- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
haklısın. benim eşimin de kötü sürprizleri oluyo zaman zamanSelam kızlar 7 den beri ayaktayim aksama yemekli misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum eşime de kızdım şu halimle bana yazık değilmi niye yemekli geliyorlar dedim adam fırsat vermedi konuşmama ben sana yardım ederim dedi. Kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye
Modelleri güzel ama kumaşları nasıl acaba ?yok s beden bile bol sakın öyle bi hata yapma
bende hatta şaşırdm bana mağaza görevlisi s verince lohusa pijaması oldğu için kalıpları büyük oluyormuş.
bence gecelikte de s olur aynı marka sonuçta
yoo genelde burda oyle yaptılar ya bambu besık yada park yatak aldılar ılk zamanlar ıcın evet senınle yatıyor hangı marka aldınkızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
Bende genelde iki tane fırın poşetine birine tavuk baget birinede elma dilim patates atıyorum , karışık sebzede güzel olur yanına,bir pirinç pilavı bir çorba bir salata tamamdırhaklısın. benim eşimin de kötü sürprizleri oluyo zaman zamansöz vermişse yapcak bişi yok canım çok yorma kendini.kolay bişeyler yap. fırında köfte patates pilav çorba yaparım ben habersiz misafirlerime. benim pratik menüm bu
Hangi ülke?Bizim burada kadinlar 7 aya kadar calisiyorlar sonra bebegin 2 yasina kadar ucretli izine haklari var canim. Son senede aldigi maas kucukse asgari ucret veriliyor arti her ay sut parasi, ya da anne yuksek maasa calistiysa bir yasina kadar %85 ini veriyorlar. Her ailenin 3 cocugu olsun diyen biri de yok, yinede tesvikler cok. Sonra bizim ulkeye geri diyorlar :)
BEN de onu soyleyecektım fırına tavuk yanına elma dılım patates :)Bende genelde iki tane fırın poşetine birine tavuk baget birinede elma dilim patates atıyorum , karışık sebzede güzel olur yanına,bir pirinç pilavı bir çorba bir salata tamamdır
Hangi ülke?
ya evet bendede uzun zamandir var hele ise gidecegim zaman ölüyorum yorgunluktan.. bir an önce izine ayrilsakda rahatlasak bariBen bayadir boyleyim valla, sersem givi oluyirsun vucut bi turlu dinlenemediginden hep yorgun hisediyor, bas agrisida cabasigece sarjim bitti yazamadim sanada
masallah bebisineKızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
evet bende sirt üstü yatmanin tehlikeli oldugunu okudum allah korusun bebegin ölümüne sebep olabiliyormusDr bana sirt üstü yatma dedi
yoo genelde burda oyle yaptılar ya bambu besık yada park yatak aldılar ılk zamanlar ıcın evet senınle yatıyor hangı marka aldın
masallah kuzuna hadi gözün aydin.. benimde randevum carsamba bakalim nekadar büyümüs melegim..Hersey çok güzel kızlar çok mutluyum kızımda çok tatlı gözüküyor masallah çok mutluyum cokkkk:)
Masallh cnm. Bnmki en son ters pozisyndaydi umarm donmstr artk. Gecen hafta dr a gittm ama sormyi unutmusmKızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
Ben en az iki-üç kez uyanıyorum geceleriMüthiş bi yorgunlukla sızıp gecenin olmadık saatinde bi insan niye uyanır.Arkadaşlar benimde uykum kaçtı.Allahtan burası varda forumda dolanıyorum.Burası benim dilimden konuşanlarla buluştuğum bi cafe gibi iyi geliyor bana :)
Benimki her iki taraftada tekmeliyor yanmı nedir anlamadım :)Günaydınn annelerrrrr. Sola yatsam bebek tekmeliyo soluma yatırmıyo,sağa yatmayın diyorlar,sırt üstü yatıyorum sırt ağrılarından duramıyorumm. Offf offf
kızlar felaket tellalı gibi haberler veriyorsunuz yahuevet bende sirt üstü yatmanin tehlikeli oldugunu okudum allah korusun bebegin ölümüne sebep olabiliyormus
odalarda gezdırmek ıcın bende aldım canım.minisi cıkmıs park yatakların yazın memlekte de gotururuz dedık..kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
Maşallah canım bebişineKızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
canım bana doktorum 16.haftadan sonra sırt ustu yatma demıstı...kızlar felaket tellalı gibi haberler veriyorsunuz yahu
gebelik zehirlenmesi gibi durumlarda sırt üstü yatılmaması gerekir yazıyor,o da damarlardaki kan akışı ile alakalı diyor.
sakıncalı bir durum varsa doktor o zaman yatma der sanırım,o kadar tehlikeli bir yatış pozisyonu olsa her doktor mutlaka uyarır diye düşünüyorum.
içime korku saldınız inanın ki
Bence iyi yapmışsın abartı değil.Ben oda yapmadığım için sadece mobilya beşik aldı annemler.kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?