Pijamn cok guzel cnm gule gule giy :) bnm de bi an once bebek deterjni alip o isi halletmem lazm.Eki Görüntüle 1362092 Eki Görüntüle 1362093 Eki Görüntüle 1362094 Eki Görüntüle 1362093 simdiden gunaydin hepinizeeee lihusa geceligi konusulmus bende aldim aynisini internettede gordum aldiktan sonra :) su sekilde bisi.. Belinin izun olmasi filan hisuma gitti kumasida kaliteli ben 167 boy 64 kiloyum su an l beden aldim gayet uygun oldu almak isteyen olursa gittigidiyorda 82 tl markasi mecit mi macit mi oyle bisi. :))) onun disinda bebisin kiyafetlerini yikayip utuledim cantasini yavastan haZirliyorum ne olur ne olmaz :)
ben ayakta uzun süre kaldıgım zaman kalça ve baldır ağrısı çekiyorum. Yatakta dönerken bile acıyor o zamanlarbizdende günaydin kizlar ve kuzulari
benim kalcam ve cati kemiklerim cok fena yatakta dönerken ve yürürken zorlaniyorum artik bacagimida kaldiramiyorum..su son haftalarimizi en rahat sekilde atlatiriz insallah..
aplasi, senin SAT a nedir?günaydın hayırlı haftalar kızlar şafaklarınız kaç? benim takvimimde 79 gözüküyor erken gelmezse :)
Benim 1 nisan 40 hafta dolumu,ama 38 de felan alınacaktır hayırlısıyla.15 gün öne çekiyor ve şafak 71 diyorumgünaydın hayırlı haftalar kızlar şafaklarınız kaç? benim takvimimde 79 gözüküyor erken gelmezse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?