Galiba uyumayacak, bana da aynısını söylediler senin uyku duzenin nasilsa bebisde oyle olur diye.Kendimi gördüm sende resmen.Bebis desen maaşallah kipir kipir ve ben hala yatakta uyumak icin kivraniyorum.Hos beb8s hep uyanik anlamiyorum hangi ara uuyuyor. Bu arada gece 4 de telefon mu edilir yahu pess muhim bisi olsa neyse de.O anlamda sansliyim esim de arkadaslarimda ben uyuyorumdur die hamileligimden beri zile basmiyorlar sabahlari, aramiyorlarda.Merhaba göbüşlü :)
Kendimi bildim bileli gece kuşuyumdur.
Okurken de çalışırken de çoook uyumadan işe gitmişliğim vardır.
1.5 senedir evliyim ve çalışmıyorum.
Gece kuşluğu görevini daha rahat icraa ediyodum taa ki etrafımdakiler bana süreklice uyu, yoksa bebeğinin de uyku düzeni sana benzeyecek" diye uyarılar alana kadasabahlarıne sokmaya calıstım uykumu ama son 2 haftadır düzenliydi sadece. Gece 2 de yatıp gündüz 10 da kalkıyodum ama bu gece yine kuşluk görevini icra ediyorum
Aslında tam uyuyacakken gece 4 de eşimin telefonuna zıpladım. Saçma sapan bi konu için babası aradı ve uykumu kaçırdı malesef.
Cidden bu bebek dogunca gece uyumicak di mi ? :)
Benimde vardi bi ara simdilik gecti.Galiba asiri ayakta kalma ve yorgunlukla alakali!!!Kızlar sizin de kalçada kuyruk sokumu kemiğiniz ağrıyo mu?
Batıyo gibi bi ağrı var hep kuyruk sokumumda
Geçmiş olsun,ben arka arkaya 3 kere oldum.antibiyotik bile kullandım.zor oluyor ya.Günaydın kızlar çok feci Grip olmusum ya hamileligimin ilk gribi
Suyuna ne dedi? Sanırım su gelişiminde çok önemli.Günaydın kızlar bende dün doktora gittim 2 hafta önce başka doktora gitmiştim birde o zaman bebeğin gelişimi gayet iyiydi dünkü doktor 3 gün geride dedi bu dönemler olur sıkıntı olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz açıkcası
gecmis dogumgünün kutlu olsun canim benim nice musmutlu yillara artik bebisinle ve sevdiklerinle beraber insallahbugün doğum günüm kızlar :) karnımda bebişimle geçirdiğim bir doğum günü,çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere yaşatsın hamileliği
Suyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dediSuyuna ne dedi? Sanırım su gelişiminde çok önemli.
Doktor olur böyle dediyse sıkıntı yoktur Sıkma canını.
Ne iznindeydin böyle :) ben kaçırmışım herhaldeGünaydın hamişler. Bugün pazar güzel bir kahvaltı yapma zamanı. 16 gün tatilin ardından yarın is zamanı bakalım nasıl olacak.neyseki 3 hafta sonra sömestr tatili.
Teşekkür ederim nazar..sizin de cicileriniz hayırlı olsun Gül'e Gül'e kullanıngünaydin kizlar iyi pazarlar.. biz dün esimle gezmeye cikmistik ve yine kizimiza biseyler alip geldik
küvet, emzirme yastigi, tükürük bezi, philips avent yenidogan biberon ve emzik seti.. bunlari alincada bir kücük paket yenidogan bez hediye ettilerkizimiza alisveris yapmak cok hosumuza gidiyor elimizden gelse herseyi alicaktik.. ana kucagi ve bebek arabasi kaldi onlarida internetten almayi düsünüyoruz bakalim..
gecmis dogumgünün kutlu olsun canim benim nice musmutlu yillara artik bebisinle ve sevdiklerinle beraber insallah
O zaman takma kafanaSuyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dedi
sagol canim insallah..Ne iznindeydin böyle :) ben kaçırmışım herhalde
Teşekkür ederim nazar..sizin de cicileriniz hayırlı olsun Gül'e Gül'e kullanın
O zaman takma kafanagönlünü ferah tut
bence cok guzel canim sade ve şık..Mutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
Tesekkur ederimm:) sanirim bu icime sindi ya :) ins istedigim givide olur bakalum hayirlisisagol canim insallah..
bence cok guzel canim sade ve şık..
Cok guzel :)Mutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?