- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
Ben üniden beri intten alışveriş yapıyorum. Büyük bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama dediğin gibi insan merak ediyo satın alınca hemen gelsin istiyorum
ay bende öyleyim paranoya oldu artık her gece doğuruyorumne olacak böyle ya sinir oldum iyice.. 2den beri yatakta dönüp duruyorum kafayi yemek üzereyim
Artışın sitesinden bende yapmamıştım daha önceyok ben de yapıyorum da, artışın internet sitesinden alışveriş yapmadım demek istemiştim canım
elımızden geldıgınce dıkkat etmeye calısyoruz..o kadar da abartı nete bakarsan en kotulerı yazıyor esım bana bakma dıyor zaten ıcı kararıyor ınsanıncanım yatma yatma nereye kadar, gece ben kendimi bilemem ki..hep sağ hep sol iki taraftan da bebek kıpırdayınca sırt üstü yatıyorum bazen.sık sık uyanıp değiştiriyoruz zaten pozisyonu.
özellikle son aylarda yatmayın yazıyor, rahim omurga ve damarlara baskı yaptığı için.mesela ben buna dikkat ederim artık 9.aya girdik çünkü.
ama yok ölüme sebep olabilir yazılmış içime fenalık geldi.
masallah bebıskona canımmm.bende ayın 8 ını beklıyorum valla..Kizlar herkese iyi haftasonları.
Dun bebisimizi gördük 31+5 günlük 2021kg olmuş, baş Aşağı duruyordu suyu vs herşey iyi dedi doktorumuz.
benim kanım 9.8e düşmüş demir hapini ikiye cikardi 3hafta sonra kontrol var yine bakariz dedi.
Bu arada bu sabah dustan sonra bi baktim sol göğsümde ilk catlaklarim olmus minik minik 4tane falan inşallah karnimda catlamaz
Bu arada herkes iyidir inşallah evde olmak süper :)
maşallah ona bende ayın 6 sını beklıyorumKizlar herkese iyi haftasonları.
Dun bebisimizi gördük 31+5 günlük 2021kg olmuş, baş Aşağı duruyordu suyu vs herşey iyi dedi doktorumuz.
benim kanım 9.8e düşmüş demir hapini ikiye cikardi 3hafta sonra kontrol var yine bakariz dedi.
Bu arada bu sabah dustan sonra bi baktim sol göğsümde ilk catlaklarim olmus minik minik 4tane falan inşallah karnimda catlamaz
Ayyy maşallah kilosu süperKizlar herkese iyi haftasonları.
pazartesi kacta gidicen? Benim de o gün
Artışın sitesinden bende yapmamıştım daha öncebakalım ne zaman gelecek gelince yazarım artık
kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
http://mcdn01.gittigidiyor.net/12573/tn70/125733441_tn70_0.jpg?_=1409039893Resim oaylasirmisin:) fikir olsun banadaaa:)
yok ya daha topiğin en başlarında yazmıştım ben oraya :)) neyse ben burayı seviyorum olsunhehehh tinlamazmi : ))) hiç gulecegim yokdu kiz : ))
tinlama demeeylimde biraz israrci olman lazim araya girebilmen iççin, sayfa çok kalabalik olup hizli ilerleyince yazdiklarimiz gorulmuyor , gormeyincede cevp verilmiyor ahliyle
bence de canım herkes kendi doktoruna sorsun, herkesin gebeliği farklı ilerliyor.ben cok arastirdim okuduklarimi yazdim canim herkes kendi bilir sonucta herkes kendi doktoruna sorsun.. evet özellikle son haftalarda sirt üstü yatmayin diyorlar zaten..
çoğu zaman ben de bakmıyorum,okumuyorum.elımızden geldıgınce dıkkat etmeye calısyoruz..o kadar da abartı nete bakarsan en kotulerı yazıyor esım bana bakma dıyor zaten ıcı kararıyor ınsanın
güldürdün beniayy herkesten çatlak haberleri geliyor ben vücuduma bakmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?