2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artisin sitesinde indirim var ama pijama takimlari kisa kollu genelde alan arkadaslar oldu burdanda beden konusunda yardimci olurlar sana.banada gereksiz pahali geliyor. Ben bi tane pijama takimi aldim 45 tl bi tane gecelik aldim 35 tl sabahlik yok iste.
haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da

bi bakayım siteye neler var

Kizlar bu arada cuma kontrolum vardi.dogumhaneye ve odalara bakalim net fiyat konusalim dedik.ciktik baktik oda süsleme+fotograf+1 gecelik oda+epidural doğum 1500tl zam da gelmemis buna şükür dedik :)
Odalari gezdim bi sürü yeni doğmuş bebek vardi cok seker nasil ozendim.
Birde yeni dogum yapmis bayanlar koridorda geziyorlardi yürüyüş yapiyorlar ya. Geneli gecelikligdi ve her yerleri kan olmuştu ya. Yedek almadan olmayacakmi dedim kendi kendime

bütün gece uyuyamadım
sabahta zor bela uyandım
şuan başımı koysam bi yere gidicem kimse de anlayışta yok
sen biraz sabah geç gel nasıl olsa evin yakın deseler ama nerdee
aptal gibiyim şuan uyukluyorum..

ee çok iyiymiş fiyatı sen epidural normal doğum mu istiyorsun?

bütün gece uyuyamadım
sabahta zor bela uyandım
şuan başımı koysam bi yere gidicem kimse de anlayışta yok
sen biraz sabah geç gel nasıl olsa evin yakın deseler ama nerdee
aptal gibiyim şuan uyukluyorum..

Bende soluma yatamıyorum artık solum uyuşuyor sırtım çok ağrıyor sırt üstü yatıyorum o zamanda uyuyamıyorum

haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da

kızılayda bir yer var canım istersen oraya bir bak, bende ordan aldım bana daha uygun gibime geldi düşünürsen tarif edebilirim:)

kanlı olduğu halde öyle geziyolarmıydı :/ bende 2 pijama 1 gecelik aldım pijamalarım koyu renkte gecelik açık renk ay napıcaz uzun siyah hırkada almak lazım ozamn

geçmiş olsun canım, inşallah ertelenebildiği kadar ertelenir...
moralini bozma ama en kötüsünü bile düşünsen yine de çok sıkıntılı bir durum yok çok şükür...

26. haftada bile doğum yapıp çocuğu sağlıkla büyüyen tanıdıklarım var ki seninki 30., 31. hafta şu an bile...

kızlar ebebeke gittik biz d ehaftasonu...

• prima 2 numara bebek bezi (3-6 kg) aldım büyük gelmez umarım... göbek bağı oyuntulu alsa mıydım acaba?
  • uni baby köpük şampuanı
  • güvenli yatış yastığı
  • göğüs pedi
  • pusete takmalık çekince titreyen oyuncaklardan
  • uni baby yeni doğan ıslak mendili (bunu geri bıraktım 12lisi 50 tlydi geçen hafta şimdi 62 olmuş n11.comda 48tlydi ordan alıcam)
  • Bübchen pişik kremi
  • kullan at alt açma bezi
  • emzik kutusu

bunları aldım...

ateşölçer we weel mi ne marka vardı alından kızılötesi çlşçen indirimdeydi de ama güvenip alamadım
banyo termometresi 30 tl gibi bişeydi daha ucuza bulurum belki diye almadım

Dr brown biberon alıcaktım bebek biberona alışmasın muhabbetinden korkup almadım, kaşıkla besleme gibi bi alternatif var mı ki ilk doğduğunda süt gelmezse....

Kraft Calipso park yatak alıcam 330 tl, bi de pamuk yatak 80 tl.... babam alcak onu...

göğüs kremi almadım
sütyen almadım...

yine de bikaç şeyi hallettik işte..

he bi de küvvet setini belirledim 70 tl tutuyo yaklaşık
emzirme önlüğünün desenine çok bayılmadım netten d ebaııcam
bi d emzirme minderi var da40 ve 60 tl..
eminönünde d ebakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…