- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın mutluluk getirsin.
Mutlu yıllar bitterKuzucuk....
Teşekkürler kızlar :)BitterKuzucuk nice mutlu yaşlara.
kızlar yemek yaparken bebiş kasıklarıma resmen tekme attı cıkcak sandım yaa sizinde oluyormu böyle
teşekkür ederim canım:)) umarım bedeni de uyar kullanmak da nasip olurekoseli modelini biliyorum merak etme görünce beğenrsn kumaşı falanda çok güzel çünkü
iyi günlerde kullanalım inşş :)
çok kaşınıyorum kaşınmasam aklıma getirmicem de olmuyo işte canımgözün aydın cnm olsun sağlıklı oldğnu bilmende yeter dert etme çatlaklarını.. bizim günlermz aynı sayılır bende bu hafta gideceğim doktora seninkiyle karşılaştıraym bende benmkinin boy ve kilosunu
bende kendime hiç bişey bakmyrm bebişim için aldğm her küçük şey bile çok mutlu ediyor benide
haklısın canım1 hafta arayla gittgn icn cok bi fark olmamstr cnm. Uzulme dr bile dems norml diye :)
teşekkür ederim canımCanım gözün aydın , kilosunada üzülme önemli olan sağlık.
Sekerim biraz yuksek cikmsti ondn dikkat ettim. Yoksa bn de alirim daha fazla.
güle güle kullan canım aldıklarınıMerhabalar.. dışardan geliyorum ve yorgunluktan perişan oldum..
eksikleri tamamlamakla uğraşıyoruz hala..
Burun aspiratörüydü saç fırçasıydı tırnak setiydi derken bebişe bakım ürünleri aldık..
kendime de pijama, gecelik ve göğüs pedi aldım :)
Kozmetik ne alacağımı biliyorum marketlerde ve nette aynı fiyat oldugundan acele etmedim mahalledeki marketten alabilirim..
Bu arada unı baby cantali yenidogan setini 39,90 a gördüm.
Nette daha pahalıydı diye hatırlıyorum. içindekiler istediğim ürünler olmadıgından almadım.
Kozmetik olarak unı baby köpük şampuan unı baby yenıdogan ıslak mendılı ve sudocrem alıcam sadece..
Onlar da her yerde var..
Hayrli olsun cnm yeni cicilernz. Fotogrf at da bz de gorelm :) bnm de pijama , burun aspiratoru , tirnak bakim seti ve tarak firca setine ihtycm varMerhabalar.. dışardan geliyorum ve yorgunluktan perişan oldum..
eksikleri tamamlamakla uğraşıyoruz hala..
Burun aspiratörüydü saç fırçasıydı tırnak setiydi derken bebişe bakım ürünleri aldık..
kendime de pijama, gecelik ve göğüs pedi aldım :)
Kozmetik ne alacağımı biliyorum marketlerde ve nette aynı fiyat oldugundan acele etmedim mahalledeki marketten alabilirim..
Bu arada unı baby cantali yenidogan setini 39,90 a gördüm.
Nette daha pahalıydı diye hatırlıyorum. içindekiler istediğim ürünler olmadıgından almadım.
Kozmetik olarak unı baby köpük şampuan unı baby yenıdogan ıslak mendılı ve sudocrem alıcam sadece..
Onlar da her yerde var..
güle güle kullan canım aldıklarınıben sebamed aldım kozmetik ürünlerini. sadece şampuan ve ıslak mendilini uni baby aldım.civilden almıştım sebamedleri.4 ürünü ebebekteki fiyatından 28tl daha uyguna aldım
Hayrli olsun cnm yeni cicilernz. Fotogrf at da bz de gorelm :) bnm de pijama , burun aspiratoru , tirnak bakim seti ve tarak firca setine ihtycm var
Ah ah bn de oyleydim o yuzden bi anda bursru kilo aldm. Seker cikinca dikkat etmye basldm. Simdi ayda 1 kilo aliyrm. O da normldr herhlde :)Ben hiiç dikkat edemedim malesef ki.
Hep yedim homini gırtlak :)
Biz de esimle ciktk bugn disari dolp faln baktk. Bn daha 1 saat bile olmdn cisim geldi demye basldm :) etrfta wc de yoktu. Valilik binasnda halletm o isi :) eve geldgmde yorgnlktan oluydmSen de güle güle kullan aldıklarını canım..İndirimleri takip etmek iyi oluyo
Netten almayayım dedim ama dolaşırken geberdim merve ya..
Biz artık agırlaşmışız.
Alırsın sen de ama daha da uzatmamak lazım galiba.. son anlara kalmasın
Bn de kararsizm hamile pijamsi mi alsam norml miHamile pijaması almadım ya elim gitmedi o kadar para vermeye..
Önden dugmelı bı pıjamayla cok şeker bi gecelik aldım. ikisi 65 tlye geldi toplam.
Evet hem de hergunArada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
benimde oluyo bi taraf tümsek bi taraf alçak gülüyorum öyle görünce :)Arada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
teşekkür ederim canım:)) umarım bedeni de uyar kullanmak da nasip olur
çok kaşınıyorum kaşınmasam aklıma getirmicem de olmuyo işte canımya aslında haftasına göre uyumlu bebişimin kilosu boyu ama ne biliim 8gün önceyle arasında çok fark olmadığı için kafama taktım galiba tonla şey yedim bebişe yaramadıysa bana yaradı herhalde umarım senin bebişinin de sağlığı, kilosu, boyu güzel çıkar her şeyi onlar için yapıyoruz onlar da güzel haberleriyle mutlu etsinler bizi inşallahhh
Benim karnım son bir haftadır genelde sert ve bebiş arada yumurta gibi çıkıyor.Arada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
o koku hassasiyeti bende de oluyor bende kendmden koku alıyor gibi hissedyrm duş alsam bile sanki yine kokuyrmşm gibi hissedyrm belki kokuya daha hassasız..Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne
Umarım öyledir etraftakilerede aynı koku gidiyosa çok utanırımo koku hassasiyeti bende de oluyor bende kendmden koku alıyor gibi hissedyrm duş alsam bile sanki yine kokuyrmşm gibi hissedyrm belki kokuya daha hassasız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?