2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim karstayim,salı günü tasiniyor hastane....tesekkur ederim çok tesekkur ederim,moral oluyor paylasimlariniz bana
Canım salıya zaten bişey kalmamış hiç takıp kafanı üzülme meleğin umarım sabreder biraz daha üzmeden dinlen sana bakmaya gelsin birileri tek kalma alınacaklarda hemen alınır yeterki kuzun sağlıklı olsun haftamız senle aynı daha doğum yapmamıza var hele dur bi acele etme

dualarımız seninle, bebişinle..inşallah abisinden daha erken davranmaz.en azından dediğin gibi 35i doldursun.kafana bi şey takma hastane falan şudur budur aklına getirip daha da stres olma.hangimizin nasıl ne zaman doğuracağı nerden belli ki. Allaha emanetiz inşallah vakti zamanı gelince gelişimini tamamlayınca kucağına alırsınhastaneye yatman gerekirse de yat bence yaaa

Kasima aman dikkat et kasidikca yirtilmalar daha cabuk oluyor diye biliyorum.
Carsambayada az kaldi heyecanla bekliyorum o gunu

Kasima aman dikkat et kasidikca yirtilmalar daha cabuk oluyor diye biliyorum.
Carsambayada az kaldi heyecanla bekliyorum o gunu
eskişehir o kadar soğuk ki ellerimi günde 4-5kez kremliyorum.karnımın da çatlaması normal bu soğukta galiba.ama elimden geldiğince kremliyecem. kaşımicam inat ettimçarşamba yazarsın artık gelişmeleri bekliyorum canım

kızlar lohusa sepetinden alışveriş yapan var mı? Ürünler çok güzel göünüyor

Canlar hayırlı geceler.Doğum çantasında anne ve bebek için neler olmalı listeniz varsa atar mısınız?Teşekkürlerrrr

İki gundur $i$kinlikten geberiyorum..
Ne yedin o kadar dersen hic bi sey kahvaltida bi kac parca peynirle bir yumurta..
Aksam da kucucuk bi tavuk gogsuyle biraz makarna..

Ama sanki dunyalari yemisim geberiyorum ya nefes alamiyorum karnim iki gunde sanki 2 kati buyudu..

Aynen bende de var şişkinlik çok yemiyorum.Şimdiye kadar toplamda 5 kilo aldım zaten ama karnım patlayacak gibi

Ebe leyla stres yapma canim Rabbim korusun sizi insallah minik kizinda biraz daha dayanip saglikla dunyaya gelir, hastanede sali tasiniyormus sen onlarida dusunup sikma canini Allahin izniyle dayanacak yavrun hepimiz dua ediyoruz sizin icin

Bebeg bi iki bi$ey orunce e$im hemen tribe girdi bana niye patik ormuyosun diye..
Gidip ip aldik simdi ona oruyorum :)
Ciddi ciddi kizini kiskaniyor bu adam :)

Herkese iyi geceler umarım bugun güzelce uyuruz öff zaten yarın da iş var görüşürüz

Bebeg bi iki bi$ey orunce e$im hemen tribe girdi bana niye patik ormuyosun diye..
Gidip ip aldik simdi ona oruyorum :)
Ciddi ciddi kizini kiskaniyor bu adam :)

Aynisindan bende de var bugun gidip ip aldik bere ordum simdide atkisina basladim onuda bitirip kizima orguye devam edecem yoksa fena kiskaniyolar, bebisler dogunca hangisiyle ilgilenecez bilmiyorum

Ayy ne guzel bnmki de pers ve cuma bnden once kalkms kahvltyi hazrlms. Cok sevndim cumrtsi uyandk beraber bna dioki hadi kahvltyi hazrla. Kendi yapnca bnden de beklio essek :) cumrtsi pazar da bn hazrldm artk :)

benimki kahvaltı hazırlamam konusunda ümidini tamamen kesti benden. Hamile değilken de hazırlamıyodum çünkü

A
Büyük geçmiş olsun cnm çok şükür ki atlatmis sin. Inan buna cok cok sevindim.Moral çok önemli iyi düşün iyi olsun.Tabi Dr. Un dediklerini uygulamak önemli dinlen güzelce.

elifsuden post: 38672143 .!.:
hangi sitede satılıyo bunlar
Siteleri var ama hic bakmadım. Ben mağazalarına gittim. Relax Mode izmir (orasi autlet subesi oradan almistim)ve ist.da var.Suven ist.da var başka yerde varmı bilmiyorum.Optimumda atlet mağazası var.Relax mode da Bağdat caddesinde var.

TE="elfidaalya, post: 38671211, member: 609603"]Kampanya cok iyiymis sen haber alinca bizede soylermisin ben cok takip edemiyorum[/QUOTE]
tamam canım buradan haber veririm :)

Benim de normalde terim kokmazdi koltuk altim terler oldu biraz da koku hamilelikte degisen hormonlara bagliyorum ben
Bende cok teliyorum ev sicakta degil ustumu acik yatiyorum hasta olmasm iyi.hergun dus almak istiyorum havalarda sansimiza bi kotuki[/QUOTE]
Ben tam 10 gundur hastayim canim aman dikkat et kendine.Bu havalar tehlikeli bizim icin.ilacla tedavi olamamak zorluyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…