2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S

haklısın. benim eşimin de kötü sürprizleri oluyo zaman zamansöz vermişse yapcak bişi yok canımçok yorma kendini.kolay bişeyler yap. fırında köfte patates pilav çorba yaparım ben habersiz misafirlerime. benim pratik menüm bu

yok s beden bile bol sakın öyle bi hata yapma
bende hatta şaşırdm bana mağaza görevlisi s verince lohusa pijaması oldğu için kalıpları büyük oluyormuş.
bence gecelikte de s olur aynı marka sonuçta
Modelleri güzel ama kumaşları nasıl acaba ?

kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
yoo genelde burda oyle yaptılar ya bambu besık yada park yatak aldılar ılk zamanlar ıcın evet senınle yatıyor hangı marka aldın

Bende genelde iki tane fırın poşetine birine tavuk baget birinede elma dilim patates atıyorum , karışık sebzede güzel olur yanına,bir pirinç pilavı bir çorba bir salata tamamdır

Hangi ülke?

Ben bayadir boyleyim valla, sersem givi oluyirsun vucut bi turlu dinlenemediginden hep yorgun hisediyor, bas agrisida cabasi gece sarjim bitti yazamadim sanada
ya evet bendede uzun zamandir var hele ise gidecegim zaman ölüyorum yorgunluktan.. bir an önce izine ayrilsakda rahatlasak bari sorun degil cnm bende biraz dalmisim zaten sonunda..
Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
masallah bebisine büyüyor kuzular..
Dr bana sirt üstü yatma dedi
evet bende sirt üstü yatmanin tehlikeli oldugunu okudum allah korusun bebegin ölümüne sebep olabiliyormus

yoo genelde burda oyle yaptılar ya bambu besık yada park yatak aldılar ılk zamanlar ıcın evet senınle yatıyor hangı marka aldın

yani eşim yok beşiğini odamıza alırdık falan dedi de ben de koca beşik nereye alıyorsun dedim :) idaretenlik olduğu için e bebekten resimdekini aldım canım ...

Eklentiler

• lBYP-DLC302_1.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 55
Ben en az iki-üç kez uyanıyorum geceleri

evet bende sirt üstü yatmanin tehlikeli oldugunu okudum allah korusun bebegin ölümüne sebep olabiliyormus
kızlar felaket tellalı gibi haberler veriyorsunuz yahu
gebelik zehirlenmesi gibi durumlarda sırt üstü yatılmaması gerekir yazıyor,o da damarlardaki kan akışı ile alakalı diyor.
sakıncalı bir durum varsa doktor o zaman yatma der sanırım,o kadar tehlikeli bir yatış pozisyonu olsa her doktor mutlaka uyarır diye düşünüyorum.
içime korku saldınız inanın ki

odalarda gezdırmek ıcın bende aldım canım.minisi cıkmıs park yatakların yazın memlekte de gotururuz dedık..

canım bana doktorum 16.haftadan sonra sırt ustu yatma demıstı...

Bence iyi yapmışsın abartı değil.Ben oda yapmadığım için sadece mobilya beşik aldı annemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…