2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gece ağrılar dan uyuyamamaktan yakınmış siniz. Benimde oğlum saolsun gece nöbeti tutturuyor. Gece 4 te ağlayarak uyandı. Kucak istiyor sabit dursa amenna ama kıpır kıpır karnımın üstünde debelenip durdu. Sonra kız içerde rahatsız oldu ittirmeye başladı. Bir buçuk saatte uykuya zor daldı. En son koluma yattı öyle uyudu. Kendimi dinleyemez haldeyim. Benimde hareketlerim kısıtlandigi için şu zaman dolsada dogsa diyorum. Inşallah kızımın uyku düzeni abisine benzemez. Ben hamile iken hep zamanında yatar kalkardim. Oğlumun uyku düzeni aynı baba

Günaydın kızlar gece karnım ağrısından uyuyamdım bide oğlum gece çok hareketsizdi kafama takıldı hiç uyumadım geç kalktım ama çok yorgun hissediyorum kendimi bide bugun aşırı çarpıntım var ya sinir oldum of geçmiyo bu durum bendede

Rabbim korusun böyle bi acıyı bi daha yaşatmasın inşş..
amin canım inşallah

bende ama emzirirken başlarım diyete işe başlamadan bi kısmını vermek istiyorum

Canım sıkma canını artık 3 gün önde üç gün geride çıkmaları normal
Mutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
bence gayet hoş duruyo

Benimki uykucu olacak ozaman :) eşimi yolcu edip uyuyorum 10 gibi uyanıyorum ama gece uyanıyorum baya hatta bazen sabah 4-5 kadar oturuyorum okadar olur heralde.

Günaydın göbüşlü anneler ve tatlı bebişler Bizim babamız erkenden gitti yine bizde uykuculuk yaptık ,buaralar fırsat buldukça uyuyorum nasılsa sonra zombi olcaz :) Bizde durumlar böyle sizler nasılsınız ,pazar miskinliği nasıl ?

Benimki uykucu olacak ozaman :) eşimi yolcu edip uyuyorum 10 gibi uyanıyorum ama gece uyanıyorum baya hatta bazen sabah 4-5 kadar oturuyorum okadar olur heralde.
Bnmki de uykucu olck sanrm. 11, 12 gbi uyuyorm sabaha kadr wc disinda uyandgm pek olmuyo :) allha sukur agrim faln da yok simdlk. Allh agrsi olanlra sifa versin.

Temzlk yapcktik esimle isi cikti . Yanlz yapsam olurum herhlde , yapmasam evi bk goturuyo :) napsam bilemedm

HaYaTSIN canım bende de taşikardi var ve bazen uyurken bile oluyor tek yapabileceğin deri derin nefes alıp dinlenmek dr istersen ilaç kullan rahatlatır dedi ama ben doğru bulmuyorum pek.Birde bebeğin hareketleri az olunca benimde çok canım sıkılıyor ama artık daha az ve daha güçlü oluyormuş.

Bnmki de uykucu olck sanrm. 11, 12 gbi uyuyorm sabaha kadr wc disinda uyandgm pek olmuyo :) allha sukur agrim faln da yok simdlk. Allh agrsi olanlra sifa versin.
Aman dilini ısır valla insanın kendine bile nazar değiyo ben geçen bir arkadaşla konuşuyordum kabızlığım hiç olmadı dedim o gün bu gün fenayım

bende ilaç kullanmak istemiyorum kan ilacı bile i çmiyorum acaba ondan mı oluyo dşye de düşünmüyo değilim günlerdir bacağıma kramp giriyo ağrısı fena topaalllayarak yürüyorum ama magnezyu.da içemiyorum tek içtiğim rennie onada mecbur kalıyorum

çok güzellermiş bende yine fikir değiştiriyorum bide gecelik alayım diye sandıkta vardı bi tane bugun erinmesem çıkarıp bakıcam kullalacak bişeymi hediye gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…