Canım salıya zaten bişey kalmamış hiç takıp kafanı üzülme meleğin umarım sabreder biraz daha üzmeden dinlen sana bakmaya gelsin birileri tek kalma alınacaklarda hemen alınır yeterki kuzun sağlıklı olsun haftamız senle aynı daha doğum yapmamıza var hele dur bi acele etmeEvet canim karstayim,salı günü tasiniyor hastane....tesekkur ederim çok tesekkur ederim,moral oluyor paylasimlariniz bana
dualarımız seninle, bebişinle..inşallah abisinden daha erken davranmaz.en azından dediğin gibi 35i doldursun.kafana bi şey takma hastane falan şudur budur aklına getirip daha da stres olma.hangimizin nasıl ne zaman doğuracağı nerden belli ki. Allaha emanetiz inşallah vakti zamanı gelince gelişimini tamamlayınca kucağına alırsınKızimda abisi gibi aceleci,oğlum 35 haftalikken doğmuştu ama gelişimi çok iyi olduğu için hic problem yasamadik,kızım çok minik daha birkaç hafta daha dayansa iyi olur diyorum ama hic sanmıyorum,adet sancısı gibi sancim var kabizliktan şikayet ederken simdi sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum,çok sık olmasa da doğum sancıları geliyor,daha kizima alışveriş bile yapmadım, ne yapacagimi şaşırdım sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyor um, çok küçük bir şehirde yaşıyoruz dusununki universite hastanesi inde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.sadece doğum evinde var,oda taşınma derdinde simdi bina değişikliği yapıyorlar,özel hastane en yakin 3/ saat mesafede....dua edin kizlar dua edin bize,kuzum acele etmesin en azından ocak ayini cikaralim
Kasima aman dikkat etdün akşam dediğin gibi yaptım canım kaşındığında krem sürdüm. ama hala kaşımamak için kendimi zor tutuyorum
bebişimin kilosunu da problem etmiyorum artık canım haklısınız galibatakvime göre bile fazlası var eksiği yok
çarşamba gittiğinde güzel haberlerle dönersin inşallahsağlıklı olsunlar yeter
eskişehir o kadar soğuk ki ellerimi günde 4-5kez kremliyorum.karnımın da çatlaması normal bu soğukta galiba.ama elimden geldiğince kremliyecem. kaşımicam inat ettimKasima aman dikkat etkasidikca yirtilmalar daha cabuk oluyor diye biliyorum.
Carsambayada az kaldi heyecanla bekliyorum o gunu
Aynen bende de var şişkinlik çok yemiyorum.Şimdiye kadar toplamda 5 kilo aldım zaten ama karnım patlayacak gibiİki gundur $i$kinlikten geberiyorum..
Ne yedin o kadar dersen hic bi sey kahvaltida bi kac parca peynirle bir yumurta..
Aksam da kucucuk bi tavuk gogsuyle biraz makarna..
Ama sanki dunyalari yemisim geberiyorum ya nefes alamiyorum karnim iki gunde sanki 2 kati buyudu..
Maşalllah canım örgüde aştın kendini :))Bebeg bi iki bi$ey orunce e$im hemen tribe girdi bana niye patik ormuyosun diye..
Gidip ip aldik simdi ona oruyorum :)
Ciddi ciddi kizini kiskaniyor bu adam :)
Bebeg bi iki bi$ey orunce e$im hemen tribe girdi bana niye patik ormuyosun diye..
Gidip ip aldik simdi ona oruyorum :)
Ciddi ciddi kizini kiskaniyor bu adam :)
Ayy ne guzelbnmki de pers ve cuma bnden once kalkms kahvltyi hazrlms. Cok sevndim cumrtsi uyandk beraber bna dioki hadi kahvltyi hazrla. Kendi yapnca bnden de beklio essek :) cumrtsi pazar da bn hazrldm artk :)
Artis ve mark ha ya bak bi istersen[/QUOTE]
ruveyda12 nin tavsiyesi üzerine bi dagi şubesine bakıcam. 1 alana 1 bedava kampanyası varmış çünkü.
Ben mağazasına gidip aldım. Nette ki online sitesine bi bak
Mağazaya gidicem ben de inş.
Büyük geçmiş olsun cnm çok şükür ki atlatmis sin. Inan buna cok cok sevindim.Moral çok önemli iyi düşün iyi olsun.Tabi Dr. Un dediklerini uygulamak önemli dinlen güzelce.Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,simdi geldim drdan alttan muayene etmedi,sancini artirir dedi,iki kez USG ile baktı su an doğum başlamamış ama heran baslayabilirmis,hastaneye yatırmak istedi ama ben evde ya tarım kalkmam hic dedim bi suru ilaç verdi,yerden bir mendil bile eğilip almak yok dedi eve geldim yatiyorum simdi,sancim sabahki kadar çok değil ama kasilmalarim ara ara devam ediyor,çok ağladım gün boyu tansiyonum çok düştü ilaclarimi içtim biraz uyumaya unutmaya calisacam...
Siteleri var ama hic bakmadım. Ben mağazalarına gittim. Relax Mode izmir (orasi autlet subesi oradan almistim)ve ist.da var.Suven ist.da var başka yerde varmı bilmiyorum.Optimumda atlet mağazası var.Relax mode da Bağdat caddesinde var.elifsuden post: 38672143 .!.:hangi sitede satılıyo bunlar
Bende cok teliyorum ev sicakta degil ustumu acik yatiyorum hasta olmasm iyi.hergun dus almak istiyorum havalarda sansimiza bi kotuki[/QUOTE]Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?