2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın ayağa çok kalkma dinlen.. sağlıkçısın sen bizden daha iyi bilirsin... dikkat et kendine..

leyla çok geçmiş olsun dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun
inşallah vakti zamanında gelir kuzucuğun..

ALLAH yardımcın olsun.. Zamanını bekler İNŞAALLAH küçük hanım..

benim sata göre telefonumdaki program 28+5 gözüküyor, ama doktorum en son ki muayenede 2 hafta önde demişti ama bunu dikkate almıyoruz ilk adet tarihine göre gidicez dedi
merhaba..bana da doktor en son kontrolumde 2 hf onde demisti. ama bundan ciddi bi sorun gibi bahsetti. size neler soyledi sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?

herkese günaydın kızlar:) maşallah ne çok konuşulmuş, ben geriden okumaya başlayım 100 sayfa var

Ebe leyla canım ne oldu da sancılar başladı?Allah yardimcin olsun Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına aldirsin ins.
Görünürde hiçbir sebebi yok,sabah kanamam oldu,hastaneye giderken belimde hafif ağrılar basladi,sonrada sancılar 10 dakikada falan gelmeye başlayınca nst ye bağladılar, duramadim sırtüstü tansiyonum 4 e düştü,oluyorym sandim....tesekkur ederim iyi dileklwrin için,hayırlısı bakalim.mevlam neylerse güzel eyler

merhaba..bana da doktor en son kontrolumde 2 hf onde demisti. ama bundan ciddi bi sorun gibi bahsetti. size neler soyledi sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?
bana iri bi bebek olucak gibi duruyo dedi ama ciddi bişeymiş gibi bahsetmedi cnm kg su öndeydi sadece ama bu ilerleyen zamanlarda durabilir gerileyebilir bile o yüzden çok takma kafana bence, faceteki grupta konuşmuştuk hatta bi arkadaşada önce demişler iri olucak demişler ama 3küsür kg bi bebişi olmuş o ölçümler %100 doğruda olmayabiliyomuş

Herkese Günaydın iyi haftalar 4 gün aradan sonra işte gelmek cok kötü alismisim sabahlari yatmaya :)
Herkes iyidir inşallah

Aynisindan bende de var bugun gidip ip aldik bere ordum simdide atkisina basladim onuda bitirip kizima orguye devam edecem yoksa fena kiskaniyolar, bebisler dogunca hangisiyle ilgilenecez bilmiyorum

Mecbur onların da nazını çekicez artık yapcak bi şey yok :)
Aynen ya.. İlk günden başlar benımkı bebegı daha cok sevıyosun dıye :)

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, bende geçen aylarda öyle bayılıcak gibi oluyodum ölüyorum sanıyodum b12 eksikliği çıktı bende iğneyle düzeldim çok şükür

Günaydın kızlarrr ben bugunde evdeyim cok sükür oglusumu okula götürdüm geldim... kahvaltımı yaptım cayımı içiyorum.. Ankara sabaha karla basladı bakalım dewamı gelicek mi... ögleden sonra kontrolum var bakalım bebişim ne kadar büyümüş meraktayım

kızlar anasayfada online forum takip diye bi bölüm vardı kaldırılmıs mı biliyomusunuz

haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…