ben de yarın bi surup yazdırıcam geceleri zor oluyor
kızlar ebebeke gittik biz d ehaftasonu...
- prima 2 numara bebek bezi (3-6 kg) aldım büyük gelmez umarım... göbek bağı oyuntulu alsa mıydım acaba?
- uni baby köpük şampuanı
- güvenli yatış yastığı
- göğüs pedi
- pusete takmalık çekince titreyen oyuncaklardan
- uni baby yeni doğan ıslak mendili (bunu geri bıraktım 12lisi 50 tlydi geçen hafta şimdi 62 olmuş n11.comda 48tlydi ordan alıcam)
- Bübchen pişik kremi
- kullan at alt açma bezi
- emzik kutusu
bunları aldım...
ateşölçer we weel mi ne marka vardı alından kızılötesi çlşçen indirimdeydi de ama güvenip alamadım
banyo termometresi 30 tl gibi bişeydi daha ucuza bulurum belki diye almadım
Dr brown biberon alıcaktım bebek biberona alışmasın muhabbetinden korkup almadım, kaşıkla besleme gibi bi alternatif var mı ki ilk doğduğunda süt gelmezse....
Kraft Calipso park yatak alıcam 330 tl, bi de pamuk yatak 80 tl.... babam alcak onu...
göğüs kremi almadım
sütyen almadım...
yine de bikaç şeyi hallettik işte..
he bi de küvvet setini belirledim 70 tl tutuyo yaklaşık
emzirme önlüğünün desenine çok bayılmadım netten d ebaııcam
bi d emzirme minderi var da40 ve 60 tl..
eminönünde d ebakıcam
günaydın kızlar bu sabah 1 damla pembe bi akıntım oldu çamaşırıma degmicek kafar peçeteye geldi.ama bebeğim hareketli bu haftalarda normalmi anlayamadım nette araştırdım koyu yogun kan olmadıkça normal yazıyordu
Evet canim ben epidural normal dogum istiyorum. Ama epidural sezeryanda ayni fiyatmis son anda bi degisiklik olsa bile ayni yani fiyat.insalah olmaz da.sen nasil istiyorsunee çok iyiymiş fiyatı sen epidural normal doğum mu istiyorsun?
evet canım valla daha cok canlarinin derdine gibilerdikanlı olduğu halde öyle geziyolarmıydı :/ bende 2 pijama 1 gecelik aldım pijamalarım koyu renkte gecelik açık renk ay napıcaz uzun siyah hırkada almak lazım ozamn
Evet canim ben epidural normal dogum istiyorum. Ama epidural sezeryanda ayni fiyatmis son anda bi degisiklik olsa bile ayni yani fiyat.insalah olmaz da.sen nasil istiyorsun
evet canım valla daha cok canlarinin derdine gibilerdi
Benimde geceligim acik renk Sabahlik almadim alirsam koyu renk alacağım ya da dedigin gibi uzun koyu renk ince hirka
Evet canim ben epidural normal dogum istiyorum. Ama epidural sezeryanda ayni fiyatmis son anda bi degisiklik olsa bile ayni yani fiyat.insalah olmaz da.sen nasil istiyorsun
Benimde geceligim acik renk Sabahlik almadim alirsam koyu renk alacağım ya da dedigin gibi uzun koyu renk ince hirka
haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da
bu tatil bana çok iyi geldi, kızımın arabasını ana kucağını aldık birde bebek şekeri için malzeme aldık:) eksik bitmez ama galiba işlerin çoğunu hallettik biz:)
haaa birde lohusa taçlarımı yaptım:)
Güle güle kullan canım :)
bende dün carrefoura gittim prima bulamadım 1 numara huggies aldım 1 numarasını 56 adet ıslak mendıl hedıyeli 26,90 du onu aldım ozellikleri aynı dıe.. yarın da kozmetık urunlerını alıcam ınsallah 3 lü aldım ben unibabay yenıdgon ıcın ozkuruslardan 13 tl ye aynısı carrefourda 17 tl idikızlar ebebeke gittik biz d ehaftasonu...
- prima 2 numara bebek bezi (3-6 kg) aldım büyük gelmez umarım... göbek bağı oyuntulu alsa mıydım acaba?
- uni baby köpük şampuanı
- güvenli yatış yastığı
- göğüs pedi
- pusete takmalık çekince titreyen oyuncaklardan
- uni baby yeni doğan ıslak mendili (bunu geri bıraktım 12lisi 50 tlydi geçen hafta şimdi 62 olmuş n11.comda 48tlydi ordan alıcam)
- Bübchen pişik kremi
- kullan at alt açma bezi
- emzik kutusu
bunları aldım...
ateşölçer we weel mi ne marka vardı alından kızılötesi çlşçen indirimdeydi de ama güvenip alamadım
banyo termometresi 30 tl gibi bişeydi daha ucuza bulurum belki diye almadım
Dr brown biberon alıcaktım bebek biberona alışmasın muhabbetinden korkup almadım, kaşıkla besleme gibi bi alternatif var mı ki ilk doğduğunda süt gelmezse....
Kraft Calipso park yatak alıcam 330 tl, bi de pamuk yatak 80 tl.... babam alcak onu...
göğüs kremi almadım
sütyen almadım...
yine de bikaç şeyi hallettik işte..
he bi de küvvet setini belirledim 70 tl tutuyo yaklaşık
emzirme önlüğünün desenine çok bayılmadım netten d ebaııcam
bi d emzirme minderi var da40 ve 60 tl..
eminönünde d ebakıcam
gavıskon verıyorlarmıs sanırım surup ?talcidi sordum normalde de kullanıyordum dedim
güvenilir bir ilaç emziren ve hamile bayanlarda yan etkisi yok dedi
bende kullanıyorum yoksa mahvediyo gerçekten..
bende dün carrefoura gittim prima bulamadım 1 numara huggies aldım 1 numarasını 56 adet ıslak mendıl hedıyeli 26,90 du onu aldım ozellikleri aynı dıe.. yarın da kozmetık urunlerını alıcam ınsallah 3 lü aldım ben unibabay yenıdgon ıcın ozkuruslardan 13 tl ye aynısı carrefourda 17 tl idi
Günaydın güzel anneler, cumartesi doktora gittik kızım 2 kiloyu geçmiş çok mutlu oldumraporumuda aldım nasip olursa 37.haftaya kadar çalışıcam sonrası benim için daha önemli çünkü, bu arada tatil de beşiği kurduk, dolabı şifonyeri temizledik, kıyafetleri yıkadık sadece ütü kaldı bu tatil çok iyi geldi bana
Çok güzeller güle güle kullan, banada kv yapıyo üzeri yazılı olanlardan :)kızlar bunlar lohusa taçlarım, tel taç alıp silikonla yapıştıracağım bir o kaldı:)
evet e bebek bıraz kazık bende emzık kutusu alt acma bıde pamuk aldım e bebekten gecen sebamed ın urunlerıne baktım pahalıydı pıyasa da daha uygun bulurum dıye dusunuyorum. deterjan dalan aldım 4,79 marketten 800 gr lıkebebekte de 21 tlydi sanırım...
ebebek zaten akzık baya ya hacışakir toz sabun markete 10 falandı ebebekte 20ye yakındı
ben konsantre omo sıvı detarjan aldım 25tlye marketten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?