Bende anlamadimm ki bakalim ne olacak ne bitecek merak ile bekliyorum:)yaptıracagına hazır alsın daha uygun hazırlar
dinlenmene bak soğuk hava mahvediyo ben 3 gündr evden dışarı çıkmıyodum izin ii geldi bugun sadece çok bunaldım diye bi tur attık arabayla o kadarYoruldum ya.. bi de hava soğuk ya insanı daha cok yoruyo kaç saattir geldim hala geçmedi..
Bende anlamadimm ki bakalim ne olacak ne bitecek merak ile bekliyorum:)
Evey oluyorArada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
Bende anlamadim meltem gercekten , saskinimKız senın kv nasıl oldu da beşik yaptırmak ıstıyor :)
Hayrett :)
Bende anlamadim meltem gercekten , saskinimGerek yok gibi seyler soyleyincede ben babanneyim diyor begen hemen verelim siparis diyor, ne olduki acep
Kızlar panco da indirim vardı. %50 Oğluma ve müstakbel kizceme aldiklarim
Aynen bn de hissedyrm.Biseylr gelio. Kan ya da su gelck diye aklm cikiobende bazen birden geliyor akıntı korkuyorum hemen wc ye gdyrm suyum mu diye..
çok sık çamaşır değiştrmekten fenalık geldi bana da
Hiç sorma meltem topladım battım ama değdi. Oğlum dan hatırlıyorum. Oda 15 nisan doğumlu eylülde havalar serinleyince giydirecek bir şey bulamadım. Sezonda da mağazalar çok pahalı. Indirime girmişken bir dahaki indirime kadar gideceklerini aldım. Inşallah giydirmek nasip etsin AllahımToplamışsın mağazayı :)
Güle güle giysin ikisi de :)
Bende 10 gün önce eşimle oğlumu parka götürdük. Havada soğuk tu benim çamaşır islaninca soğuk soğuk degince suyummu geldi diye çok korkmustum.Aynen bn de hissedyrm.Biseylr gelio. Kan ya da su gelck diye aklm cikio
güle güle giysin miniklerinnKızlar panco da indirim vardı. %50 Oğluma ve müstakbel kizceme aldiklarim
Makyaj oncden hafif bn de yapardm. Hamile kaldgm gunden beri hic bisey surmuyrm yuzume. Zararli diye icimden gelmio bisey surmk. Bnm esim de sevmez. Gencecigz gerek yokBen bi de makyaj yapmayı çok severdim.. eşim istemiyor diye bıraktım..
Böyle daha çok begenıyormuş beni..
Üstüne bi de hamilelik gelince insan kendinden soguyor ya..
İyidr canım sen nasılsın bu akşm bura hareketli normalde gündüz oluyosu kimse kalmıyodu akşmaiyi akşamlar kızlar,nasılsınız keyifler nasıl?
Iyilik sagol sen nasilsn :)iyi akşamlar kızlar,nasılsınız keyifler nasıl?
Birkc gundr tatilya. Herkes evde ondan galiba :)İyidr canım sen nasılsın bu akşm bura hareketli normalde gündüz oluyosu kimse kalmıyodu akşma
Sen de hemen begen yaptırsın işte vakit kaybetmeden ve kv vazgeçmeden :)
Ya çok umursamaz davranınca pişman oldu herhalde büyük bi jest yapmak istedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?