bende olmuyo buaralar çok şükürKızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Batıyo gibi bi ağrı var hep kuyruk sokumumda
Çok mu iş yaptın bende o zamanlar oluyor.Kızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Kızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Ben hep açımSabah 1 dilim yetiyor tam buğday olduğu için doyuruyor ama tabi beyaz ekmek gibi lezzetli gelmiyor öğlende yemeklerden olursa bulgur yoğurt ekmek yememeye dikkat ediyorum (iş yerinde yemekhanede ne çıkarsa ) akşamda öyle işte .. Yine aç kalmamaya çalışıyorum aç kalsam yerim zaten duramam ki
Kuyruk sokumum değil de kalçalarım acıyor..ayakkabı giyerken bazen bacağımı zor kaldırıyorumKızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Ya kızlar bide ben bu aralar aşırı terliyorum hiö sevmem ter kokusu alıyorum sanki kendimden paranoyak oldum durmadan deodorant kullanoyorum hormonlardan mıdır ne
Rabbim korusun böyle bi acıyı bi daha yaşatmasın inşş..Bende aynı çünkü ilk bebeğimde 14 haftlıkken suyum gelmiş ve öyle kaybetmiştim şimdi çok ıslanınca korkuyorum hemen
ben her wc ye girdgğmde aynı korkuyla bakıyorum bi kere yaşamıştım çünkü Allah korusun sağ salim kucağımıza alalım inşş yawrularımızı kucağımıza..Aynen bn de hissedyrm.Biseylr gelio. Kan ya da su gelck diye aklm cikio
Aynı duygu bende de var.Şuan kendimi hamilelik sonrası ne kadar kısa sürede eski halime dönceğim ve daha iyi olacağım şeklinde hayaller kurarak mutlu etmeye çalışıyorum.Sonra anca 1 yıl sürer diyorum tekrar moralim bozuluyor.Ama bir amacı var sonuçta doğurucaz bari enazından bir altı ay süt vermemiz lazım bebişlerebende topuklu ayakkabıyı özledim ya bende çirkinleştim hşssediyorum
bende olmuyo buaralar çok şükür
Çok mu iş yaptın bende o zamanlar oluyor.
Yok canim benim sadece karnim agriyo
Ben hep açımsanki
Kuyruk sokumum değil de kalçalarım acıyor..ayakkabı giyerken bazen bacağımı zor kaldırıyorum
ben 1tane aldım iki pijama var bir tane daha yedek gecelik alırım.kızlar doğum için sabahlıklı gecelik aldınzmı .
Canım doğumdan hemen sonra geceliğin daha tercih edildiğini duydum tecrübeli annelerden.Gerek muayene,bez değiştirme,operasyonun verdiği rahatsızlıktan ötürü.@elifsudenur
ben geceliği evde giyerim diye aldım kısa gecelik zaten benm için hastanede uygun olmaz. bir tanede pijama aldım yukarıda paylaştım hatta fotosunu bi tane daha yedek almayı düşünüyorum..
Herkese günaydınlarrr
aminn saol canım
Doğumda o göbek hop diye gidince bişey kalmaz :)
Evet o zamanda bel ağrısı olur korse tarzı şeyler var ya hamileler için destekliyo öyle bişey mi kullansan
saç spreyimi nasıl olaxak ki hiç duymadım gidermi ultrason resimleri
Ben heykel bölümü okuduğum için bu gibi işlerle uğraşıyorum kara kalem resimler yaptığımızda sıkıyoruz resmi sabitliyor.Ultrasonlarda öyle o yüzde hava basınçlı saç spreyleri sıkıldığında işe yarıyor.
Maaşallah kuzuna canım :)Kızlar şimdi çıktım 42 cm olmuş 1.930 gr dedi doktor artık başı aşağıya dönmüş..
Yoo gayet mantıklı hatta bi bayan bana kendi odasına ve yatağına alışması için gece odanda yatır gündüzleri kendi yatağına yatır ki ayıracağın zaman zorlanmazsın demişti.kızlar bişey sorcam size ben şimdi kızıma oda takımı aldım odası falan kuruldu bi de gittim ilk zamanlar benim odamda yatar diye park yatak aldım abarttım mı acaba ya :S
Merhaba hamişler.Bu ara bünyemde yeni adet oldu yemekten hemen sonra sızıyorum gece2-3 gibi uyanıyorum gece kuşu oldum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?