bende topuklu ayakkabıyı özledim ya bende çirkinleştim hşssediyorumKendimi çok kotu hissediyorum kızlar topuklu ayakkabı giymeyi özledim,80 beden goguslerimi dümdüz karnimi ince bileklerimi ozledim,kendimi hiç seksi hissetmiyorum offfff şimdiden lohusalik depresyonu yasiyorum,içimde heran doguracakmisim gibi bir his var
Evet hem de hergunesime gosteryrm oyle oldgnda :) hemn incelemye baslio o da buyuk bi sasknlkla :)
benimde oluyo bi taraf tümsek bi taraf alçak gülüyorum öyle görünce :)
Dediğin gibi hormonlardan olabilir.benim de idrarım çok kokuyor,sanırım vitamin kullandığım için.Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne
sizlerde de varsa tamam :)Benim karnım son bir haftadır genelde sert ve bebiş arada yumurta gibi çıkıyor.
Eski fotolardaki zayıflığımı özlüyorum ben debende topuklu ayakkabıyı özledim ya bende çirkinleştim hşssediyorum
Bn de akintidan igrenyrm. Surekli camasr degstryrm o yuzden ;(Dediğin gibi hormonlardan olabilir.benim de idrarım çok kokuyor,sanırım vitamin kullandığım için.
sizlerde de varsa tamam :)
Aynen..beyaz akıntı değil mi,normalmiş olmasıBn de akintidan igrenyrm. Surekli camasr degstryrm o yuzden ;(
evt oluyo diyorum ne yapiyo bu cocukArada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
bende dün eski fotoğraflarımı düzenliyordum inanamadm kendime ben dedim bu kadar zayıf mıydım o halimin üstünden sadece 4-5 ay geçtiKendimi çok kotu hissediyorum kızlar topuklu ayakkabı giymeyi özledim,80 beden goguslerimi dümdüz karnimi ince bileklerimi ozledim,kendimi hiç seksi hissetmiyorum offfff şimdiden lohusalik depresyonu yasiyorum,içimde heran doguracakmisim gibi bir his var
bendede oluyo sordum normalmiş ama sık sık değişiyorum bende zaten değişmesek enfeksiyon yapar hemenBn de akintidan igrenyrm. Surekli camasr degstryrm o yuzden ;(
Kendimi çok kotu hissediyorum kızlar topuklu ayakkabı giymeyi özledim,80 beden goguslerimi dümdüz karnimi ince bileklerimi ozledim,kendimi hiç seksi hissetmiyorum offfff şimdiden lohusalik depresyonu yasiyorum,içimde heran doguracakmisim gibi bir his var
bende bazen birden geliyor akıntı korkuyorum hemen wc ye gdyrm suyum mu diye..bendede oluyo sordum normalmiş ama sık sık değişiyorum bende zaten değişmesek enfeksiyon yapar hemen
çok yorulduysan ondan olabilir belkiYa benim kalbim güm güm dışardan geldiğimden beri
Bende aynı çünkü ilk bebeğimde 14 haftlıkken suyum gelmiş ve öyle kaybetmiştim şimdi çok ıslanınca korkuyorum hemenbende bazen birden geliyor akıntı korkuyorum hemen wc ye gdyrm suyum mu diye..
çok sık çamaşır değiştrmekten fenalık geldi bana da
çok yorulduysan ondan olabilir belki
Valla ikiside iyi ildu :)cok tesekkur ederim bizjm odamizda bu renk olacak boyayi aldik bu renk boyanacak ins ya , ve duz beyaz mobilya istiyirdum nerden aldiniz mobilyayipark yatağı mı odayı mı anlamdım canım ama ben ikisinide atayım
Aaa makyajdan hiç vazgeçemem onuda yapmazsam hastalıklı gibi dolanırım kendimi de ii hissedemem zatenBen bi de makyaj yapmayı çok severdim.. eşim istemiyor diye bıraktım..
Böyle daha çok begenıyormuş beni..
Üstüne bi de hamilelik gelince insan kendinden soguyor ya..
Ay evet ya esiminde kintrol var ona gire ayarladik saati bizde:s15.45 yine denk gelmedik
Aaa makyajdan hiç vazgeçemem onuda yapmazsam hastalıklı gibi dolanırım kendimi de ii hissedemem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?