2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dr.una sorabilsen iyi olur iğne ilaç bişeyler verir.inşallah hemen geçer cnm işde de çok yorulmamaya çalış imkanın varsa ayaklarının altına bir tabure koy uzat

malesef bi doktorum yok yarin gidecegim insAllah. evet canim uzattim ayaklarimi. surekli.wcye gidip bakasim.geliyor cidden cok.etkilendim. insAllah cqanim Allah hepimizin yardimcisi olsun (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama cok minnak henuz sabret bekle,o günü hayal et 😊benim hamileligim planlayarak olmadi büyük bir süprizdi hatta aldirmayi düsündüm fakaaat kalp atisini duydugum an cok öfkelendim kendime o benim canim suan cok farkliyim ilk yasadigim sokla sacma sapan düsünmüsüm allahtan dilegim bütünn isteyenlere bebislerini sagsalim hediye etsin 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden şimdi sezeryan istiyorsun ılkı zor muydu ?

Normal doğum daha sağlıklı diyorlr ama benim bünye kaldırmadı,zaten daha önce normal doğum yapanlar bilir canınızdan can gidiyor,ölüp ölüp diriliyorsunuz doğum süresince. bana hep derlerdi çok zor kaldıramazsın diye,bende aman bunlar çok nazlı herhalde ne olacak sanki derdim,cahil cesaretiyle normal doğuma girdim ama 3-4 santim iken açılma çıldırıyordum acıdan..epidural hiç yokken aklımda o acıyla 5 cm de iğne yapıldı. 3 tane kaburga kemiğimi özel hastane olmasına rağmen bastıra bastıra resmen kırdılar.bir ay ayağa kalkamadım doğru dürüst.

bunları tekrar yaşamak istemiyorum..doğum korkusundan 5 yıldır çocukta düşünmedim.

tabi herkesin bünyesi farklı,kimi normal doğuma müsait,kimi sezeryana..benimki normal doğuma hiç müsait değilmiş onu anladım

Bunu saglikli ve rahat bi sekilde dogurursun INSAALLAH..

Valla benim 4883 cikti p tesi gunu ama doktor 3 haftalik dedi :) kafam karisti. 4agustosta randevum var. Ultrasonda anlasilir herhalde.

Kizlar bugun 15:45'te randevum var sabah erkenden uyandim heyecandan karnima agri girdi.. Gecen sefer 5+5'ti ve 17 mm kese gorundu ama yolk sac ve embriyo gorunmemisti, acaba bos gebelik mi diye cok tedirginim(( bugun 7+5'teyim kalp atisina bakmak icin cagirdi..

Sizler keseyi gordugunuzde yolk sac'i da gormus muydunuz???

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Ben kese göründüğünde değil de kalp atışında yolku görmüştüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakkında hayırlısı olsun canım ama dr a git bence ben kalp atışlarını duyunca rahatladım darısı sana :)

canım benim hiç kanamam olmadı. ben kontrole gittiğimde birinin kesesinin içini boş gördük. 10. haftada idi.

kızlar dün ilk kontrolüm vardı. keseyi bebeği ve kalp atışını duyduk. haftasıyla uyumlu dedi dr. bugünde tahlillerim vardı. sonuçlarını alıp bayramdan sonra tekrar görüşeceğiz dr ile

Slm kızlarr benim bulantılar genellikle öğleyin başlıyor herşeyden tiksinir oldum yemek yiyemiyorum zorla bikaç lokma atıştırıyorum geçicek biliyorum ama şu tiksinme işi çok sinir bozucu kızıma yemek koyarken bile tiksiniyorum haliyle oda ben ne yaparsam onu yapıyor yemek istemiyor yani o bana zorla yediriyor sonra kendisi yiyiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…