benim sata göre telefonumdaki program 28+5 gözüküyor, ama doktorum en son ki muayenede 2 hafta önde demişti ama bunu dikkate almıyoruz ilk adet tarihine göre gidicez dediaplasi, senin SAT a nedir?
Sakın ayağa çok kalkma dinlen.. sağlıkçısın sen bizden daha iyi bilirsin... dikkat et kendine..Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
sezeryanmı olucak cnm? hadi hayırlısı cnm sağlıklı bi şekilde kucağımıze almak nasip olur hepimizeBenim 1 nisan 40 hafta dolumu,ama 38 de felan alınacaktır hayırlısıyla.15 gün öne çekiyor ve şafak 71 diyorum
Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
merhaba..bana da doktor en son kontrolumde 2 hf onde demisti. ama bundan ciddi bi sorun gibi bahsetti. size neler soyledi sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?benim sata göre telefonumdaki program 28+5 gözüküyor, ama doktorum en son ki muayenede 2 hafta önde demişti ama bunu dikkate almıyoruz ilk adet tarihine göre gidicez dedi
Ebe leyla canım ne oldu da sancılar başladı?Allah yardimcin olsun Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına aldirsin ins.ALLAH yardımcın olsun.. Zamanını bekler İNŞAALLAH küçük hanım..
Bnm 50 gunum faln var herhlde. Sat a gore bi hafta ondeyz cunkugünaydın hayırlı haftalar kızlar şafaklarınız kaç? benim takvimimde 79 gözüküyor erken gelmezse :)
Görünürde hiçbir sebebi yok,sabah kanamam oldu,hastaneye giderken belimde hafif ağrılar basladi,sonrada sancılar 10 dakikada falan gelmeye başlayınca nst ye bağladılar, duramadim sırtüstü tansiyonum 4 e düştü,oluyorym sandim....tesekkur ederim iyi dileklwrin için,hayırlısı bakalim.mevlam neylerse güzel eylerEbe leyla canım ne oldu da sancılar başladı?Allah yardimcin olsun Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına aldirsin ins.
bana iri bi bebek olucak gibi duruyo dedi ama ciddi bişeymiş gibi bahsetmedi cnm kg su öndeydi sadece ama bu ilerleyen zamanlarda durabilir gerileyebilir bile o yüzden çok takma kafana bence, faceteki grupta konuşmuştuk hatta bi arkadaşada önce demişler iri olucak demişler ama 3küsür kg bi bebişi olmuş o ölçümler %100 doğruda olmayabiliyomuşmerhaba..bana da doktor en son kontrolumde 2 hf onde demisti. ama bundan ciddi bi sorun gibi bahsetti. size neler soyledi sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?
Aynisindan bende de varbugun gidip ip aldik bere ordum simdide atkisina basladim onuda bitirip kizima orguye devam edecem yoksa fena kiskaniyolar, bebisler dogunca hangisiyle ilgilenecez bilmiyorum
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, bende geçen aylarda öyle bayılıcak gibi oluyodum ölüyorum sanıyodum b12 eksikliği çıktı bende iğneyle düzeldim çok şükürGörünürde hiçbir sebebi yok,sabah kanamam oldu,hastaneye giderken belimde hafif ağrılar basladi,sonrada sancılar 10 dakikada falan gelmeye başlayınca nst ye bağladılar, duramadim sırtüstü tansiyonum 4 e düştü,oluyorym sandim....tesekkur ederim iyi dileklwrin için,hayırlısı bakalim.mevlam neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?