ayyynneeenn canım söylersem yapar onunda ne anlamı var kendisi düşünmeli benceMaşallah kızlar ne sanslisiniz benim eşim elini hiç bir şeye sürmez. Bütün işler bana bakar
bugun içecem bide ben sağlıkçıyım ya en son şeker yüklemesinde kan baktırdım hiç bişey yaptırmıyorum sadece ayda bir oğlumu görmeye gidiyorummmHaYaTSIN canım kansızlık çarpıntı yapar bence kan ilacını kullan ben magnezyumuda kan ilacımıda kullanıyorum
bende bakıcam heveslendim sizi görünceTesekkrler. Bi bak istersen 20 ,30 tl ye cok guzel gecelklr var. Bn gecelgi 25 e aldm mesela
hiç bitmiyo gerçekten ya benceyeterli görünüyo2 pijama takimi 1 gecelk aldim yeter dimi yaa. Almktan yildim resmn bitmiyo ihtyc
bendw hepsini aynı anda yapmıyorum eşim saolsun süpürür bende toz alırım bu haftada kv ve görümcem bendelerdi saolsunlr misgibi yaptılar evimi buda bana bi süre giderBiz de yaptık temizlik.eşim süpürdü ben de silecektim yerleri ama çok zorlandım yarıda bıraktımsağolsun eşim yaptı her şeyi.ben azıcık toz aldım.
iyice ağırlaştım ben yahu
canım içini ferah tut bu sefer olacak gibi bencecanım benim 12. haftadan beri gittiğim özeldede tanıgığım var ama kızda çaresiz çünkü bana ilk tavsiye ettiği kendi doktoru tam benim randevu alıp gideceğim hafta hastaneden ayrıldı,sonra hastanedeki tek kadın doğum doktoru olan doktoru araştırdı benim için iyi yorumlar aldık veben ona gitmeye başladım şimdi oda diğer hastaneye geçince kızda şaşırdı yeni gelen doktorlar var ama ben çok sıkıldım artık ya.en iyisi sürekli iyi duyumlar aldığım ve birkezde kendim tecrübe ettiğim evren beye gideyim diyorum gerçi bende bu şans varken oda ben doğum yapmadan özele geçer.ayy Allah korusun ya iyice kötümser oldum.
canım afyonda fuar hastanesi doktorum seda hanımdı.gideceğim doktor zübeyde hanım doğum hastanesinde evren bey.sen de afyondamısın kime gidiyorsun?
Galiba uyumayacak, bana da aynısını söylediler senin uyku duzenin nasilsa bebisde oyle olur diye.Kendimi gördüm sende resmen.Bebis desen maaşallah kipir kipir ve ben hala yatakta uyumak icin kivraniyorum.Hos beb8s hep uyanik anlamiyorum hangi ara uuyuyor. Bu arada gece 4 de telefon mu edilir yahu pess muhim bisi olsa neyse de.O anlamda sansliyim esim de arkadaslarimda ben uyuyorumdur die hamileligimden beri zile basmiyorlar sabahlari, aramiyorlarda.
canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bizeKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
şanslı olmak güzel şey :)Günaydın kızlar :)
Gece geç uyumuştum.
kocacım beni öperek uyandırdı ve kahvaltı hazır dedii :) ay ne sevindim anlatamam.
çünkü bu ara nefes almaya bile üşeniyorum, o kadar tembelleştim :/
Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Canım çok geçmiş olsun Allah bebeğine ve sana sağlık versin .Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Ne yapalım bizede odun olanlar düşmüş.ayyynneeenn canım söylersem yapar onunda ne anlamı var kendisi düşünmeli bence
Ayy canım benim yaKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
googlaKızlar biriniz burda bi video paylaşmıstınıx yumurtaya spermin girişinden bebek doğumuna kadar. Onu bulamıyorum şimdi ya
Allah yardım etsin inşallah canım. Hafif sıkıntı ile atlatirsin iz inşallah. Dualarimiz seninleKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Allah yardimcin olsun stres yapmamaya calis insallah bebis zamanini bekler annesiKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Herkesin şanslı olduğu konular farklı, ben de eşten bu konularda baya şanslıyım çok şükür.canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize
şanslı olmak güzel şey :)
Allah yardımcın olsunKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?