2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mantıklı aslında..
Biz normal ihtiyaçlara zor yetiştiğimizden bi dahaki kışı düşünmüyoruz hiç :)
Hepsi çok güzel gerçekten..

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız keyifler nasıl?

İdare eder.. Ağrılar sızılar işte.
Sen nasılsın ?

Makyaj oncden hafif bn de yapardm. Hamile kaldgm gunden beri hic bisey surmuyrm yuzume. Zararli diye icimden gelmio bisey surmk. Bnm esim de sevmez. Gencecigz gerek yok dogal olmk en guzeli :)

Artık doğal moğal böyle seviyolarsa idare edicez :)

Daha yeni evlisin iz canım kolay değil. Birde herşeyi sıfırdan alıyorsunuz. Benim oğlum dan kalma bebek odası var ona masraf etmeyeceğim için aldım. Birde ahdim vardı. Önceden kv oğlu çalışırken yinemi alışveriş yaptın diye soylenirdi. Şimdide söylemek istiyor ama kursaginda kalıyor benimde icimin yağları eriyor

Kızlarrrr park yatak olarak hangi markayı önerirsiniz .. Alanlar almayı düşünenler !!!! Nerden ya da site adı verebilir mi ?

kızlar gebelik şekeri çıkanlar ne alemdesiniz şekeriniz düzene girdimi kontroller nasıl gidiyor???

kızlar gebelik şekeri çıkanlar ne alemdesiniz şekeriniz düzene girdimi kontroller nasıl gidiyor???
Benim dün kontrolüm vardı doktor aç gel şeker yüklemeden test yapacaz dedi açlık 76.. Kahvaltı Yaptım 1 saat sonra tokluk 90 çıktı hatta kilo bile vermişim 72 idim 3 hafta önce dün 69 geldim doktor dikkat etmeye devam dedi .. Dikkat ettiğimde ekmek sadece günde 2 dilim tam buğday.. Pilav Börek ve makarna Sıfır ... Bulgur U ara sıra yediğimi söyledim tamam çok yeme dedi sadece ...

Bi de park yAtak alanlar foto atabilir mi ya da netten link kopya yapabilir mi !!

senin çok düşükmüş değerlerin. bana diyet yazan diyetisyen kilo verme sakın dedi.

Bnm 50 lik testte yuksek cikmsti 100 luk yaptim tek bi deger yuksek cikti. Dr seker yok ama dikkat etmn lazm dedi. Cok sekerli seyler yemiyrm o yuzden.

Benimde 50 lik de 148 çıkmıştı ( sınır140 mış) 100 lükde bütün Değerler normal çıktı ama doktor 50 olandaki Değeri göz ardı etmeyelim Demişti ... Dikkat et sonra yine gel normal bakarız demişti... Benim hiç tatlı ile aram yok zaten aramıyorum bile ama Böreği özledim :)) olsada yesemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…