2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrason cihazı farkıdır canım dert etme 3 gün nedir.Hatırladığım kadarıyla 2 haftaya kadar çok önemsemiyorlar

canim cok gecmis olsun umarim bebegin biraz daha sabreder.. doktorun dedigini yap ve sakin kalkma dinlen iyice..

Çok geçmiş olsun fatmaipek demişti sanırım burnunu sürekli açık tut.Ilık tuzlu su çok işe yarıyor.Ben işyerinde bile çayocağında yapıp burnumu açıyorum tuvalette
Benim burnum uzun zamandır tıkalı.açıkmtutmayınca noluyomuşki.özellikle gece çok tıkanıyo.ben doktora sorduğumda etler de şişiyo deniz suyu kulln demişti.ama şimd tansiyon yüzünden onu da kullanmıyorum...

Çok çok çok geçmiş olsunokuyunca kötü oldum Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın böyle korkular.sende dinlen sakın ihmal etme hiç bi iş yapmaaaman Allah korusuninşallah güzelce dinlenince bebişin sana iyice tutunur haftası dolmadan annesini bırakmaz

Kızlar buarada ben bebeği hep yukarıda hissediyorum ve sanki poposunu yüzeye dayıyor taş gibi böyle olan varmı?
bende poposu sanırım elimle hafif bi pıt pıt vuruyom diğrr tarafa geçiyo nasıl mutlu oluyorumm

Kızlar ogluşuma ördüğüm yeleği bitirdim. Ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz
çok güzel olmuş kv de oğluma yaptı aynısını gri siyah ördü

hareketleri azalırken güçleniyorda sanırım .benimki bi vuruyo hoplatıyo beni :)
Gümmm ediyo benimkide
canım burnun tıkalı kalırsa ağzın açık uyursun o zamanda hemen boğazın ağrır

Kızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim

rahmi dikmek gibi bişeler yapmıyolarmı ? yada ayaklarını yukarı kaldırıp uzanmak falan acelesi ne bu miniğin yaaa dur hele de poposuna vur azcık :) hiç bişe düşünme yat dinlen erken doğumu sil kafandan. bana doktorum öyle dedi sakın düşünme sil kafandan dedi

Rahim ağzı yetmezliği değil benimki nedeni bilinmiyor,yatiyorum zaten geldiğimden beri,isin garip tarafı son on onbeş gündür doguracam doguracam diye geziniyorum,icime doğmuştu sanki

gelmeye kalkmaz inşallah minik prenses ciğer için iğne falan vurdularmı sanada.

Canım Allah seninde yavrununda yardımcısı olsun inşallah hemen geçer tehliken

Canım evin içindeki eşinden şanslı olda gerisi çok önemli diil maşallah rabbim bozmasın
Bu duruma kesinlikle katılıyorum eşin iyiyse inan hiçbirşeyin önemi yok.Yani iş yapması felanda önemli değil sadık mı doğru dürüst mü varsın dağ kadar iş olsun yapılır maksat gönül kırıklığı olmasın.

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dayanır inşallah bebeğin enazından birkaç hafta daha

Canım benim karsta idin dimi sen.benimde ilk gorev yerim di kars kızıma hamileyken de ordaydim.. Hastane bu hafta taşınacakmis neyseki .İnşallah bebeğin vaktini bekliyecek sen iyi şeyler düşün.alisveris işi kolay bir şekilde hallolur.allah yardımcınız olsun.dualarimiz sizinle.

Canım burnun açık olmazsa geniz akıntısı ciğerlere inebilir bu yüzden burnun açık tutulmasını söylüyorlar.Bebek ve çocuklar içinde böyle.Kızımın burnu tıkandığı zaman hemen cold mix damlatırım yakasına burnunu tuzlu su ile yıkatır açarım

Evet canim karstayim,salı günü tasiniyor hastane....tesekkur ederim çok tesekkur ederim,moral oluyor paylasimlariniz bana

Ebe Leyla çok geçmiş olsun canım stres yapma dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun bebişin sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…