2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bu sabah 1 damla pembe bi akıntım oldu çamaşırıma degmicek kafar peçeteye geldi.ama bebeğim hareketli bu haftalarda normalmi anlayamadım nette araştırdım koyu yogun kan olmadıkça normal yazıyordu

güle güle kullanın canım:)

günaydın ben o yüzden iki kere doktora gittim
doktorum rahim yırtıldığı için normal dedi
hareketlerini takip et içini ferah tut..

ee çok iyiymiş fiyatı sen epidural normal doğum mu istiyorsun?
Evet canim ben epidural normal dogum istiyorum. Ama epidural sezeryanda ayni fiyatmis son anda bi degisiklik olsa bile ayni yani fiyat.insalah olmaz da.sen nasil istiyorsun
kanlı olduğu halde öyle geziyolarmıydı :/ bende 2 pijama 1 gecelik aldım pijamalarım koyu renkte gecelik açık renk ay napıcaz uzun siyah hırkada almak lazım ozamn
evet canım valla daha cok canlarinin derdine gibilerdi
Benimde geceligim acik renk Sabahlik almadim alirsam koyu renk alacağım ya da dedigin gibi uzun koyu renk ince hirka

bende epidural normal doğum istiyorum tabi bir değişiklik olmazsa canım
başı aşağıya dönmüş de çatı muayenesinde belli olucak sanırım çokta tırsıyorum

Benım de geceliğim açık renk.. pijamayı koyu renk aldım.
Sabahlık sevmiyorum hırka alıcam ama koyu alsam iyi olacak ne olur ne olmaz..

aklımızda olsun bari koyu renkli bişey bende bulundurayım

haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da

Ben butik bebeden almıştım büyük olsun istemediğim için smal almıştım smallu medium gibi geldi ama güzel oldu. Pijamaların bedenlerini bir beden büyük yapıyorlar zaten canım. Önden düğmeli iki takım almıştım 98 liraydı. Bugunde var butik bebede aynı marka bir tane daha alsam mı diye düşünüyorum

Güle güle kullan canım :)

bende dün carrefoura gittim prima bulamadım 1 numara huggies aldım 1 numarasını 56 adet ıslak mendıl hedıyeli 26,90 du onu aldım ozellikleri aynı dıe.. yarın da kozmetık urunlerını alıcam ınsallah 3 lü aldım ben unibabay yenıdgon ıcın ozkuruslardan 13 tl ye aynısı carrefourda 17 tl idi

Günaydın güzel anneler, cumartesi doktora gittik kızım 2 kiloyu geçmiş çok mutlu oldum raporumuda aldım nasip olursa 37.haftaya kadar çalışıcam sonrası benim için daha önemli çünkü, bu arada tatil de beşiği kurduk, dolabı şifonyeri temizledik, kıyafetleri yıkadık sadece ütü kaldı bu tatil çok iyi geldi bana

ebebekte de 21 tlydi sanırım...
ebebek zaten akzık baya ya hacışakir toz sabun markete 10 falandı ebebekte 20ye yakındı
ben konsantre omo sıvı detarjan aldım 25tlye marketten

maşallah canım bakalım benim kuzu kaç oldu

evet ya iyiki tatil oldu yoksa haftasonu işten güçten çıkılmıyordu

ebebekte de 21 tlydi sanırım...
ebebek zaten akzık baya ya hacışakir toz sabun markete 10 falandı ebebekte 20ye yakındı
ben konsantre omo sıvı detarjan aldım 25tlye marketten
evet e bebek bıraz kazık bende emzık kutusu alt acma bıde pamuk aldım e bebekten gecen sebamed ın urunlerıne baktım pahalıydı pıyasa da daha uygun bulurum dıye dusunuyorum. deterjan dalan aldım 4,79 marketten 800 gr lık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…