2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

Öf çok sıkıldım tek başıma eşimde bugun 16"24 çalışıyo zamn da geçmiyo

merhaba kizlar umarim hepiniz iyisinizdir ama ebe leylanin kanamasi varmis Allahim yardim etsin insallah erken dogum yapmaz bebeginin kucuk oldugunu yazmis rabbim buyuktur insallah hayirli haberler aliriz bizi haberdar et olur mu .. bekliyoruz seni ..

Ayyy canımm geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir yavrunnn. Dualarımız seninle stresten uzak dur yorma kendini. Açılma varmı yokmu haberdar et bizi. Allah yardımcın olsun

canım cok gecmıs olsun.ıcını ferah tut.dualarımız senınle.allah yardımcın olsun ınsallahhhh

hangi sitede satılıyo bunlar

ay dur daha değil cok erken. inşallah bişe yoktur dinlenince geçer geçmiş olsun yaa

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...

sevındım senın adına daha da ıyı olursun zamanla....rahat ol canım

dualarımız seninle canım inşallah zamanında gelicek bebişin

çokk geçmiş olsun sakın kalkma dikkat et uyu ki biraz sinirlerin de yatışsın hem güçlü ol inşllh sabredicek kuzunn

Çok şükür leylacım.çok zor ama unutmaya çalış...

Canım yaa
Çok zor düşünmemek ama düşündükçe üzüleceksin ve bu gerginlik bebeğine de yansıyacak
O yüzden herşey iyi olacak diye düşün ki bebeğin de rahatlasın
Sen ne kadar huzurlu olursan o da öyle olacak unutma

neden olmuş peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…