Arkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben o grupta genelde okuyordum pek yazacak vakit bulamıyordum ama çoğunu hatırlıyorum...aynı duyguları yasayan insanlar bir arada,paylaşımlar çok bilgilendirici ve içtendi...inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız,ben çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye,bir keseyi ve kalp atısını duysam yeter...
çünkü bu ayı hep hastanede gecirdim annemin yanında refakatçi olarak ve 12 saatlik yolu kızımla gidip geldim bu arada,inşallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
Ben de iyiyim canım şükür, memlekwtteyim şimdi ailemin yanında.. Senin doktorun son adet tarihinden sayıyor demi canım, benimki yumurtlamayı sayıyor
canım keseyı olctu son adet tarıhınle kese örtüşüyor tam 5+5 sin dedi ,demekkı son adetı sayıyor
Anladım canım, hayırlı olsun.. Ben de bidaha ki gidişimde soracağım doktora, neye göre belirliyorsunuz benim haftamı diye merak ettim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimyasal gebelik mi yaşadın acaba bende iki ay önce yaşadım çünkü Allah yardımcın olsu cnm
kızlar baş dönmesi kusma halsizlik bütün herşeyi yaşayan var mı benim gibi
kızlar baş dönmesi kusma halsizlik bütün herşeyi yaşayan var mı benim gibi :ss
Ayni şeyleri bende yasiyorum mide bulantim var ama kusmuyorum zaten düşük riskim var o yüzden yatiyorum yani bütün gün yatiyorum ya.. Bugun 5+6 oolduk
Amin canim benim amin arkadasim Allah seninde gonul muradini verir insallahhh..rabbim tum isteyen annelerede banada hayirli saglikli evlatlar verir insallah
Senben bizde 5+6yız aynıyız canım aynı günlerde doğurucaz inşallah temmuzda göbüş dolsun topiğinden de beraber transfer olduk buraya sen nerde yaşıyosun ben istanbuldan fethiyeye gelin geldim 😊😊
aa ne guzel aynıyız =) bakalım cınsıyetlerımız naasıl oalcak =)) keseyı gormustun dımı sende canım senı hatırlıyorum temmuz topıgınden =)) Allah saglıkla kcuagımıza almayı nasıp etsın ıns canım.Ben ıstanbulda yasıyorum
Anladım canım, hayırlı olsun.. Ben de bidaha ki gidişimde soracağım doktora, neye göre belirliyorsunuz benim haftamı diye merak ettim 😊
sor canım bazı arkadaslarınkı yumurtlamayı denk alıyormus duymustum bunu
Ultrasonda kese boyutu ne diyor o sanırım dün benim 5 haftalık çıktı ama ben sata göre 7.haftamdayım.sat benim 4 hazırandı. ama 16 haziran a aldı doktor.Anladım canım, hayırlı olsun.. Ben de bidaha ki gidişimde soracağım doktora, neye göre belirliyorsunuz benim haftamı diye merak ettim ��
sor canım bazı arkadaslarınkı yumurtlamayı denk alıyormus duymustum bunu
Senben bizde 5+6yız aynıyız canım aynı günlerde doğurucaz inşallah temmuzda göbüş dolsun topiğinden de beraber transfer olduk buraya sen nerde yaşıyosun ben istanbuldan fethiyeye gelin geldim 😊😊
aa ne guzel aynıyız =) bakalım cınsıyetlerımız naasıl oalcak =)) keseyı gormustun dımı sende canım senı hatırlıyorum temmuz topıgınden =)) Allah saglıkla kcuagımıza almayı nasıp etsın ıns canım.Ben ıstanbulda yasıyorum
Aa merhaba arkadaşlar bizde 5+6 olduk bugün.. Ayniyiz sanirim
Sana kaç hafta dedi
Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...
İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...
Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...
yawrum hıc moralını bozma.eger kı 500mm gectıyse kalp atısını da duyuarsın.bebekler 1 hafta ıcınde ne kadar cok buyuyolar bılıyomusun. sen doktorunun dedıklerıne bakma. moralını de bozma. dangalak ıhtımalı sankı gerceklesmıs gıbı soylemıs sana.
Allahımın ıznıyle ınsallah duyacaksın tatlım bol bol duanı et sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?