2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ekoseli modelini biliyorum merak etme görünce beğenrsn kumaşı falanda çok güzel çünkü
iyi günlerde kullanalım inşş :)
teşekkür ederim canım:)) umarım bedeni de uyar kullanmak da nasip olur

çok kaşınıyorum kaşınmasam aklıma getirmicem de olmuyo işte canımya aslında haftasına göre uyumlu bebişimin kilosu boyu ama ne biliim 8gün önceyle arasında çok fark olmadığı için kafama taktım galiba tonla şey yedim bebişe yaramadıysa bana yaradı herhaldeumarım senin bebişinin de sağlığı, kilosu, boyu güzel çıkarher şeyi onlar için yapıyoruz onlar da güzel haberleriyle mutlu etsinler bizi inşallahhh

1 hafta arayla gittgn icn cok bi fark olmamstr cnm. Uzulme dr bile dems norml diye :)
haklısın canımayın 17sinde gitcem bi dahakine umarım o zaman tombik olmuş diye yazarım
Canım gözün aydın , kilosunada üzülme önemli olan sağlık.
teşekkür ederim canımönemli olan sağlığı tabi ki dehepimizin bebişleri sağlıklı olsun her doktor kontrolünden sonra güzel haberler duydursunlar bize inşallahhh

güle güle kullan canım aldıklarınıben sebamed aldım kozmetik ürünlerini. sadece şampuan ve ıslak mendilini uni baby aldım.civilden almıştım sebamedleri.4 ürünü ebebekteki fiyatından 28tl daha uyguna aldım

Hayrli olsun cnm yeni cicilernz. Fotogrf at da bz de gorelm :) bnm de pijama , burun aspiratoru , tirnak bakim seti ve tarak firca setine ihtycm var

Sen de güle güle kullan aldıklarını canım..İndirimleri takip etmek iyi oluyo

Hayrli olsun cnm yeni cicilernz. Fotogrf at da bz de gorelm :) bnm de pijama , burun aspiratoru , tirnak bakim seti ve tarak firca setine ihtycm var

Netten almayayım dedim ama dolaşırken geberdim merve ya..
Biz artık agırlaşmışız.
Alırsın sen de ama daha da uzatmamak lazım galiba.. son anlara kalmasın

Hamile pijaması almadım ya elim gitmedi o kadar para vermeye..
Önden dugmelı bı pıjamayla cok şeker bi gecelik aldım. ikisi 65 tlye geldi toplam.

Biz de esimle ciktk bugn disari dolp faln baktk. Bn daha 1 saat bile olmdn cisim geldi demye basldm :) etrfta wc de yoktu. Valilik binasnda halletm o isi :) eve geldgmde yorgnlktan oluydm malesef agirlstk eskisi gbi deglz

Bn
Hamile pijaması almadım ya elim gitmedi o kadar para vermeye..
Önden dugmelı bı pıjamayla cok şeker bi gecelik aldım. ikisi 65 tlye geldi toplam.
Bn de kararsizm hamile pijamsi mi alsam norml mi logusa pijamlr cok pahali ama evde de giyerim diyorum malum hicbi kiyafetmz olmuyo artk.

Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne

bende de kaşıntı oluyor sakın kaşıma cnm ben kaşındğnda hemen krem sürüyorum masaj yapar gibi sürüyorum..
o kadar kısa süre için çok artmasını bekleme cnm zaten takvimine göre bebğinin kilosu fazla bile
inşş bende çarşamba günü merakımı gideririm.. sağlıklı olsunlar yeter.. bence kilo önemli değil

Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne
o koku hassasiyeti bende de oluyor bende kendmden koku alıyor gibi hissedyrm duş alsam bile sanki yine kokuyrmşm gibi hissedyrm belki kokuya daha hassasız..

Kendimi çok kotu hissediyorum kızlar topuklu ayakkabı giymeyi özledim,80 beden goguslerimi dümdüz karnimi ince bileklerimi ozledim,kendimi hiç seksi hissetmiyorum offfff şimdiden lohusalik depresyonu yasiyorum,içimde heran doguracakmisim gibi bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…