2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben üniden beri intten alışveriş yapıyorum. Büyük bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama dediğin gibi insan merak ediyo satın alınca hemen gelsin istiyorum

yok ben de yapıyorum da, artışın internet sitesinden alışveriş yapmadım demek istemiştim canım

merhaba annisler iyisinizdir insallah hepiniz biz cok iyiyiz Allaha sukur hasta olanlara acil sifalar doktora gidecek olanlara mutlu haberler almayi nasip etsin Allahim insallah :)

Kizlar herkese iyi haftasonları.
Dun bebisimizi gördük 31+5 günlük 2021kg olmuş, baş Aşağı duruyordu suyu vs herşey iyi dedi doktorumuz.
benim kanım 9.8e düşmüş demir hapini ikiye cikardi 3hafta sonra kontrol var yine bakariz dedi.
Bu arada bu sabah dustan sonra bi baktim sol göğsümde ilk catlaklarim olmus minik minik 4tane falan inşallah karnimda catlamaz
Bu arada herkes iyidir inşallah evde olmak süper :)

elımızden geldıgınce dıkkat etmeye calısyoruz..o kadar da abartı nete bakarsan en kotulerı yazıyor esım bana bakma dıyor zaten ıcı kararıyor ınsanın

masallah bebıskona canımmm.bende ayın 8 ını beklıyorum valla..

maşallah ona bende ayın 6 sını beklıyorum

Ayyy maşallah kilosu süper bende aynı dertten muzdaripim canımaynı şekilde benimde göğüsler çatladıumarım daha fazla çatlamayız

hehehh tinlamazmi : ))) hiç gulecegim yokdu kiz : ))
tinlama demeeylimde biraz israrci olman lazim araya girebilmen iççin, sayfa çok kalabalik olup hizli ilerleyince yazdiklarimiz gorulmuyor , gormeyincede cevp verilmiyor ahliyle
yok ya daha topiğin en başlarında yazmıştım ben oraya :)) neyse ben burayı seviyorum olsun

elımızden geldıgınce dıkkat etmeye calısyoruz..o kadar da abartı nete bakarsan en kotulerı yazıyor esım bana bakma dıyor zaten ıcı kararıyor ınsanın
çoğu zaman ben de bakmıyorum,okumuyorum.
çatı muayenem berbat geçti yazıyordu geçende kkda,kesinlikle okumadım insanın morali bozuluyor.

Sola yatmaktan bahsedilmiş bende sola yatınca bebeğin haraketlerini solda hissediyorum sanki altımda kalmışta kımıldıyor gibi ama ben sağıma falan dönmüyorum o şekilde uyuyorum bişey olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…