- 11 Temmuz 2014
- 43
- 8
- 13
dr.una sorabilsen iyi olur iğne ilaç bişeyler verir.inşallah hemen geçer cnm işde de çok yorulmamaya çalış imkanın varsa ayaklarının altına bir tabure koy uzat
Neden şimdi sezeryan istiyorsun ılkı zor muydu ?
Mrb arkadasim bnm 2. Bebegim.gectigimz sali gunu gittim dr a tam 5 haftalik dedi.sadece keseyi falan gorduk.embriyo olusmaya baslamis dedi.10 gun sonra kalp atis sesini duymaya gitcez ins
Normal doğum daha sağlıklı diyorlr ama benim bünye kaldırmadı,zaten daha önce normal doğum yapanlar bilir canınızdan can gidiyor,ölüp ölüp diriliyorsunuz doğum süresince. bana hep derlerdi çok zor kaldıramazsın diye,bende aman bunlar çok nazlı herhalde ne olacak sanki derdim,cahil cesaretiyle normal doğuma girdim ama 3-4 santim iken açılma çıldırıyordum acıdan..epidural hiç yokken aklımda o acıyla 5 cm de iğne yapıldı. 3 tane kaburga kemiğimi özel hastane olmasına rağmen bastıra bastıra resmen kırdılar.bir ay ayağa kalkamadım doğru dürüst.
bunları tekrar yaşamak istemiyorum..doğum korkusundan 5 yıldır çocukta düşünmedim.
tabi herkesin bünyesi farklı,kimi normal doğuma müsait,kimi sezeryana..benimki normal doğuma hiç müsait değilmiş onu anladım
Kızlar dün tekrar kan ölçtürdük gecen hafta persembe gunu 93 cumartesi gunu 203 dünde yanı çarsamba günü 1386 cıktı doktor yoktu gittiğimizde calıstıgım için geç saatte gidebiliyorum kan ölçtürmeye telefon ile konustuk artış güzel dedi bayramdan sonra ultrasonla bakıcaz artık. Tahmini 5 haftalıktır dedi kan değerine göre. Aranızda su an bnmle aynı degere sahip olanlara kaç haftalık dendi acaba fikir verirmisiniz 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun 15:45'te randevum var sabah erkenden uyandim heyecandan karnima agri girdi.. Gecen sefer 5+5'ti ve 17 mm kese gorundu ama yolk sac ve embriyo gorunmemisti, acaba bos gebelik mi diye cok tedirginim(( bugun 7+5'teyim kalp atisina bakmak icin cagirdi..
Sizler keseyi gordugunuzde yolk sac'i da gormus muydunuz???
canım gıttım cok sukur hersey yolunda dedı tam 5 hafta 5 gunluk dedı dün yanı bugun 5+6 yız =) kalp atısı ıcın suan erken haftaya bakalım dedı ıns ozamanda duyarım atısları Allah ın ıznı ıle sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım şükür, memlekwtteyim şimdi ailemin yanında.. Senin doktorun son adet tarihinden sayıyor demi canım, benimki yumurtlamayı sayıyor
canım gıttım cok sukur hersey yolunda dedı tam 5 hafta 5 gunluk dedı dün yanı bugun 5+6 yız =) kalp atısı ıcın suan erken haftaya bakalım dedı ıns ozamanda duyarım atısları Allah ın ıznı ıle sen nasılsın?
Senben bizde 5+6yız aynıyız canım aynı günlerde doğurucaz inşallah temmuzda göbüş dolsun topiğinden de beraber transfer olduk buraya sen nerde yaşıyosun ben istanbuldan fethiyeye gelin geldim 😊😊
Ben de iyiyim canım şükür, memlekwtteyim şimdi ailemin yanında.. Senin doktorun son adet tarihinden sayıyor demi canım, benimki yumurtlamayı sayıyor
canım keseyı olctu son adet tarıhınle kese örtüşüyor tam 5+5 sin dedi ,demekkı son adetı sayıyor
Gitmedim :) cunku ilk ay regl pldum on gün süren reglim iki gün oluncca test yapttim sonrada ikinci regli bekleyim dedim gelmedi umarim saglikli bir gebeym :) ikinci olunca rahat oluyo heralde insan ona bağlıyor um gitmemeyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende suan seninle aynı durumdayim kanamam kesildi fakat hala leke gelio ve bugün dr içeride 3 cm hematom olduğunu söyledi sen nasıl atlattın biraz bana anlayabilirsiniz acaba
Maşallah canim gozunaydin
Çok teşekkür ediyorum darısı başına inşallah
Antikorun ve usg nin bir önemi yokki suan TSH yükseltmek için ilaç vermesi gerekirdi Nerede yaşıyorsun? Özel dr mu gittin yoksa Üniv hastanesinemi
doktorun kim benim Abdurrahman Akçay ilk çocuğumda onda olmuştu çok memnunum.
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Ben kese göründüğünde değil de kalp atışında yolku görmüştüm.
ceren yıldız erene gidiyorum. ilk doktorum kendisi medline daydı . daha sonra acıbademe geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?