2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HaYaTSIN canım kansızlık çarpıntı yapar bence kan ilacını kullan ben magnezyumuda kan ilacımıda kullanıyorum

Tesekkrler. Bi bak istersen 20 ,30 tl ye cok guzel gecelklr var. Bn gecelgi 25 e aldm mesela

Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben [/QUOTE]
Bende cok teliyorum ev sicakta degil ustumu acik yatiyorum hasta olmasm iyi.hergun dus almak istiyorum havalarda sansimiza bi kotuki

dün akşam dediğin gibi yaptım canım kaşındığında krem sürdüm. ama hala kaşımamak için kendimi zor tutuyorum
bebişimin kilosunu da problem etmiyorum artık canım haklısınız galibatakvime göre bile fazlası var eksiği yok
çarşamba gittiğinde güzel haberlerle dönersin inşallahsağlıklı olsunlar yeter

günaydın canımbence çok kafana takma. hamileliğimin başından beri doktorun bana da kimi zaman geride kimi zaman ilerde dediği oldu. sonuçta makinalardan bakılıyor her zaman gerçek sonuçlar olmuyor. canını sıkma sen çok sağlıklı tontiş bi bebişin olacak inşallah hepimizin inşallahh

Mutlu pazarlar,
Ya ben bunu begendim sanirimmmm sizce nasil?Eki Görüntüle 1361183
bence çok güzelll içine sindiys al bence canım

Temzlk yapcktik esimle isi cikti . Yanlz yapsam olurum herhlde , yapmasam evi bk goturuyo :) napsam bilemedm
mervecim aynı durumdayız. benim eşim de bana yardım edecekti evi süpürecekti bende silip toz alacaktım ama işi çıktı dedim çamaşırlarımı yıkayıp dinlene dinlene süpüreyim bugünlükyarın sabahtan okula gitmeden silicem akşam gelince de toz alıcamsende çok yorma kendini yavaş yavaş yap. tüm işleri de bi günde yapma bence zaten çok da pis olmuyo evlerimiz. biz rahat edemiyoruz temizlik yapmadan

Biz de yaptık temizlik.eşim süpürdü ben de silecektim yerleri ama çok zorlandım yarıda bıraktım sağolsun eşim yaptı her şeyi.ben azıcık toz aldım.
iyice ağırlaştım ben yahu

Yavstsn basldm bn de yapmya. En azindn bi supureyim heryeri. Silme isi hertrlu yapilir.

Herkes ayni desenize bende uc bes parca bisey utuledim karnim agridi belim koptu birde utunun buhari gobusumu yakmaya basladi

arkadaslar biliyorsunuz ben hamilelik stresi dışında birde doktor saşsızlığı stresi yaşıyorum.en sonunda bir hastane ve dktr bulmuştum 12.haftadan beri ona gidiyordum şimdi oda başka bir özel hastaneye geçti ve malesef çok paracı bir hastane.herneyse devlete 1 kez ilk muayenemde gitmiş ve doktordan memnun kalmamıştım zaten sonrada arayış içine girmiştim.bir kezde acile gittim ozamanki doktor evren bey çok ilgili ve alakalıydı ama ben nasıl olsa doktorumu buldum diye yine özele devam ettim.geçen hafta annemin üst komşusunun gelini devlette belden iğneli sezeryan olmuş ve çok memnun.çok ilgilenmiş hemşşireler falan.ağrı kesici yapmıyolar kolay kolay diye biliyordum ama yapmışlr,hiç ağrısı olmamış.yoğunbakımda çok güzel ilgilenmişler,bebeği emzireceği zaman k.valdesini çağırmışlar yardımcı olsun diye.özel oda tutmuşlar ama extra ücret ödememişler wc falan varmış odada.yanında hem annesi hem k.v kalmış.ben de ordamı yapsam diye düşünmeye başladım.hatta salak kafam keşke tahlil testede oraya gidip okadar para vermeseydim diyorum şimdi.ama ben ilk muayenede kötü tecrübe yaşayınca hep öyledir sandım.neyse annemin komşusunın eşi önceden o hastanede çalışmış benimn sezeryan olduğu için tarih önceden belirlenecek ya senin kızada ayarlarız özel od demişler.zaten günü belli olacağı için gittiği doktor kendi ameliyat gününe gün verir demişler.birdahaki kontrol bu ayın 10 undan sonra devlete o doktora gidip bir bakayım diyorum off nolcak benim bu kararsız belirsiz halim bilmiyorum.sizlerede bir danışayım dedim

olumlu yorum aldıysan git tabi.
ben özele gidiyorum,doktorumdan memnunum.bir de hemşire arkadaşım var orda çalışan,yardımcı oluyor bana hep.

Maşallah kızlar ne sanslisiniz benim eşim elini hiç bir şeye sürmez. Bütün işler bana bakar

olumlu yorum aldıysan git tabi.
ben özele gidiyorum,doktorumdan memnunum.bir de hemşire arkadaşım var orda çalışan,yardımcı oluyor bana hep.
canım benim 12. haftadan beri gittiğim özeldede tanıgığım var ama kızda çaresiz çünkü bana ilk tavsiye ettiği kendi doktoru tam benim randevu alıp gideceğim hafta hastaneden ayrıldı,sonra hastanedeki tek kadın doğum doktoru olan doktoru araştırdı benim için iyi yorumlar aldık veben ona gitmeye başladım şimdi oda diğer hastaneye geçince kızda şaşırdı yeni gelen doktorlar var ama ben çok sıkıldım artık ya.en iyisi sürekli iyi duyumlar aldığım ve birkezde kendim tecrübe ettiğim evren beye gideyim diyorum gerçi bende bu şans varken oda ben doğum yapmadan özele geçer.ayy Allah korusun ya iyice kötümser oldum.

Canim guzel yorumlar almissin ve tanidik bulmussun kolaylik saglayacak bence degerlendir, her ozel gercekten ozel davranmiyo helede aldiklari paraya gore... bu arada hangi hastaneymis orasi bende merak ettim gerci ben simdiye kadar doktorumdan cok memnunum

canım afyonda fuar hastanesi doktorum seda hanımdı.gideceğim doktor zübeyde hanım doğum hastanesinde evren bey.sen de afyondamısın kime gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…