2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim sabır versin canım insallah en kısa sürede sana hayırlı saglıklı bi evlat verir acını dindirir

Bende çok korkuyorum arkadaşım 2.bebekte daha sakin olmamız gerekirdi ama yine de olamıyorum. Ben cumartesi doktora gidicem Sata göre 4+3 oluyor insallah kese görülür rahatlarim biraz.annene de çok geçmiş olsun buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun nilinur

Son düzenleme:

Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...

İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...

Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...

canim hemen gidemezmisin doktora bence hemen git yarini bekleme igne falan yapar ne bileyim mudahelede bulunur

inşallah çok teşekkürler yani o kadar olumsuz konuşuyolar ki karşılarındaki insanın psikolojisini hiç düşünmüyolar. sen en kötüsüne hazır ol dedi bana tarzı böyleymiş !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…