2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 148 çıkmıştı Dr tekrar yükleme yapmaya gerek yok sadece patates pirinç meyve hamur işi meyve birisini fazla yiyorsundur azalt yeter dedi meyveyi çok tüketiyordum günde 2ye düşürdüm o Kadar
kV diyabet olduğu için şeker ölçüm aleti var baktım gecende gayet iyi degerlerim

Nasıl doyuyorsun ya,ben ekmek sadece kahvaltıda yerdim 2 dilim fln.gebelikte doymuyorum. Okulda Öğlen mutlaka pilav,makarna illa oluyor onu yemesem ekmek yiyorum.bu ay kilo almasam kendime süper olur :)

En iyisini yapmışsın cnm sezon sonu indirimler iyi oluyor

off kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim

Aynen.. Ben de cok bunaldim.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bugun bi disari ciktim geldigimden beri perisanim.. Dogursak da eski halimize donsek..

Bende anlamadim meltem gercekten , saskinim Gerek yok gibi seyler soyleyincede ben babanneyim diyor begen hemen verelim siparis diyor, ne olduki acep
Hazır mobilya beğen bence riske atma,biz beşik sipariş verdik 10 gün oldu yok bugün aradım yılbaşı tatili girdi araya pazartesi haber vericekler daha Allah bilir ne zaman gelcek

Nasıl doyuyorsun ya,ben ekmek sadece kahvaltıda yerdim 2 dilim fln.gebelikte doymuyorum. Okulda Öğlen mutlaka pilav,makarna illa oluyor onu yemesem ekmek yiyorum.bu ay kilo almasam kendime süper olur :)
Sabah 1 dilim yetiyor tam buğday olduğu için doyuruyor ama tabi beyaz ekmek gibi lezzetli gelmiyor öğlende yemeklerden olursa bulgur yoğurt ekmek yememeye dikkat ediyorum (iş yerinde yemekhanede ne çıkarsa ) akşamda öyle işte .. Yine aç kalmamaya çalışıyorum aç kalsam yerim zaten duramam ki

Makyaj oncden hafif bn de yapardm. Hamile kaldgm gunden beri hic bisey surmuyrm yuzume. Zararli diye icimden gelmio bisey surmk. Bnm esim de sevmez. Gencecigz gerek yok dogal olmk en guzeli :)
Ben allık sürmeden rahat edemem , dışarı çıkınca sürüyorum :)

Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bugun bi disari ciktim geldigimden beri perisanim.. Dogursak da eski halimize donsek..
dışarı cıksan dert cıkmasan dert haa aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühü

dışarı cıksan dert cıkmasan dert hava aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühü

dışarı cıksan dert cıkmasan dert hava aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühü

Aynen bn de seker zaten kullanmam tatliyi sevmem. Hamur isini cok seviyrm ama arada yiyorum borek faln.

off kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim

Aynı durumdayım,bugün sırtım çok ağrıyor.

bende durmadan biyerlerim ağrıyo midem hiç geçmiyo hareketler kısıtlı zamanı bi gelseydi doğumun

Kızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Batıyo gibi bi ağrı var hep kuyruk sokumumda

dışarı cıksan dert cıkmasan dert haa aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühü

Ben dun ciddi ciddi agladim..
Karnima baktikca moralim bozuldu. Bi de agrilar bunaltti.
Sag salim kucagimiza alalim da INSAALLAH.. Bunlara katlanilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…