Dagi de 1 alana 1 bedava bi bak istersenben 1tane aldım iki pijama var bir tane daha yedek gecelik alırım.
Ben aldım dagiden gayet uyguna geldi.Dagi de 1 alana 1 bedava bi bak istersen
Canım çok güzel içine sindiyse al benceMutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
of geçmiyo bu durum bendedeay bendede var o çok kötübide ben yazın bile hiç terlemezdim öyle normalde, şimdi gece bi uyanıyorum su içinde her yerim kokuda var gibi geliyo kalkar kalkmaz üst baş değiştiriyorum sürekli parfüm deodorant kullanıyorum artık ama insan çok rahatsız oluyor ya acaba bize mi öyle geliyo eşe bile gitse koku çok kötü hissederim kendimi ...
amin canım inşallahRabbim korusun böyle bi acıyı bi daha yaşatmasın inşş..
bende ama emzirirken başlarım diyete işe başlamadan bi kısmını vermek istiyorumAynı duygu bende de var.Şuan kendimi hamilelik sonrası ne kadar kısa sürede eski halime dönceğim ve daha iyi olacağım şeklinde hayaller kurarak mutlu etmeye çalışıyorum.Sonra anca 1 yıl sürer diyorum tekrar moralim bozuluyor.Ama bir amacı var sonuçta doğurucaz bari enazından bir altı ay süt vermemiz lazım bebişlere
Canım sıkma canını artık 3 gün önde üç gün geride çıkmaları normalGünaydın kızlar bende dün doktora gittim 2 hafta önce başka doktora gitmiştim birde o zaman bebeğin gelişimi gayet iyiydi dünkü doktor 3 gün geride dedi bu dönemler olur sıkıntı olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz açıkcası
bence gayet hoş duruyoMutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
Benimki uykucu olacak ozaman :) eşimi yolcu edip uyuyorum 10 gibi uyanıyorum ama gece uyanıyorum baya hatta bazen sabah 4-5 kadar oturuyorum okadar olur heralde.Galiba uyumayacak, bana da aynısını söylediler senin uyku duzenin nasilsa bebisde oyle olur diye.Kendimi gördüm sende resmen.Bebis desen maaşallah kipir kipir ve ben hala yatakta uyumak icin kivraniyorum.Hos beb8s hep uyanik anlamiyorum hangi ara uuyuyor. Bu arada gece 4 de telefon mu edilir yahu pess muhim bisi olsa neyse de.O anlamda sansliyim esim de arkadaslarimda ben uyuyorumdur die hamileligimden beri zile basmiyorlar sabahlari, aramiyorlarda.
Bnmki de uykucu olck sanrm. 11, 12 gbi uyuyorm sabaha kadr wc disinda uyandgm pek olmuyo :) allha sukur agrim faln da yok simdlk. Allh agrsi olanlra sifa versin.Benimki uykucu olacak ozaman :) eşimi yolcu edip uyuyorum 10 gibi uyanıyorum ama gece uyanıyorum baya hatta bazen sabah 4-5 kadar oturuyorum okadar olur heralde.
Temzlk yapcktik esimle isi cikti . Yanlz yapsam olurum herhlde , yapmasam evi bk goturuyo :) napsam bilemedmGünaydın göbüşlü anneler ve tatlı bebişlerBizim babamız erkenden gitti yine bizde uykuculuk yaptık ,buaralar fırsat buldukça uyuyorum nasılsa sonra zombi olcaz :) Bizde durumlar böyle sizler nasılsınız ,pazar miskinliği nasıl ?
Aman dilini ısırBnmki de uykucu olck sanrm. 11, 12 gbi uyuyorm sabaha kadr wc disinda uyandgm pek olmuyo :) allha sukur agrim faln da yok simdlk. Allh agrsi olanlra sifa versin.
Çok geçmiş olsun canım bol bol C vitamini al bulabiliyorsan kuşburnu iç vitamini onda.Günaydın kızlar çok feci Grip olmusum ya hamileligimin ilk gribi
Masallh nazar degmesin :)Aman dilini ısırvalla insanın kendine bile nazar değiyo ben geçen bir arkadaşla konuşuyordum kabızlığım hiç olmadı dedim o gün bu gün fenayım
Güzelmiş ben hiç görmedim bunları lohusa kategorisinde değil mi bunlar ?Bn de bunlri aldim artis dan :) nasil sizce ? Eki Görüntüle 1361209 Eki Görüntüle 1361210
Çok acil olanları yap mesela sadece süpürge tut.Temzlk yapcktik esimle isi cikti . Yanlz yapsam olurum herhlde , yapmasam evi bk goturuyo :) napsam bilemedm
bende ilaç kullanmak istemiyorum kan ilacı bile i çmiyorum acaba ondan mı oluyo dşye de düşünmüyo değilim günlerdir bacağıma kramp giriyo ağrısı fena topaalllayarak yürüyorum ama magnezyu.da içemiyorum tek içtiğim rennie onada mecbur kalıyorumHaYaTSIN canım bende de taşikardi var ve bazen uyurken bile oluyor tek yapabileceğin deri derin nefes alıp dinlenmek dr istersen ilaç kullan rahatlatır dedi ama ben doğru bulmuyorum pek.Birde bebeğin hareketleri az olunca benimde çok canım sıkılıyor ama artık daha az ve daha güçlü oluyormuş.
çok güzellermiş bende yine fikir değiştiriyorum bide gecelik alayım diye sandıkta vardı bi tane bugun erinmesem çıkarıp bakıcam kullalacak bişeymi hediye gelmiştiBn de bunlri aldim artis dan :) nasil sizce ? Eki Görüntüle 1361209 Eki Görüntüle 1361210
sanırım hepimiz alıştırma yapıyoruz doğumdan sonrası içinGunaydin kizlar bendedw uyku problemi var. Gunduzse hic uyuyamiorum neolcak halimiz
Yok bunlr logusa degl. Bn ordan begenemedm bunlri aldm. Fiyat olrk da cok uygundu. inslh olur bna. Biraz buyuk aldim :)Güzelmiş ben hiç görmedim bunları lohusa kategorisinde değil mi bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?