2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba uyumayacak, bana da aynısını söylediler senin uyku duzenin nasilsa bebisde oyle olur diye.Kendimi gördüm sende resmen.Bebis desen maaşallah kipir kipir ve ben hala yatakta uyumak icin kivraniyorum.Hos beb8s hep uyanik anlamiyorum hangi ara uuyuyor. Bu arada gece 4 de telefon mu edilir yahu pess muhim bisi olsa neyse de.O anlamda sansliyim esim de arkadaslarimda ben uyuyorumdur die hamileligimden beri zile basmiyorlar sabahlari, aramiyorlarda.

E="nmt136, post: 38654479, member: 331194"]Ben en az iki-üç kez uyanıyorum geceleri[/QUOTE]
Keske öyle olsa iyi yine ben uyaniyorum bir daha uyku yok

TE="Yakamozzz33, post: 38664447, member:38"]ay bendede var o çok kötü bide ben yazın bile hiç terlemezdim öyle normalde, şimdi gece bi uyanıyorum su içinde her yerim kokuda var gibi geliyo kalkar kalkmaz üst baş değiştiriyorum sürekli parfüm deodorant kullanıyorum artık ama insan çok rahatsız oluyor ya acaba bize mi öyle geliyo eşe bile gitse koku çok kötü hissederim kendimi ...[/QUOTE]
Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben

Gunaydin herkese, gece cok gec yattim migde yanmasindan uyuyamadim simdiyse tuvalete kalktim daha da uyuyamiyorum bir sattir yatakta donuyorum ne olacak bu halimiz

Günaydın kızlar bende dün doktora gittim 2 hafta önce başka doktora gitmiştim birde o zaman bebeğin gelişimi gayet iyiydi dünkü doktor 3 gün geride dedi bu dönemler olur sıkıntı olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz açıkcası

Suyuna ne dedi? Sanırım su gelişiminde çok önemli.
Doktor olur böyle dediyse sıkıntı yoktur Sıkma canını.

Günaydın hamişler. Bugün pazar güzel bir kahvaltı yapma zamanı. 16 gün tatilin ardından yarın is zamanı bakalım nasıl olacak.neyseki 3 hafta sonra sömestr tatili.

günaydin kizlar iyi pazarlar.. biz dün esimle gezmeye cikmistik ve yine kizimiza biseyler alip geldik
küvet, emzirme yastigi, tükürük bezi, philips avent yenidogan biberon ve emzik seti.. bunlari alincada bir kücük paket yenidogan bez hediye ettiler kizimiza alisveris yapmak cok hosumuza gidiyor elimizden gelse herseyi alicaktik.. ana kucagi ve bebek arabasi kaldi onlarida internetten almayi düsünüyoruz bakalim..

bugün doğum günüm kızlar :) karnımda bebişimle geçirdiğim bir doğum günü,çok güzel bir his Allah tüm isteyenlere yaşatsın hamileliği
gecmis dogumgünün kutlu olsun canim benim nice musmutlu yillara artik bebisinle ve sevdiklerinle beraber insallah

Günaydın hamişler. Bugün pazar güzel bir kahvaltı yapma zamanı. 16 gün tatilin ardından yarın is zamanı bakalım nasıl olacak.neyseki 3 hafta sonra sömestr tatili.
Ne iznindeydin böyle :) ben kaçırmışım herhalde

Teşekkür ederim nazar..sizin de cicileriniz hayırlı olsun Gül'e Gül'e kullanın

Suyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dedi
O zaman takma kafana gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…