- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da
bi bakayım siteye neler varArtisin sitesinde indirim var ama pijama takimlari kisa kollu genelde alan arkadaslar oldu burdanda beden konusunda yardimci olurlar sana.banada gereksiz pahali geliyor. Ben bi tane pijama takimi aldim 45 tl bi tane gecelik aldim 35 tl sabahlik yok iste.
Benimde 59 hadi hayırlısı az kaldı :)Bnm 50 gunum faln var herhlde. Sat a gore bi hafta ondeyz cunkuhayrlsyla dogururz insllh
Kızlar hayırdır bekleyin daha ya Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucagimiza aldirsinSoğuk kış günlerinde hepinize sıcacık günaydınlar hayırlı ve sağlıklı haftalarhemsirenizim aynı gün doğum yapcaz lütfen sen bari bekle beni geçmiş olsun çok
Kizlar bu arada cuma kontrolum vardi.dogumhaneye ve odalara bakalim net fiyat konusalim dedik.ciktik baktik oda süsleme+fotograf+1 gecelik oda+epidural doğum 1500tl zam da gelmemis buna şükür dedik :)
Odalari gezdim bi sürü yeni doğmuş bebek vardi cok seker nasil ozendim.
Birde yeni dogum yapmis bayanlar koridorda geziyorlardi yürüyüş yapiyorlar ya. Geneli gecelikligdi ve her yerleri kan olmuştu ya. Yedek almadan olmayacakmi dedim kendi kendime
bütün gece uyuyamadım
sabahta zor bela uyandım
şuan başımı koysam bi yere gidicem kimse de anlayışta yok
sen biraz sabah geç gel nasıl olsa evin yakın deseler ama nerdee
aptal gibiyim şuan uyukluyorum..
haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da
kanlı olduğu halde öyle geziyolarmıydı :/ bende 2 pijama 1 gecelik aldım pijamalarım koyu renkte gecelik açık renk ay napıcaz uzun siyah hırkada almak lazım ozamnKizlar bu arada cuma kontrolum vardi.dogumhaneye ve odalara bakalim net fiyat konusalim dedik.ciktik baktik oda süsleme+fotograf+1 gecelik oda+epidural doğum 1500tl zam da gelmemis buna şükür dedik :)
Odalari gezdim bi sürü yeni doğmuş bebek vardi cok seker nasil ozendim.
Birde yeni dogum yapmis bayanlar koridorda geziyorlardi yürüyüş yapiyorlar ya. Geneli gecelikligdi ve her yerleri kan olmuştu ya. Yedek almadan olmayacakmi dedim kendi kendime
çok sevinirim canım nerede hafta sonu bakarım en azındankızılayda bir yer var canım istersen oraya bir bak, bende ordan aldım bana daha uygun gibime geldi düşünürsen tarif edebilirim:)
Bende soluma yatamıyorum artık solum uyuşuyor sırtım çok ağrıyor sırt üstü yatıyorum o zamanda uyuyamıyorum
Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
ben de yarın bi surup yazdırıcam geceleri zor oluyormide yanması yüzünden uyuyamadım bende bu gece
sonra susadın sonra wc sabaha karşı dalıyorum
hopp alarm çalıyo..
çok sevinirim canım nerede hafta sonu bakarım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?