Benim favorim kolay ve güzel :)BEN de onu soyleyecektım fırına tavuk yanına elma dılım patates :)
Aynen boyle bısı yeterlı olur bıde bu park yatakları kaldırabılıyorsun ya fazla yer kaplamıyorlar ıyı oluyoryani eşim yok beşiğini odamıza alırdık falan dedi de ben de koca beşik nereye alıyorsun dedim :) idaretenlik olduğu için e bebekten resimdekini aldım canım ...
canım yatma yatma nereye kadar, gece ben kendimi bilemem ki..hep sağ hep sol iki taraftan da bebek kıpırdayınca sırt üstü yatıyorum bazen.sık sık uyanıp değiştiriyoruz zaten pozisyonu.canım bana doktorum 16.haftadan sonra sırt ustu yatma demıstı...
lıerac al istersen tavsiye eden cok bide iyi bi ürün zararın neresinden dönsen kardır. kakao yağının iyi olcağını düşünmüyorum ben9 kilo aldımeşim 2 tane aktara sormuş.ben badem yağı diye duymuştum onu al demiştim. badem yağına tüylenme yapar en iyisi kakao yağı demişler. işte kullanıyorum 4. aydan beri. ama göğüslerimde oldu çatlaklar.gerçi göğsüme her zaman sürmüyodum ne yalan söyliim.çatlayacak gibi durmuyolardı.demek aldanmamak gerekiyomuş karnım kaşınıyo hala çatlak görünmüyo hala ama çatlarsa yazarım ve çatlarsa demektir ki kakao yağı işe yaramıyo
hehehh tinlamazmi : ))) hiç gulecegim yokdu kiz : ))hayır ama erken de gelebilir değil mi? her ihtimal mevcut :)
şubat annelerini pek tınlamaz görmüştüm,mart annelerimiz daha samimi ve sıcaklar :)
s miBide gecelk alcm onda da S mi olurki ?
bende çok beğeniyorum artışın modellerini kalitesiniekleyemedim de şimdi canım resimlerini. pembe 3lü takım bi de ekoseli 3lü takım aldım. indirimi çok iyi geldi. bakalım gelince de beğenecek miyim
Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
ben cok arastirdim okuduklarimi yazdim canim herkes kendi bilir sonucta herkes kendi doktoruna sorsun.. evet özellikle son haftalarda sirt üstü yatmayin diyorlar zaten..canım yatma yatma nereye kadar, gece ben kendimi bilemem ki..hep sağ hep sol iki taraftan da bebek kıpırdayınca sırt üstü yatıyorum bazen.sık sık uyanıp değiştiriyoruz zaten pozisyonu.
özellikle son aylarda yatmayın yazıyor, rahim omurga ve damarlara baskı yaptığı için.mesela ben buna dikkat ederim artık 9.aya girdik çünkü.
ama yok ölüme sebep olabilir yazılmış içime fenalık geldi.
Kızlar ben çatır çatır çatladım yaa. Hayatımda hiç 55 kilonun üstüne cıkmamıştım daha önce. Şimdi bünye birden 15 kilo almayı kaldıramadı
Lireac siparişi verdim intten dediğin gibi bari şimdiden sonra olacakları engellemeye çalışayımlıerac al istersen tavsiye eden cok bide iyi bi ürün zararın neresinden dönsen kardır. kakao yağının iyi olcağını düşünmüyorum ben
Güle güle kullan canımevet artışın modellerini ben de çok beğeniyorum. indirimi görünce hemen bi üçlü takım aldım. bir tane de önceden almıştım zaten. bir de normal bir pijama alırım yeter diye düşünüyorum.
Güle güle kullan canımbenim siparişler hala kargoya verilmemiş ne zaman gönderirler ki acaba
Ben üniden beri intten alışveriş yapıyorum. Büyük bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama dediğin gibi insan merak ediyo satın alınca hemen gelsin istiyorumben daha önce internet sitelerinden hiç alışveriş yapmadım, onun için bilemiyorum ama inşallah yakın zamanda gönderirler. insan merakta kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?