- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
çok iyi ütüleyemese de beceriyor garibim :) kendi pantalon gömleklerini en azından yapsa yetiyor.Oh ne guzel sanslisin, benim esim yapmaya kalksa inan duz badiyi bile yarim saate utuler
sen de kv de görümceden şanslısın :) benim kv kendi evini zor temizliyor.görümcem de uzakta geldiğinde de yapayım demez herhalde.sanmıyorum.bendw hepsini aynı anda yapmıyorum eşim saolsun süpürür bende toz alırım bu haftada kv ve görümcem bendelerdi saolsunlr misgibi yaptılar evimi buda bana bi süre gider
Kızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
çok geçmiş olsun.dinlenmeye çalış.Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Benim eşim sadece hafta içi erken gittiğinde kendine hazırlayıp gidiyor ama bana hazırlamadı hiç beklemiyorum da zaten arada kendine hazırlasa yeter bana :)Ayy ne guzelbnmki de pers ve cuma bnden once kalkms kahvltyi hazrlms. Cok sevndim cumrtsi uyandk beraber bna dioki hadi kahvltyi hazrla. Kendi yapnca bnden de beklio essek :) cumrtsi pazar da bn hazrldm artk :)
Geçmiş olsun inşallah biz ilk doğum hikayesiniHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya s
Sen kendine dikkat et canim bekleyebildigi kadar bekler insallah bebis acele etmesin yaramaz nasilsa gelcek annecigi uzmesin
ewet benimde oluyo ama popoyu değil başını dayıyor genelde karnım sağ tarafına çok sert oluyoKızlar buarada ben bebeği hep yukarıda hissediyorum ve sanki poposunu yüzeye dayıyor taş gibi böyle olan varmı?
Benim de ozellikle bugun surekli bi yerlerini dayiyor poposu mu basi mi bilmiyorum arrik bazen ayak ve el de olur galiba.gobegimin bi yeri firliyor disari ve sertlesiyor. Hatta az once sivri bisey oldu topugu diye tahmin ediyorumKızlar buarada ben bebeği hep yukarıda hissediyorum ve sanki poposunu yüzeye dayıyor taş gibi böyle olan varmı?
Ben poposu diye tahmin ediyorum hatta dürtüklüyorum bazen birşey olmaz dimi ayyy paranoyak oldum yaewet benimde oluyo ama popoyu değil başını dayıyor genelde karnım sağ tarafına çok sert oluyo
Evet evet aynı sanırım ama insan herşeyi kafaya takıyor önümüzdeki 7-8 hafta hayırlısıyla hemen geçsinBenim de ozellikle bugun surekli bi yerlerini dayiyor poposu mu basi mi bilmiyorum arrik bazen ayak ve el de olur galiba.gobegimin bi yeri firliyor disari ve sertlesiyor. Hatta az once sivri bisey oldu topugu diye tahmin ediyorum
Tekrar geçmiş olsun ... Inşallah normale döner herşey .. Işe Güce bakma artık ne ev ne iş .. Bir çocuğun var sanırım onunlada ilgilenecek birini çağır yanına tek olursan yine o yattığın yerden kalkarsın ... Allah şifanı versin ,,Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Çok şirin olmuş siyah hiç düşünmezdim ama güzel duruyor ellerine sağlık güle güle giysin oluşun.Kızlar ogluşuma ördüğüm yeleği bitirdim. Ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz
olmaz olmaz onlar çok korunaklı bi yerde:) ben başı olduğunu biliyorum hem ultrason pozisyonundan pek değiştirmiyor yerini hemde ayaklarının vuruşundan başını bulabiliyorum 6-7 haftadr hatta eşim soruyor nerde şimdi diyeBen poposu diye tahmin ediyorum hatta dürtüklüyorum bazen birşey olmaz dimi ayyy paranoyak oldum yaüstünemi yattım , dürttüm bişemi oldu
Yanlış anlamda canjm suyun fazla olmasına iyi bi şey değil erken doğuma neden oluyor diye biliyorumSuyum gayet iyiymiş canım hatta fazla bile dedi
Bende kararsız kalmıştım yinede pahali gibiBen aldım dagiden gayet uyguna geldi.
Ben aşağı kesimlerde sadece kıpırtı gibi şeyler hissediyorum minik mink büyük hareketler daha yukarıda , birde ben en son 27+1 de gittim ters duruyordu bakalım şimdi nasıl olacak.olmaz olmaz onlar çok korunaklı bi yerde:) ben başı olduğunu biliyorum hem ultrason pozisyonundan pek değiştirmiyor yerini hemde ayaklarının vuruşundan başını bulabiliyorum 6-7 haftadr hatta eşim soruyor nerde şimdi diye
Gerci bu haftalardan sonra hareketleri azalacakmis cunku yeri azalacak.Zaten az bi zaman kaldi hizli gecti hamilelik bence.Evet evet aynı sanırım ama insan herşeyi kafaya takıyor önümüzdeki 7-8 hafta hayırlısıyla hemen geçsin
bana çok yavaş geldi bitsin artık kavuşsak diyorum sabırsızlanıyorum ama tabiki herkesinki hayırlısıyla ve zamanında gelsin inşallahGerci bu haftalardan sonra hareketleri azalacakmis cunku yeri azalacak.Zaten az bi zaman kaldi hizli gecti hamilelik bence.
Çok geçmiş olsun fatmaipek demişti sanırım burnunu sürekli açık tut.Ilık tuzlu su çok işe yarıyor.Ben işyerinde bile çayocağında yapıp burnumu açıyorum tuvaletteGünaydın kızlar çok feci Grip olmusum ya hamileligimin ilk gribi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?