Benim de 148 çıkmıştı Dr tekrar yükleme yapmaya gerek yok sadece patates pirinç meyve hamur işi meyve birisini fazla yiyorsundur azalt yeter dedi meyveyi çok tüketiyordum günde 2ye düşürdüm o KadarBenimde 50 lik de 148 çıkmıştı ( sınır140 mış) 100 lükde bütün Değerler normal çıktı ama doktor 50 olandaki Değeri göz ardı etmeyelim Demişti ... Dikkat et sonra yine gel normal bakarız demişti... Benim hiç tatlı ile aram yok zaten aramıyorum bile ama Böreği özledim :)) olsada yesemmmmm
Bende de oluyor genelde mide tarafındaoluyor top gibi şişiyor ve sert heralde poposu diyorumArada böyle karnınız sertleşip,bebiş bir tarafa duruyor mu sivriliyor orası?
Nasıl doyuyorsun ya,ben ekmek sadece kahvaltıda yerdim 2 dilim fln.gebelikte doymuyorum. Okulda Öğlen mutlaka pilav,makarna illa oluyor onu yemesem ekmek yiyorum.bu ay kilo almasam kendime süper olur :)Benim dün kontrolüm vardı doktor aç gel şeker yüklemeden test yapacaz dedi açlık 76.. Kahvaltı Yaptım 1 saat sonra tokluk 90 çıktı hatta kilo bile vermişim 72 idim 3 hafta önce dün 69 geldim doktor dikkat etmeye devam dedi .. Dikkat ettiğimde ekmek sadece günde 2 dilim tam buğday.. Pilav Börek ve makarna Sıfır ... Bulgur U ara sıra yediğimi söyledim tamam çok yeme dedi sadece ...
En iyisini yapmışsın cnm sezon sonu indirimler iyi oluyorHiç sorma meltem topladım battım ama değdi. Oğlum dan hatırlıyorum. Oda 15 nisan doğumlu eylülde havalar serinleyince giydirecek bir şey bulamadım. Sezonda da mağazalar çok pahalı. Indirime girmişken bir dahaki indirime kadar gideceklerini aldım. Inşallah giydirmek nasip etsin Allahım
Aynı durumdayım,bugün sırtım çok ağrıyor.off kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim
off kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim
Hazır mobilya beğen bence riske atma,biz beşik sipariş verdik 10 gün oldu yok bugün aradım yılbaşı tatili girdi araya pazartesi haber vericekler daha Allah bilir ne zaman gelcekBende anlamadim meltem gercekten , saskinimGerek yok gibi seyler soyleyincede ben babanneyim diyor begen hemen verelim siparis diyor, ne olduki acep
Sabah 1 dilim yetiyor tam buğday olduğu için doyuruyor ama tabi beyaz ekmek gibi lezzetli gelmiyor öğlende yemeklerden olursa bulgur yoğurt ekmek yememeye dikkat ediyorum (iş yerinde yemekhanede ne çıkarsa ) akşamda öyle işte .. Yine aç kalmamaya çalışıyorum aç kalsam yerim zaten duramam kiNasıl doyuyorsun ya,ben ekmek sadece kahvaltıda yerdim 2 dilim fln.gebelikte doymuyorum. Okulda Öğlen mutlaka pilav,makarna illa oluyor onu yemesem ekmek yiyorum.bu ay kilo almasam kendime süper olur :)
Ben allık sürmeden rahat edemem , dışarı çıkınca sürüyorum :)Makyaj oncden hafif bn de yapardm. Hamile kaldgm gunden beri hic bisey surmuyrm yuzume. Zararli diye icimden gelmio bisey surmk. Bnm esim de sevmez. Gencecigz gerek yokdogal olmk en guzeli :)
dışarı cıksan dert cıkmasan dert haa aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühüAynen.. Ben de cok bunaldim.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bugun bi disari ciktim geldigimden beri perisanim.. Dogursak da eski halimize donsek..
dışarı cıksan dert cıkmasan dert hava aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühüAynen.. Ben de cok bunaldim.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bugun bi disari ciktim geldigimden beri perisanim.. Dogursak da eski halimize donsek..
bende durmadan biyerlerim ağrıyo midem hiç geçmiyo hareketler kısıtlı zamanı bi gelseydi doğumunoff kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim
dışarı cıksan dert cıkmasan dert hava aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühüAynen.. Ben de cok bunaldim.
bende durmadan biyerlerim ağrıyo midem hiç geçmiyo hareketler kısıtlı zamanı bi gelseydi doğumunoff kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim
Aynen bn de seker zaten kullanmam tatliyi sevmem. Hamur isini cok seviyrm amaBenimde 50 lik de 148 çıkmıştı ( sınır140 mış) 100 lükde bütün Değerler normal çıktı ama doktor 50 olandaki Değeri göz ardı etmeyelim Demişti ... Dikkat et sonra yine gel normal bakarız demişti... Benim hiç tatlı ile aram yok zaten aramıyorum bile ama Böreği özledim :)) olsada yesemmmmm
off kızlar ben cok sıkıldım yaaa daha cok var bebişlerin doğmasına. otursam bi yerim ağrıyo yatsam ayrı bi yerim
Aynı durumdayım,bugün sırtım çok ağrıyor.
Aynen.. Ben de cok bunaldim.
bende durmadan biyerlerim ağrıyo midem hiç geçmiyo hareketler kısıtlı zamanı bi gelseydi doğumun
dışarı cıksan dert cıkmasan dert haa aşırı soğuk cıkmasam evde patlıyorum. hareketlerim kısıtlanmış zaman geçmiyo ağlamak istiyorum ühühühüühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?