2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lohusa pijamalarınızı nerden aldınız?
Nerden alcam diye kara kara düşünüyorum.

Canım evin içindeki eşinden şanslı olda gerisi çok önemli diil maşallah rabbim bozmasın

Canım benim inşallah önemli bişey yoktur bebeğin zamanını bekler.sag sağlim kucağına alırsın Dualarim sizinle.iyi haberlerini bekliyoruz.

Canim simdi dün yazdiklarini okuyordum dogurcam gibi bi his var içimde yazmissin umarim aklina gelen basina gelmez ve bebegini zamaninda kucağına alırsın kendine cok dikkat et Allah sifa versin

Biz de yaptık temizlik.eşim süpürdü ben de silecektim yerleri ama çok zorlandım yarıda bıraktım sağolsun eşim yaptı her şeyi.ben azıcık toz aldım.
iyice ağırlaştım ben yahu
İyi yapmışsın canım. Zorlandığımızda bırakmanız lazım ki yalnız değiliz çok şükür sağolsun eşlerimiz anlayışlı walla benim eşim de süpürme ben gelince yaparım dedicanım kocicimmyavaş yavaş kendimi yormadan süpürdümama söylemesi yetti tabi kiinşallah bebek olduktan sonra da bu kadar düşünceli olurlar

Yavstsn basldm bn de yapmya. En azindn bi supureyim heryeri. Silme isi hertrlu yapilir.
Aynen canım iyi yapmışsınbende bitirdim bugünlük yapacaklarımıdediğin gibi silme yapılır sonra da. zaten ben tüm işleri bi günde yapamasam da süpürünce rahatlıyorum yerdeki kırıntılar falan temizliğin hemen ertesi gününde bile gözüme batıyo

Cnm allhn iznyle erken dogum olmz ins. Sen de cok dua et. Rabbim yardmcn olsn

caglamıdırost: 38667865 .!.:
Dagi de 1 alana 1 bedava bi bak istersen
Nette de varmıdır? Sağol canım bi bakayım ona.Bu arada Suven in outletinden gecelik sabahlik 47 tl aldım, birde Relax Mode de bi marka var kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze onunda Şubat ayında bir alana bir bedava si olacakmış oradan önceden aldığım iki pijama ya ki yüzde elli indirimlidi geçen gün aynı pijama nin sabahligini buldum hem çok kaliteliydi hem 150den 38 e düşmüş bulunca kacirmadim hem takım tamamlandı

Günaydın kızlar :)

Gece geç uyumuştum.
kocacım beni öperek uyandırdı ve kahvaltı hazır dedii :) ay ne sevindim anlatamam.

çünkü bu ara nefes almaya bile üşeniyorum, o kadar tembelleştim :/
Ayy ne guzel bnmki de pers ve cuma bnden once kalkms kahvltyi hazrlms. Cok sevndim cumrtsi uyandk beraber bna dioki hadi kahvltyi hazrla. Kendi yapnca bnden de beklio essek :) cumrtsi pazar da bn hazrldm artk :)

Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben
Bende cok teliyorum ev sicakta degil ustumu acik yatiyorum hasta olmasm iyi.hergun dus almak istiyorum havalarda sansimiza bi kotuki[/QUOTE]

Kampanya cok iyiymis sen haber alinca bizede soylermisin ben cok takip edemiyorum

Bnmki de temzlk yaptgmi anldi gelnce noldu sen yine duramamssin , ikimz varz zaten evde niye yaptn dedi birazcik yardm etti cok sukur bitrdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…