2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nilinur cok gecmis olsun rabbim istediğin zaman bi daha kismet etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün tekrar kan ölçtürdük gecen hafta persembe gunu 93 cumartesi gunu 203 dünde yanı çarsamba günü 1386 cıktı doktor yoktu gittiğimizde calıstıgım için geç saatte gidebiliyorum kan ölçtürmeye telefon ile konustuk artış güzel dedi bayramdan sonra ultrasonla bakıcaz artık. Tahmini 5 haftalıktır dedi kan değerine göre. Aranızda su an bnmle aynı degere sahip olanlara kaç haftalık dendi acaba fikir verirmisiniz 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım ya

Mrb arkadasim bnm 2. Bebegim.gectigimz sali gunu gittim dr a tam 5 haftalik dedi.sadece keseyi falan gorduk.embriyo olusmaya baslamis dedi.10 gun sonra kalp atis sesini duymaya gitcez ins

Canım çok çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

arkadaslar herkese gunaydin, bugun cok mutsuzum dun aksam daha az ve bu sabah daha cok kahverengi akintim.oldu. ise geldim herkes tatilde burayi birakip dra gidemiyorum ama cok korkuyorum sizce kotu bir sey olabilir mi ? ne yapmaliyim (

cok gecmis olsun canim. yuce rabbim ne isterse oyle olur. tez zamanda insAllah yine bebegin olacakkk uzulme (

canim gecmis olsun. Allah en hayirli ve tez zamanda daha saglikli bir melek gondersin size...

geçmiş olsun cnm .listedende kaldırdım.

dr.una sorabilsen iyi olur iğne ilaç bişeyler verir.inşallah hemen geçer cnm işde de çok yorulmamaya çalış imkanın varsa ayaklarının altına bir tabure koy uzat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…