2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep açım sanki

Kızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Batıyo gibi bi ağrı var hep kuyruk sokumumda
Kuyruk sokumum değil de kalçalarım acıyor..ayakkabı giyerken bazen bacağımı zor kaldırıyorum

Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne

ay bendede var o çok kötü bide ben yazın bile hiç terlemezdim öyle normalde, şimdi gece bi uyanıyorum su içinde her yerim kokuda var gibi geliyo kalkar kalkmaz üst baş değiştiriyorum sürekli parfüm deodorant kullanıyorum artık ama insan çok rahatsız oluyor ya acaba bize mi öyle geliyo eşe bile gitse koku çok kötü hissederim kendimi ...

Aynen bn de hissedyrm.Biseylr gelio. Kan ya da su gelck diye aklm cikio
ben her wc ye girdgğmde aynı korkuyla bakıyorum bi kere yaşamıştım çünkü Allah korusun sağ salim kucağımıza alalım inşş yawrularımızı kucağımıza..

soğuk kış gününde bile sıcak basıyor bi de yattğmz oda da özellikle soğuk ince de giyiniyorum...
Allah a şükürler olsun ki yaz sıcağını çekmiyoruz ne yapardık hiç bilmiyorum

sırt ağrısı da ayrı bi sıkıntı zaten ilerleyen zamnlarda Rabbim yardımcımız olsun..

bende topuklu ayakkabıyı özledim ya bende çirkinleştim hşssediyorum
Aynı duygu bende de var.Şuan kendimi hamilelik sonrası ne kadar kısa sürede eski halime dönceğim ve daha iyi olacağım şeklinde hayaller kurarak mutlu etmeye çalışıyorum.Sonra anca 1 yıl sürer diyorum tekrar moralim bozuluyor.Ama bir amacı var sonuçta doğurucaz bari enazından bir altı ay süt vermemiz lazım bebişlere

bende olmuyo buaralar çok şükür

maşallah diyelim.

Çok mu iş yaptın bende o zamanlar oluyor.

yok yaa hep var.
Ama çok ayakta durursam ya da çok oturursam ağrı şiddetleniyo..

Yok canim benim sadece karnim agriyo

inşallah da olmaz kalça ağrısı

Ben hep açım sanki

Kuyruk sokumum değil de kalçalarım acıyor..ayakkabı giyerken bazen bacağımı zor kaldırıyorum

Ben bayadır ayakkabımı kendim giymiyorum.
Aslında giyebiliyorum da, zorlandığım için eşim giydiriyo.

Ben gelmeyeli neler kaynatmussinizzz uyuyamiyorum ben ya her tarafim agriyo gece olacak diye korkuyorum resmen

@elifsudenur
ben geceliği evde giyerim diye aldım kısa gecelik zaten benm için hastanede uygun olmaz. bir tanede pijama aldım yukarıda paylaştım hatta fotosunu bi tane daha yedek almayı düşünüyorum..
Canım doğumdan hemen sonra geceliğin daha tercih edildiğini duydum tecrübeli annelerden.Gerek muayene,bez değiştirme,operasyonun verdiği rahatsızlıktan ötürü.

Merhaba hamişler.Bu ara bünyemde yeni adet oldu yemekten hemen sonra sızıyorum gece2-3 gibi uyanıyorum gece kuşu oldum!!!

kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
Yoo gayet mantıklı hatta bi bayan bana kendi odasına ve yatağına alışması için gece odanda yatır gündüzleri kendi yatağına yatır ki ayıracağın zaman zorlanmazsın demişti.

Merhaba hamişler.Bu ara bünyemde yeni adet oldu yemekten hemen sonra sızıyorum gece2-3 gibi uyanıyorum gece kuşu oldum!!!

Merhaba göbüşlü :)

Kendimi bildim bileli gece kuşuyumdur.
Okurken de çalışırken de çoook uyumadan işe gitmişliğim vardır.
1.5 senedir evliyim ve çalışmıyorum.
Gece kuşluğu görevini daha rahat icraa ediyodum taa ki etrafımdakiler bana sürekli "gece uyu, yoksa bebeğinin de uyku düzeni sana benzeyecek" diye uyarılar alana kadar.

Hep düzene sokmaya calıstım uykumu ama son 2 haftadır düzenliydi sadece. Gece 2 de yatıp gündüz 10 da kalkıyodum ama bu gece yine kuşluk görevini icra ediyorum

Aslında tam uyuyacakken gece 4 de eşimin telefonuna zıpladım. Saçma sapan bi konu için babası aradı ve uykumu kaçırdı malesef.

Cidden bu bebek dogunca gece uyumicak di mi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…