dönüp duruyorum kafayi yemek üzereyim

Ben bayadir boyleyim valla, sersem givi oluyirsun vucut bi turlu dinlenemediginden hep yorgun hisediyor, bas agrisida cabasi gece sarjim bitti yazamadim sanada

Kizlar gunaydin,
K.validem birden bire tutturdu besik dolap yaptiricam yeterki model begen diye kacgundur , gerek yok hazir alicsx fln diyorum ama yok illa ben yaptiricam diyor hemen karar ver 1 aya grlir diyorda,hem saskinim,hem bise begenemiyorum halbuki duz beyaz istiyorum iste,hemde yetisirmiki ya

Benim doktorum sur ama genetik dedi hep catlayacagi varsa catliyor dedi , ben josusturmaktan hep unuttum surmeyi gogsume hic surmedim daha , mustela almisyim bayadir surmedim ya henuz bi catlakla karsilasmadim ama son aya ne olur Allah bilir

ohh ne güzell işte hemen beğen söyle kv kadın yaptırmak ıstıyor yaptırsın. az zamanın kaldı :=)

Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..

maşallah kuzuya tontiş.. doğumla ilgili bir şey söyledimi ?

merhabalar mart anneleri. bi şey sormak istiyorum. 2 gündür nesle olmamdan dolayı salya sümük yatmaktayım. arada ıhlamur falan içiyorum ama şimdilik fayda etmedi. hamileyken ilaçda kullanılamıyor. hastalıktan nasıl kurtula bilirim ? fikri olan var mı acaba?

Selam kızlar 7 den beri ayaktayim aksama yemekli misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum eşime de kızdım şu halimle bana yazık değilmi niye yemekli geliyorlar dedim adam fırsat vermedi konuşmama ben sana yardım ederim dedi. Kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye

Benim doktorum sur ama genetik dedi hep catlayacagi varsa catliyor dedi , ben josusturmaktan hep unuttum surmeyi gogsume hic surmedim daha , mustela almisyim bayadir surmedim ya henuz bi catlakla karsilasmadim ama son aya ne olur Allah bilir
bende oluyo malesef.dün lireac sipariş ettim artık bu saatten sonra etki eder mi bilmiyorum ama denicem bi umutwalla hiç ihmal etme derim düzenli sür umarım sende olmaz

burdan yazım mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…