keşke çatlamasak ama tek derdimzde bu olsun napalım Rabbim bebişlerimizi korusun, bize dert tasa skntı yaşatmasın inşş... sağlıkla alalım inşş kucağımıza bebişlerimizi en önemlisi buBnm bi arkdsm da catlmdi catlmdi 41. haftda dogum yapti. O hafta heryeri catlms
ben birinin banyosunda gördüm,küçük çıtçıtlı poşete konup öyle fileye konmuş çok güzeldi,mis gibi de kokuyor :) sanki magnet olmaz gibi geldi.istersen notluğu mevlitte yap ama içinden geliyorsa da yap gitsinKızlarrrrrrr acil önerilerinize ihtiyacım varrrrrr..... Hastaneye ziyarete gelenler için kendim emzikli sabun kalıbı yapayım diyorum bunu kese içine mi koysak güzel olur yoksa tüle geçirip magnetli mi yapsam ??? Bi de notluk olan bebek süslerinden mi yapsam mı abartı mı olur .. Çikolata da verecem.. Yaza Mevlüt Yaparım o zamanda böyle Şeyler Yaparım nasıl ne yapayım !!!
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Teşekkürler inşallah :)Nice güzel yaşların olsun seneye miniğin kucağında kutlarsın
Teşekkürler :)Nice yaslaraaaaa
Sağol amin :)niye taktıki eşin pijamalarına
buarada nice güzel mutlu senelerin olsun inşş..
Teşekkürler :)dogum gunun kutlu olsun canimm :d
ne güzel olurdu dimi yaBende geçen eşime dedim keşke istediğimiz zaman şeffaf olsa karnımızda görsek :)
gözün aydın cnm olsun sağlıklı oldğnu bilmende yeter dert etme çatlaklarını.. bizim günlermz aynı sayılır bende bu hafta gideceğim doktora seninkiyle karşılaştıraym bende benmkinin boy ve kilosunukızlar bende gittim doktora kontrolüm vardı.geçen hafta gittiğimde 1501 grdı. bebişimin kilosu sadece 50gr artmış1559gr olmuş boyu da aynı 41 cm.normal mi acaba?doktor iki ölçüm arasındaki süre kısa o yüzden birbirine yakın sonuçlar çıkmıştır dedi.ne biliim en azından 100-150gr alır diyodum bi de kızım yine eliyle kapatmıştı yüzünü göremediğim için üzüldüm.görsem çatlaklarımın üzüntüsü bi nebze azalırdı belki
neyse ki gelirken avm'ye uğradık. bi tane hırka aldım kızıma. her dışarıya çıkışımda sanki görevimmiş gibi bi parça da olsa kıyafet alıyorum bebişimekendime kıyafet alınca bu kadar mutlu olmuyorum walla bi dahaki randevumda da çalışabilir raporu alıp dönemi kapatcam inş. 2.dönem hiç başlamicam okulaa benden haberler bunlar
1 hafta arayla gittgn icn cok bi fark olmamstr cnm. Uzulme dr bile dems norml diye :)kızlar bende gittim doktora kontrolüm vardı.geçen hafta gittiğimde 1501 grdı. bebişimin kilosu sadece 50gr artmış1559gr olmuş boyu da aynı 41 cm.normal mi acaba?doktor iki ölçüm arasındaki süre kısa o yüzden birbirine yakın sonuçlar çıkmıştır dedi.ne biliim en azından 100-150gr alır diyodum bi de kızım yine eliyle kapatmıştı yüzünü göremediğim için üzüldüm.görsem çatlaklarımın üzüntüsü bi nebze azalırdı belki
neyse ki gelirken avm'ye uğradık. bi tane hırka aldım kızıma. her dışarıya çıkışımda sanki görevimmiş gibi bi parça da olsa kıyafet alıyorum bebişimekendime kıyafet alınca bu kadar mutlu olmuyorum walla bi dahaki randevumda da çalışabilir raporu alıp dönemi kapatcam inş. 2.dönem hiç başlamicam okulaa benden haberler bunlar
sabunu hiç magnetli görmedim kırılmayacak bi şekilde olursa magnette olablr ama şeffaf kutuya koyup kurdaleyle süslüyorlar o da hoşuma gidiyor..
ben heves ettğm herşeyi yapıyorum abartı olurmu diye düşünmüyorum bile bu benm hevesim sonuçta
benm kuzenim bi sürü şey dağıttı hastanede bi kişide abartı demedi
ben birinin banyosunda gördüm,küçük çıtçıtlı poşete konup öyle fileye konmuş çok güzeldi,mis gibi de kokuyor :) sanki magnet olmaz gibi geldi.istersen notluğu mevlitte yap ama içinden geliyorsa da yap gitsin
:)) işte Değişik bişi olsun istiyorum bende bakalım nede karar kılacam.. Teşekkürler fikrin için canım ...
Teşekkürler
Teşekkürler inşallah :)
Teşekkürler :)
Sağol amin :)
ya bir pijama takımı bir gecelik kendim aldım.
kayınvalidem de aldı pijama ama beğenmedim,biri çok kalın diğeri de kapri takım nene pijaması gibi
eşim de çok oldu diye alma diyor ona göre annesinin aldıkları harika :)
Teşekkürler :)
yaptıracagına hazır alsın daha uygun hazırlarKizlar gunaydin,
K.validem birden bire tutturdu besik dolap yaptiricam yeterki model begen diye kacgundur , gerek yok hazir alicsx fln diyorum ama yok illa ben yaptiricam diyor hemen karar ver 1 aya grlir diyorda,hem saskinim,hem bise begenemiyorum halbuki duz beyaz istiyorum iste,hemde yetisirmiki ya
bir ara bende hastalanmıştım tamda dr. randevum vardı.dr um burnunu açık tut yeter demişti.merhabalar mart anneleri. bi şey sormak istiyorum. 2 gündür nesle olmamdan dolayı salya sümük yatmaktayım. arada ıhlamur falan içiyorum ama şimdilik fayda etmedi. hamileyken ilaçda kullanılamıyor. hastalıktan nasıl kurtula bilirim ? fikri olan var mı acaba?
doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın mutluluk getirsin.bugün doğum günüm kızlar :) karnımda bebişimle geçirdiğim bir doğum günü,çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere yaşatsın hamileliği
lierac kullansaydın keşke. ben dördüncü aydan beri kullanıyorum şu ana dek bişi olmadı, inşallah da olmaz. gerçi bünyeye bağlı çatlak olacaksa da hiçbirşey engelleyemiyomuş, kremler biraz azaltıcı etki yapabilir sanırım.
Bn de catldm cnm yanlz deglsn. 53 un ustne cikmamstm bn de hic simdi 64 kiloyum
Nerden siparis verdin ki?Güle güle kullan canımbenim siparişler hala kargoya verilmemiş ne zaman gönderirler ki acaba
Canım gözün aydın , kilosunada üzülme önemli olan sağlık.kızlar bende gittim doktora kontrolüm vardı.geçen hafta gittiğimde 1501 grdı. bebişimin kilosu sadece 50gr artmış1559gr olmuş boyu da aynı 41 cm.normal mi acaba?doktor iki ölçüm arasındaki süre kısa o yüzden birbirine yakın sonuçlar çıkmıştır dedi.ne biliim en azından 100-150gr alır diyodum bi de kızım yine eliyle kapatmıştı yüzünü göremediğim için üzüldüm.görsem çatlaklarımın üzüntüsü bi nebze azalırdı belki
Sekerim biraz yuksek cikmsti ondn dikkat ettim. Yoksa bn de alirim daha fazla.64 mü :)
56 ile hamile kaldım ben. 72 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?