2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok beğeniyorum artışın modellerini kalitesiniekleyemedim de şimdi canım resimlerini. pembe 3lü takım bi de ekoseli 3lü takım aldım. indirimi çok iyi geldi. bakalım gelince de beğenecek miyim
ekoseli modelini biliyorum merak etme görünce beğenrsn kumaşı falanda çok güzel çünkü
iyi günlerde kullanalım inşş :)

Benimki her iki taraftada tekmeliyor yanmı nedir anlamadım :)

bende aynı anda sağda solda bide alt kısımda tepikler dokunuşlar hissedyrm işte o anda napıyor çok görmek istyrm
bide kendisini ittirmeye çalışır gibi bi çaba sarfedyr içerde o zamn çok gülüyorum

ben cok arastirdim okuduklarimi yazdim canim herkes kendi bilir sonucta herkes kendi doktoruna sorsun.. evet özellikle son haftalarda sirt üstü yatmayin diyorlar zaten..
sırt üstü yatılmıyorki zaten ya da ben hiç yatamyrm afakanlar basıyor tıkanıyor gibi oluyorum o an

sabunu hiç magnetli görmedim kırılmayacak bi şekilde olursa magnette olablr ama şeffaf kutuya koyup kurdaleyle süslüyorlar o da hoşuma gidiyor..
ben heves ettğm herşeyi yapıyorum abartı olurmu diye düşünmüyorum bile bu benm hevesim sonuçta
benm kuzenim bi sürü şey dağıttı hastanede bi kişide abartı demedi

Bende geçen eşime dedim keşke istediğimiz zaman şeffaf olsa karnımızda görsek :)

Bn de catldm cnm yanlz deglsn. 53 un ustne cikmamstm bn de hic simdi 64 kiloyum
bence çatlamayan nadir insan vardır şuanda çatlamasak bile son ayda atlayablrz..
eşimin yeğeninin son 2 haftası doğumu olacak hiç çatlağı yoktu hatta toplamda 9 kilo aldı ama son haftalarda çatladı maalesef

Ben hamilelikten önce 36-38 arasıydım şimdi ne beden alıcam acaba ? Kalıplar nasıl ?
ben 1.60 boyunda ve 67 kiloyum ve pijama bol lohusa model oldğu için S beden aldım..
ki doğum olcak göbeğimizde gidecek rahat rahat olur..

Bnm bi arkdsm da catlmdi catlmdi 41. haftda dogum yapti. O hafta heryeri catlms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…