2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne bilim bu gün çatlak haberleri doldu burası kalkıp bakmaya korkuyorum gerçi her şey minik kuzularımız için olacaksa çatlakta olsun
doğunca totosuna şaplakları atarak hesabını sorucam

Mutlu yıllar canım, yeni yaşın bebeğinle güzel geçer inşallah
amin canım,inşallah çok güzel bir 2015 bizi bekliyor bebişlerimiz ile

Kızlarrrrrrr acil önerilerinize ihtiyacım varrrrrr..... Hastaneye ziyarete gelenler için kendim emzikli sabun kalıbı yapayım diyorum bunu kese içine mi koysak güzel olur yoksa tüle geçirip magnetli mi yapsam ??? Bi de notluk olan bebek süslerinden mi yapsam mı abartı mı olur .. Çikolata da verecem.. Yaza Mevlüt Yaparım o zamanda böyle Şeyler Yaparım nasıl ne yapayım !!!

kızlar yemek yaparken bebiş kasıklarıma resmen tekme attı cıkcak sandım yaa sizinde oluyormu böyle

ben hastane için bebekli çıkolatalardn alıcam mevlütte magnet vs yaptırıcam. hastanede inşallah cok kalmam diye düşünüyorum pek gelende olmaz zaten aileler dışında.

Eklentiler

• idil.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 101
  • idil-1.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 108
  • idil-2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 96
  • idil-3.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 103
  • lBYP-DLC302_1.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 114
çoğu zaman ben de bakmıyorum,okumuyorum.
çatı muayenem berbat geçti yazıyordu geçende kkda,kesinlikle okumadım insanın morali bozuluyor.
olumsuz şeyleri okumamak lazım banada alttan bakınca şöle oluyo böle oluyo diye cok anlatmışlardı. yok canın acıyo yok içine bişe sokup kurcalıyo vs gibi. acillik olduğumda hiçde acı hissetmedim millt zaten rahatlatıcak bişe söylemez herkes felaket telllali olmuş. çatıdada bişe yoktur bence aman yaa

Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
Maşallah beebişine
Artışın sitesinden bende yapmamıştım daha önce bakalım ne zaman gelecek gelince yazarım artık
benhiç bilmiyodum şöyle bir göz gezdirdimde baya uygun bazı ürünleri hemde güzele benziyo bende almayı düşündüm ama iki takım kardeşim almış bi takımda annem almış o yüzden vazgeçtim bi ara bende fotoğraf çekip fikirlerinizi alıcam

maşallah kuzuna güzel büyümüş benim ta liseden beri kilodan dolayı vardı baya çatlağım şimdide kenarları minicik çatladı gibi ama ne krem ne yağ hiç bişey sürmüyorum

bugün doğum günüm kızlar :) karnımda bebişimle geçirdiğim bir doğum günü,çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere yaşatsın hamileliği
Nice güzel yaşların olsun seneye miniğin kucağında kutlarsın
bence kese güzel olur bende onu yapmak istiyodum ama keçe başladım o yüzden tekrar malzeme almadom

kızlar yemek yaparken bebiş kasıklarıma resmen tekme attı cıkcak sandım yaa sizinde oluyormu böyle
banada oluyo pıtır pıtır ediyo alt tarafım bi acaip oluyorum

park yatağı mı odayı mı anlamdım canım ama ben ikisinide atayım
çokk şık ve çok güzel olmuş güle güle kullansın meleğin

bende hem okumuyorum böyle şeyleri hemde dinlemiyorum insanı strese sokuyorlar hiç gerek yok

çok teşekkür ederim cnm hepimizin kuzuları güle güle kullansın odalarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…