2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm bi arkdsm da catlmdi catlmdi 41. haftda dogum yapti. O hafta heryeri catlms
keşke çatlamasak ama tek derdimzde bu olsun napalım Rabbim bebişlerimizi korusun, bize dert tasa skntı yaşatmasın inşş... sağlıkla alalım inşş kucağımıza bebişlerimizi en önemlisi bu

ben birinin banyosunda gördüm,küçük çıtçıtlı poşete konup öyle fileye konmuş çok güzeldi,mis gibi de kokuyor :) sanki magnet olmaz gibi geldi.istersen notluğu mevlitte yap ama içinden geliyorsa da yap gitsin

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Teşekkürler

Nice güzel yaşların olsun seneye miniğin kucağında kutlarsın
Teşekkürler inşallah :)

Nice yaslaraaaaa
Teşekkürler :)

niye taktıki eşin pijamalarına

buarada nice güzel mutlu senelerin olsun inşş..
Sağol amin :)
ya bir pijama takımı bir gecelik kendim aldım.
kayınvalidem de aldı pijama ama beğenmedim,biri çok kalın diğeri de kapri takım nene pijaması gibi
eşim de çok oldu diye alma diyor ona göre annesinin aldıkları harika :)

dogum gunun kutlu olsun canimm :d
Teşekkürler :)

kızlar bende gittim doktora kontrolüm vardı.geçen hafta gittiğimde 1501 grdı. bebişimin kilosu sadece 50gr artmış1559gr olmuş boyu da aynı 41 cm.normal mi acaba?doktor iki ölçüm arasındaki süre kısa o yüzden birbirine yakın sonuçlar çıkmıştır dedi.ne biliim en azından 100-150gr alır diyodum bi de kızım yine eliyle kapatmıştı yüzünügöremediğim için üzüldüm.görsem çatlaklarımın üzüntüsü bi nebze azalırdı belki
neyse ki gelirken avm'ye uğradık. bi tane hırka aldım kızıma. her dışarıya çıkışımda sanki görevimmiş gibi bi parça da olsa kıyafet alıyorum bebişime kendime kıyafet alınca bu kadar mutlu olmuyorum walla bi dahaki randevumda da çalışabilir raporu alıp dönemi kapatcam inş. 2.dönem hiç başlamicam okulaabenden haberler bunlar

gözün aydın cnm olsun sağlıklı oldğnu bilmende yeter dert etme çatlaklarını.. bizim günlermz aynı sayılır bende bu hafta gideceğim doktora seninkiyle karşılaştıraym bende benmkinin boy ve kilosunu
bende kendime hiç bişey bakmyrm bebişim için aldğm her küçük şey bile çok mutlu ediyor benide

1 hafta arayla gittgn icn cok bi fark olmamstr cnm. Uzulme dr bile dems norml diye :)

Sabun olsun diyorum değişiklik olsun diye .. İş yerinden Arkadaşlarım gelir zaten çoğunlukla ondan notluk da olsun istiyorum .. Buzdolabında da Süs olsun istiyorum :) ayy ben ne kadar çok şey istiyormuşum

yaptıracagına hazır alsın daha uygun hazırlar

bir ara bende hastalanmıştım tamda dr. randevum vardı.dr um burnunu açık tut yeter demişti.
sende ılık şeyler iç meyve ye ve dinlen başın çok ağrırsa parol içersin.birde ateş olursa mutlaka dr.una söyle

Bebe yağı sürüyodum nemli olsun diye ama çatladım hep malesef :/

Canım gözün aydın , kilosunada üzülme önemli olan sağlık.

Artisdan alisveris yapanlar 9 tl kargo ucreti mi olur yaa. ne guzel biseylr alcktm kargo yuznden caymk uzereym. Sizde de oyle mi ?

Merhabalar.. dışardan geliyorum ve yorgunluktan perişan oldum..
eksikleri tamamlamakla uğraşıyoruz hala..
Burun aspiratörüydü saç fırçasıydı tırnak setiydi derken bebişe bakım ürünleri aldık..
kendime de pijama, gecelik ve göğüs pedi aldım :)

Kozmetik ne alacağımı biliyorum marketlerde ve nette aynı fiyat oldugundan acele etmedim mahalledeki marketten alabilirim..

Bu arada unı baby cantali yenidogan setini 39,90 a gördüm.
Nette daha pahalıydı diye hatırlıyorum. içindekiler istediğim ürünler olmadıgından almadım.
Kozmetik olarak unı baby köpük şampuan unı baby yenıdogan ıslak mendılı ve sudocrem alıcam sadece..
Onlar da her yerde var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…