2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana doktorum 16.haftadan sonra sırt ustu yatma demıstı...
canım yatma yatma nereye kadar, gece ben kendimi bilemem ki..hep sağ hep sol iki taraftan da bebek kıpırdayınca sırt üstü yatıyorum bazen.sık sık uyanıp değiştiriyoruz zaten pozisyonu.
özellikle son aylarda yatmayın yazıyor, rahim omurga ve damarlara baskı yaptığı için.mesela ben buna dikkat ederim artık 9.aya girdik çünkü.
ama yok ölüme sebep olabilir yazılmış içime fenalık geldi.

Ben de farkında olmadan dönüyorum.
Kaç saat sırt üstü yattığımı bilmiyorum bile.
Arada eşim düzeltiyo uyanıp ama adam gece boyu beni takip edemez ki. Yok mu acep bunun bi çaresi :/

lıerac al istersen tavsiye eden cok bide iyi bi ürün zararın neresinden dönsen kardır. kakao yağının iyi olcağını düşünmüyorum ben

hayır ama erken de gelebilir değil mi? her ihtimal mevcut :)
şubat annelerini pek tınlamaz görmüştüm,mart annelerimiz daha samimi ve sıcaklar :)
hehehh tinlamazmi : ))) hiç gulecegim yokdu kiz : ))
tinlama demeeylimde biraz israrci olman lazim araya girebilmen iççin, sayfa çok kalabalik olup hizli ilerleyince yazdiklarimiz gorulmuyor , gormeyincede cevp verilmiyor ahliyle

bende çok beğeniyorum artışın modellerini kalitesiniekleyemedim de şimdi canım resimlerini. pembe 3lü takım bi de ekoseli 3lü takım aldım. indirimi çok iyi geldi. bakalım gelince de beğenecek miyim

evet artışın modellerini ben de çok beğeniyorum. indirimi görünce hemen bi üçlü takım aldım. bir tane de önceden almıştım zaten. bir de normal bir pijama alırım yeter diye düşünüyorum.

ben cok arastirdim okuduklarimi yazdim canim herkes kendi bilir sonucta herkes kendi doktoruna sorsun.. evet özellikle son haftalarda sirt üstü yatmayin diyorlar zaten..

gunaydın kızlar bende gece hiç uyuyamadım soluma yatmaktan nası ağrı girdi soluma. sağa dönünce bile ağrıdı. napıcaz uykusuz bilemiyorum uyku manyağı oldum resmen yaaaa

Kızlar ben çatır çatır çatladım yaa. Hayatımda hiç 55 kilonun üstüne cıkmamıştım daha önce. Şimdi bünye birden 15 kilo almayı kaldıramadı

Kızlar ben çatır çatır çatladım yaa. Hayatımda hiç 55 kilonun üstüne cıkmamıştım daha önce. Şimdi bünye birden 15 kilo almayı kaldıramadı

lierac kullansaydın keşke. ben dördüncü aydan beri kullanıyorum şu ana dek bişi olmadı, inşallah da olmaz. gerçi bünyeye bağlı çatlak olacaksa da hiçbirşey engelleyemiyomuş, kremler biraz azaltıcı etki yapabilir sanırım.

lıerac al istersen tavsiye eden cok bide iyi bi ürün zararın neresinden dönsen kardır. kakao yağının iyi olcağını düşünmüyorum ben
Lireac siparişi verdim intten dediğin gibi bari şimdiden sonra olacakları engellemeye çalışayım

evet artışın modellerini ben de çok beğeniyorum. indirimi görünce hemen bi üçlü takım aldım. bir tane de önceden almıştım zaten. bir de normal bir pijama alırım yeter diye düşünüyorum.
Güle güle kullan canım benim siparişler hala kargoya verilmemiş ne zaman gönderirler ki acaba

ben daha önce internet sitelerinden hiç alışveriş yapmadım, onun için bilemiyorum ama inşallah yakın zamanda gönderirler. insan merakta kalıyor.
Ben üniden beri intten alışveriş yapıyorum. Büyük bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama dediğin gibi insan merak ediyo satın alınca hemen gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…