- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Canım evin içindeki eşinden şanslı olda gerisi çok önemli diil maşallah rabbim bozmasınHerkesin şanslı olduğu konular farklı, ben de eşten bu konularda baya şanslıyım çok şükür.
Onun dışında hastayken 1 çorba yapacak kimsem yok. Annem düşünceli değildir, geleyim gideyim demez. İyi ki eşim böyle. Yoksa yanmıştım
Canım evin içindeki eşinden şanslı olda gerisi çok önemli diil maşallah rabbim bozmasın
Canım benim inşallah önemli bişey yoktur bebeğin zamanını bekler.sag sağlim kucağına alırsın Dualarim sizinle.iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Canim simdi dün yazdiklarini okuyordum dogurcam gibi bi his var içimde yazmissin umarim aklina gelen basina gelmez ve bebegini zamaninda kucağına alırsın kendine cok dikkat et Allah sifa versinKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Dagi de bir alana bir bedava kampanyası var. Ben 140 liraya aldım iki tanesini.Kızlar lohusa pijamalarınızı nerden aldınız?
Nerden alcam diye kara kara düşünüyorum.
Keşke nette kampanyası olsa benim olduğum yerde mağazası yokDagi de bir alana bir bedava kampanyası var. Ben 140 liraya aldım iki tanesini.
Online satışı da var sanırım .. Ya da Artış ta da güzel indirim i var bak istersenKeşke nette kampanyası olsa benim olduğum yerde mağazası yok
Net kampanyası mı ? Yoksa mağazalarda da var mı? Ben smdi e bebek e gidiyorum ama orda pijama yok doğru düzgün. Baska bişeler alcam.Dagi de bir alana bir bedava kampanyası var. Ben 140 liraya aldım iki tanesini.
İyi yapmışsın canım. Zorlandığımızda bırakmanız lazım ki yalnız değiliz çok şükür sağolsun eşlerimiz anlayışlı wallaBiz de yaptık temizlik.eşim süpürdü ben de silecektim yerleri ama çok zorlandım yarıda bıraktımsağolsun eşim yaptı her şeyi.ben azıcık toz aldım.
iyice ağırlaştım ben yahu
Aynen canım iyi yapmışsınYavstsn basldm bn de yapmya. En azindn bi supureyim heryeri. Silme isi hertrlu yapilir.
Cnm allhn iznyle erken dogum olmz ins. Sen de cok dua et. Rabbim yardmcn olsnKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Nette de varmıdır? Sağol canım bi bakayım ona.Bu arada Suven in outletinden gecelik sabahlik 47 tl aldım, birde Relax Mode de bi marka var kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze onunda Şubat ayında bir alana bir bedava si olacakmış oradan önceden aldığım iki pijama ya ki yüzde elli indirimlidi geçen gün aynı pijama nin sabahligini buldum hem çok kaliteliydi hem 150den 38 e düşmüş bulunca kacirmadim hem takım tamamlandıcaglamıdırost: 38667865 .!.:Dagi de 1 alana 1 bedava bi bak istersen
Ayy ne guzelGünaydın kızlar :)
Gece geç uyumuştum.
kocacım beni öperek uyandırdı ve kahvaltı hazır dedii :) ay ne sevindim anlatamam.
çünkü bu ara nefes almaya bile üşeniyorum, o kadar tembelleştim :/
Bende cok teliyorum ev sicakta degil ustumu acik yatiyorum hasta olmasm iyi.hergun dus almak istiyorum havalarda sansimiza bi kotuki[/QUOTE]Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben
Nette de varmıdır? Sağol canım bi bakayım ona.Bu arada Suven in outletinden gecelik sabahlik 47 tl aldım, birde Relax Mode de bi marka var kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze onunda Şubat ayında bir alana bir bedava si olacakmış oradan önceden aldığım iki pijama ya ki yüzde elli indirimlidi geçen gün aynı pijama nin sabahligini buldum hem çok kaliteliydi hem 150den 38 e düşmüş bulunca kacirmadim hem takım tamamlandı
Artis ve mark ha ya bak bi istersenKızlar lohusa pijamalarınızı nerden aldınız?
Nerden alcam diye kara kara düşünüyorum.
Bnmki de temzlk yaptgmi anldi gelnce noldu sen yine duramamssin , ikimz varz zaten evde niye yaptn dediİyi yapmışsın canım. Zorlandığımızda bırakmanız lazım ki yalnız değiliz çok şükür sağolsun eşlerimiz anlayışlı wallabenim eşim de süpürme ben gelince yaparım dedi canım kocicimm yavaş yavaş kendimi yormadan süpürdüm ama söylemesi yetti tabi ki inşallah bebek olduktan sonra da bu kadar düşünceli olurlar
buldum canım cok saolgoogla
Miracle of life yaz çıkıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?