Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım yaArkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
merhaba, acıbademde kime gidiyorsun, ben ümit hastanesine gidiyorum. Acıbademde sezaryan biraz pahalı diye duymuştum ama tam olarak nekadar bilmiyorum..
merhaba araniza yeni katildim bu hafta kan tahlili yaptirdim ve sonuc 984.3 pozitif cikti doktor muhtemelen 5 haftalik hamilesin dedi ama ulturasonda gorunme diye bakmadi bile hic arkadaslar siz degeriniz kacken ulturosonda gorddunuz yada kac haftalikti gordugunuzde bilgilendirrseniz sevinirim ilk cocucgum olucagi icin bu konuda cok tecrubesizim
Arkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
sagol cnim benim hepimizin insallah. dun esime sahur hazirlamaya kalktim otura otura hazirladim aoguk soguk terler bulanti. denicem ama sanirim tutamicam. insAllah baslamaz guzel dusun oyle olsun canimm
inş canım ya yanmalar gıt gıde artıyor sankı ama :S saglıklı olsunalrda cok sukur canım Allah yar ve yardımcın olsun
ben de ümit hastanesinden çok memnunum, biraz bekliyoruz sıra geç geliyor ama doktorlar iyi, tahlil ücretleri de makul bence.
Canım ne yaptın gittin mi doktoruna ne dedi merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım gıttım cok sukur hersey yolunda dedı tam 5 hafta 5 gunluk dedı dün yanı bugun 5+6 yız =) kalp atısı ıcın suan erken haftaya bakalım dedı ıns ozamanda duyarım atısları Allah ın ıznı ıle sen nasılsın?
Pit pitlarimizi duydum cok sukur hayatimda yasadigim en guzel an
Geç döllenme oldu benim hesabima gore diyo bhcg 6500 fln olsun ole görelim yoksa görünmezherkeste 1000 in üstünde görmüş.. Şimdiden güven vermedi doktor
arkadaslar herkese gunaydin, bugun cok mutsuzum dun aksam daha az ve bu sabah daha cok kahverengi akintim.oldu. ise geldim herkes tatilde burayi birakip dra gidemiyorum ama cok korkuyorum sizce kotu bir sey olabilir mi ? ne yapmaliyim(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba cnm ben suan tam sekiz haftalik hamileyim ve son adet tarihim 29 mayisti 8 haziranda doktora gittim 6 +5 oldugunu soyledi ve kalp atisini dinledim bebegimi gordum :) benim ucuncu bebegim olacak 14 sene sonra 37 yasinda tekrar yasiyorum hamilelik sanki ilkmis gibi geliyor 😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Ne kadar guzel duymussub kalp atslarini bende cok merk ediyorum ne zmn diycm nasil olck diye bayramdn sonrayi bekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?