2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HaYaTSIN canım kansızlık çarpıntı yapar bence kan ilacını kullan ben magnezyumuda kan ilacımıda kullanıyorum
bugun içecem bide ben sağlıkçıyım ya en son şeker yüklemesinde kan baktırdım hiç bişey yaptırmıyorum sadece ayda bir oğlumu görmeye gidiyorummm

Tesekkrler. Bi bak istersen 20 ,30 tl ye cok guzel gecelklr var. Bn gecelgi 25 e aldm mesela
bende bakıcam heveslendim sizi görünce

2 pijama takimi 1 gecelk aldim yeter dimi yaa. Almktan yildim resmn bitmiyo ihtyc
hiç bitmiyo gerçekten ya benceyeterli görünüyo

Biz de yaptık temizlik.eşim süpürdü ben de silecektim yerleri ama çok zorlandım yarıda bıraktım sağolsun eşim yaptı her şeyi.ben azıcık toz aldım.
iyice ağırlaştım ben yahu
bendw hepsini aynı anda yapmıyorum eşim saolsun süpürür bende toz alırım bu haftada kv ve görümcem bendelerdi saolsunlr misgibi yaptılar evimi buda bana bi süre gider

canım içini ferah tut bu sefer olacak gibi bence

canım afyonda fuar hastanesi doktorum seda hanımdı.gideceğim doktor zübeyde hanım doğum hastanesinde evren bey.sen de afyondamısın kime gidiyorsun?

Malesef canim ben istanbuldayim senide istanbul diye hatirliyodm. Bence git bir degerlendir orayi

Günaydın :)
Ben de düşünmekteyim, acaba bu bebiş ne zaman uyuyo :)

Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize

Günaydın kızlar :)

Gece geç uyumuştum.
kocacım beni öperek uyandırdı ve kahvaltı hazır dedii :) ay ne sevindim anlatamam.

çünkü bu ara nefes almaya bile üşeniyorum, o kadar tembelleştim :/

canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize

Günaydın kızlar :)

Gece geç uyumuştum.
kocacım beni öperek uyandırdı ve kahvaltı hazır dedii :) ay ne sevindim anlatamam.

çünkü bu ara nefes almaya bile üşeniyorum, o kadar tembelleştim :/
şanslı olmak güzel şey :)

Çok geçmiş olsunnnnn inşallah sıkıntın en kısa zamanda biter ve bebişin sende kalmaya devam eder .. Birden mi oldu sancın ? Sen artık çalışma ya dinlen evinde ,,,

Allah yardimcin olsun insallah kuzun acele etmez biraz daha sabreder, Rabbim korusun sizi

Kızlar biriniz burda bi video paylaşmıstınıx yumurtaya spermin girişinden bebek doğumuna kadar. Onu bulamıyorum şimdi ya

Canım çok geçmiş olsun Allah bebeğine ve sana sağlık versin .

Ayy canım benim ya
Sıkma canını bu şekilde erken doğum riski olan ve zamanında doğuran çok kişi var
Bol bol dinlenmen lazım
Kendiliğinden mi kanaman oldu yoksa yormuş muydun kendini

Allah yardım etsin inşallah canım. Hafif sıkıntı ile atlatirsin iz inşallah. Dualarimiz seninle

Allah yardimcin olsun stres yapmamaya calis insallah bebis zamanini bekler annesi

hemsirenizim cok gecmis olsun canim çalisma bencede artik bende yarin izne ayriliyorum dayanacak halim kalmadi tansiyonum yukseliyor ve protein kacagi bulundu bendede ... Evinde dinlen insallah en ufak sikinti ile gececek bu gunler ..

ALLAH yardımcın olsun ya çok üzüldüm..
İNŞAALLAH atlatırsın da bebeğin zamanında doğar..

canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize

şanslı olmak güzel şey :)
Herkesin şanslı olduğu konular farklı, ben de eşten bu konularda baya şanslıyım çok şükür.

Onun dışında hastayken 1 çorba yapacak kimsem yok. Annem düşünceli değildir, geleyim gideyim demez. İyi ki eşim böyle. Yoksa yanmıştım

Allah yardımcın olsun
İnşaallah erken dogum olmaz. Bebişin seninle kalır imşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…