Ultrason cihazı farkıdır canım dert etme 3 gün nedir.Hatırladığım kadarıyla 2 haftaya kadar çok önemsemiyorlarGünaydın kızlar bende dün doktora gittim 2 hafta önce başka doktora gitmiştim birde o zaman bebeğin gelişimi gayet iyiydi dünkü doktor 3 gün geride dedi bu dönemler olur sıkıntı olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz açıkcası
canim cok gecmis olsun umarim bebegin biraz daha sabreder.. doktorun dedigini yap ve sakin kalkma dinlen iyice..Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
hareketleri azalırken güçleniyorda sanırım .benimki bi vuruyo hoplatıyo beni :)Gerci bu haftalardan sonra hareketleri azalacakmis cunku yeri azalacak.Zaten az bi zaman kaldi hizli gecti hamilelik bence.
Aynenhareketleri azalırken güçleniyorda sanırım .benimki bi vuruyo hoplatıyo beni :)
Benim burnum uzun zamandır tıkalı.açıkmtutmayınca noluyomuşki.özellikle gece çok tıkanıyo.ben doktora sorduğumda etler de şişiyo deniz suyu kulln demişti.ama şimd tansiyon yüzünden onu da kullanmıyorum...Çok geçmiş olsun fatmaipek demişti sanırım burnunu sürekli açık tut.Ilık tuzlu su çok işe yarıyor.Ben işyerinde bile çayocağında yapıp burnumu açıyorum tuvalette
Çok çok çok geçmiş olsunHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Canım doktor baktı erken doğum riski yok kapalı dedi rahim ağzıYanlış anlamda canjm suyun fazla olmasına iyi bi şey değil erken doğuma neden oluyor diye biliyorum
Bana hızlı gelmiyor fazla pimpirikliyim ondan heralde.Gerci bu haftalardan sonra hareketleri azalacakmis cunku yeri azalacak.Zaten az bi zaman kaldi hizli gecti hamilelik bence.
bende poposu sanırım elimle hafif bi pıt pıt vuruyom diğrr tarafa geçiyo nasıl mutlu oluyorummKızlar buarada ben bebeği hep yukarıda hissediyorum ve sanki poposunu yüzeye dayıyor taş gibi böyle olan varmı?
çok güzel olmuş kv de oğluma yaptı aynısını gri siyah ördüKızlar ogluşuma ördüğüm yeleği bitirdim. Ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz
Gümmm ediyo benimkidehareketleri azalırken güçleniyorda sanırım .benimki bi vuruyo hoplatıyo beni :)
canım burnun tıkalı kalırsa ağzın açık uyursun o zamanda hemen boğazın ağrırBenim burnum uzun zamandır tıkalı.açıkmtutmayınca noluyomuşki.özellikle gece çok tıkanıyo.ben doktora sorduğumda etler de şişiyo deniz suyu kulln demişti.ama şimd tansiyon yüzünden onu da kullanmıyorum...
rahmi dikmek gibi bişeler yapmıyolarmı ? yada ayaklarını yukarı kaldırıp uzanmak falan acelesi ne bu miniğin yaaa dur hele de poposuna vur azcık :) hiç bişe düşünme yat dinlen erken doğumu sil kafandan. bana doktorum öyle dedi sakın düşünme sil kafandan dediKızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
Rahim ağzı yetmezliği değil benimki nedeni bilinmiyor,yatiyorum zaten geldiğimden beri,isin garip tarafı son on onbeş gündür doguracam doguracam diye geziniyorum,icime doğmuştu sankirahmi dikmek gibi bişeler yapmıyolarmı ? yada ayaklarını yukarı kaldırıp uzanmak falan acelesi ne bu miniğin yaaa dur hele de poposuna vur azcık :) hiç bişe düşünme yat dinlen erken doğumu sil kafandan. bana doktorum öyle dedi sakın düşünme sil kafandan dedi
gelmeye kalkmaz inşallah minik prenses ciğer için iğne falan vurdularmı sanada.Kızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
Canım Allah seninde yavrununda yardımcısı olsun inşallah hemen geçer tehlikenKızlar sabahtan beri hastanedeyim.kanamam oldu,erken doğum riskin var dediler.adet sancısı gibi sancim var,birazdan tekrar USG ile açılma varmı yokmu diye bakacaklar,kızım daha cok küçük 1350 gr,ne olur dua edin bize
Bu duruma kesinlikle katılıyorum eşin iyiyse inan hiçbirşeyin önemi yok.Yani iş yapması felanda önemli değil sadık mı doğru dürüst mü varsın dağ kadar iş olsun yapılır maksat gönül kırıklığı olmasın.Canım evin içindeki eşinden şanslı olda gerisi çok önemli diil maşallah rabbim bozmasın
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım dayanır inşallah bebeğin enazından birkaç hafta dahaHepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Canım benim karsta idin dimi sen.benimde ilk gorev yerim di kars kızıma hamileyken de ordaydim.. Hastane bu hafta taşınacakmis neyseki .İnşallah bebeğin vaktini bekliyecek sen iyi şeyler düşün.alisveris işi kolay bir şekilde hallolur.allah yardımcınız olsun.dualarimiz sizinle.Kızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
Canım burnun açık olmazsa geniz akıntısı ciğerlere inebilir bu yüzden burnun açık tutulmasını söylüyorlar.Bebek ve çocuklar içinde böyle.Kızımın burnu tıkandığı zaman hemen cold mix damlatırım yakasına burnunu tuzlu su ile yıkatır açarımBenim burnum uzun zamandır tıkalı.açıkmtutmayınca noluyomuşki.özellikle gece çok tıkanıyo.ben doktora sorduğumda etler de şişiyo deniz suyu kulln demişti.ama şimd tansiyon yüzünden onu da kullanmıyorum...
Evet canim karstayim,salı günü tasiniyor hastane....tesekkur ederim çok tesekkur ederim,moral oluyor paylasimlariniz banaCanım benim karsta idin dimi sen.benimde ilk gorev yerim di kars kızıma hamileyken de ordaydim.. Hastane bu hafta taşınacakmis neyseki .İnşallah bebeğin vaktini bekliyecek sen iyi şeyler düşün.alisveris işi kolay bir şekilde hallolur.allah yardımcınız olsun.dualarimiz sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?