allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Ayyy canımm geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir yavrunnn. Dualarımız seninle stresten uzak dur yorma kendini. Açılma varmı yokmu haberdar et bizi. Allah yardımcın olsunKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
canım cok gecmıs olsun.ıcını ferah tut.dualarımız senınle.allah yardımcın olsun ınsallahhhhKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
bende de oluyor canım yerlesıp uyuyor kaburgamın altına.artık agırlasıyoruz son zamanlar bıraz daha zor oluyor halıyleya bir tek benim kaburgalarım mı bu kadar ağrıyoryatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo
Ben mağazasına gidip aldım. Nette ki online sitesine bi bakNet kampanyası mı ? Yoksa mağazalarda da var mı? Ben smdi e bebek e gidiyorum ama orda pijama yok doğru düzgün. Baska bişeler alcam.
annemde diyor daha bu iyi günlerin diyebende de oluyor canım yerlesıp uyuyor kaburgamın altına.artık agırlasıyoruz son zamanlar bıraz daha zor oluyor halıyle
hangi sitede satılıyo bunlarNette de varmıdır? Sağol canım bi bakayım ona.Bu arada Suven in outletinden gecelik sabahlik 47 tl aldım, birde Relax Mode de bi marka var kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze onunda Şubat ayında bir alana bir bedava si olacakmış oradan önceden aldığım iki pijama ya ki yüzde elli indirimlidi geçen gün aynı pijama nin sabahligini buldum hem çok kaliteliydi hem 150den 38 e düşmüş bulunca kacirmadim hem takım tamamlandı
ay dur daha değil cok erken. inşallah bişe yoktur dinlenince geçerKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
sevındım senın adına daha da ıyı olursun zamanla....rahat ol canımHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
dualarımız seninle canım inşallah zamanında gelicek bebişinHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
çokk geçmiş olsun sakın kalkma dikkat et uyu ki biraz sinirlerin de yatışsın hem güçlü ol inşllh sabredicek kuzunnHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
ınsan son zamanlarda bır an once dogsun bıle ıstıyor...annemde diyor daha bu iyi günlerin diye
Çok şükür leylacım.çok zor ama unutmaya çalış...Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Canım yaaHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
neden olmuş peki?Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
inşallah yaşayıp görücez artıkınsan son zamanlarda bır an once dogsun bıle ıstıyor...
zamanında gelsınler bı 38 haftayı dolduralım ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?