2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze erken bir günaydın annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Yeni gün hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.

simdiden gunaydin hepinizeeee lihusa geceligi konusulmus bende aldim aynisini internettede gordum aldiktan sonra :) su sekilde bisi.. Belinin izun olmasi filan hisuma gitti kumasida kaliteli ben 167 boy 64 kiloyum su an l beden aldim gayet uygun oldu almak isteyen olursa gittigidiyorda 82 tl markasi mecit mi macit mi oyle bisi. :))) onun disinda bebisin kiyafetlerini yikayip utuledim cantasini yavastan haZirliyorum ne olur ne olmaz :)

Pijamn cok guzel cnm gule gule giy :) bnm de bi an once bebek deterjni alip o isi halletmem lazm.

Gunaydin herkese.bu sogul havada evde yatip uyumak vardi...

bizdende günaydin kizlar ve kuzulari
benim kalcam ve cati kemiklerim cok fena yatakta dönerken ve yürürken zorlaniyorum artik bacagimida kaldiramiyorum.. su son haftalarimizi en rahat sekilde atlatiriz insallah..

bizdende günaydin kizlar ve kuzulari
benim kalcam ve cati kemiklerim cok fena yatakta dönerken ve yürürken zorlaniyorum artik bacagimida kaldiramiyorum.. su son haftalarimizi en rahat sekilde atlatiriz insallah..
ben ayakta uzun süre kaldıgım zaman kalça ve baldır ağrısı çekiyorum. Yatakta dönerken bile acıyor o zamanlar

Günaydınn...
tatilin ardından tüm gece uyuyamadım... sabaha karşı 1-2 saat uyuduysam uyudum...
aşırı uykum vaaarrr...

günaydın hayırlı haftalar kızlar şafaklarınız kaç? benim takvimimde 79 gözüküyor erken gelmezse :)

Benimki 82 gün yazıyor ama bugün usg olarak 27+4 üm ama sat a göre 28+2 yim arada 3 gün fark var aslında çokta önemli değil sanırım ...

Günaydın Anneler kalça kemiklerim etime batıyor.2 gün önce ilk krampımı yaşadım.Hayırlısı az kaldı ama zor günlerdeyiz.Allah yardımcımız olsun. hemsirenizim aklımız sende inşallah kızın bekler zamanını.

Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…