Saol canım insgüzel haberlerle dönersin insallah canim..
Gunaydin canim. Ben sagima soluma iki yastik koyuyorum, cogunlukla sola yatiyorum, ya sag bacagimi onumdeki yastiga atiyorum sol kalcama agirlik azaliyor ya da arkamdaki yastiga sirtimi yasliyorum sirtustu ve yan arasi bir pozisyon oluyor. Uyuyamayan annelere insallah yararli olur, yan yatista gobek yana sarktigi icin rahatsiz olabilirsiniz ama yastik koyarsaniz altina daha rahat oluyor.Günaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
ne olacak böyle ya sinir oldum iyice.. 2den beri yatakta dönüp duruyorum kafayi yemek üzereyim
9 kilo aldımeşim 2 tane aktara sormuş.ben badem yağı diye duymuştum onu al demiştim. badem yağına tüylenme yapar en iyisi kakao yağı demişler. işte kullanıyorum 4. aydan beri. ama göğüslerimde oldu çatlaklar.gerçi göğsüme her zaman sürmüyodum ne yalan söyliim.çatlayacak gibi durmuyolardı.demek aldanmamak gerekiyomuş karnım kaşınıyo hala çatlak görünmüyo hala ama çatlarsa yazarım ve çatlarsa demektir ki kakao yağı işe yaramıyo
Kizlar gunaydin,
K.validem birden bire tutturdu besik dolap yaptiricam yeterki model begen diye kacgundur , gerek yok hazir alicsx fln diyorum ama yok illa ben yaptiricam diyor hemen karar ver 1 aya grlir diyorda,hem saskinim,hem bise begenemiyorum halbuki duz beyaz istiyorum iste,hemde yetisirmiki ya
Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
masallahhhKızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
pazartesi kacta gidicen? Benim de o günOo masallah bende pazartesi gidicem bakalim ne dicek,
sıksık çağırmaya basladımı yoksa ne zamana verdı randevunuRaporu aldım kızlar tıbbi sekretere verdim 36. Haftada gelicem raporu alıcam
Dr bana sirt üstü yatma dediGünaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
bende oluyo malesef.dün lireac sipariş ettim artık bu saatten sonra etki eder mi bilmiyorum ama denicem bi umutBenim doktorum sur ama genetik dedi hep catlayacagi varsa catliyor dedi , ben josusturmaktan hep unuttum surmeyi gogsume hic surmedim daha , mustela almisyim bayadir surmedim ya henuz bi catlakla karsilasmadim ama son aya ne olur Allah bilir
burdan yazım mı :)Selam kızlar 7 den beri ayaktayim aksama yemekli misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum eşime de kızdım şu halimle bana yazık değilmi niye yemekli geliyorlar dedim adam fırsat vermedi konuşmama ben sana yardım ederim dedi. Kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?